I s tim klubom osvojio tadasnji Kup UEFA,igra i ligu prvaka a Zolotic do juce igrao drugu portugalsku ligu
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nije problem sto ima "30" godina, tačnije tek je napunio 29 a to je razlika, nego ne ide nakon 3 utakmice "treba ga zvati" jer je bolji od Sanicanina, Milicevica, Kovačevića...cak ne postoji niti jedan validan argument da je bolji. Naprotiv.
Kao sto neko reče do jučer je igrao po 2.ligama i bio totalni anonimus.
Ako je dobar na lopti i lijepo se pozicionira, a trebalo bi da jeste s obzirom da je igrao i DM-a kroz karijeru, zašto ne ako ce biti koliko toliko pojačanje i imati prednost u odnosu na Sanicanina jer je takodjer ljevak. Djeluje dosta smireniji i tehnički potkovaniji od Sanicanina, bar koliko se sjećam jer sam ga vrlo malo gledao.
Očekivati ga za septembar je teško ali ne i nemoguće...poenta je da ne treba psovati Petevu ako ga ne pozove.
Svi ovi gore nabrojani su starosjedioci u reprezentaciji i igraju evropska takmičenja za razliku od Zolotica koji nema neki argument koji će ga gurnuti ispred dotičnih. Jos ne.
Ako je dobar na lopti i lijepo se pozicionira, a trebalo bi da jeste s obzirom da je igrao i DM-a kroz karijeru, zašto ne ako ce biti koliko toliko pojačanje i imati prednost u odnosu na Sanicanina jer je takodjer ljevak. Djeluje dosta smireniji i tehnički potkovaniji od Sanicanina, bar koliko se sjećam jer sam ga vrlo malo gledao.
Očekivati ga za septembar je teško ali ne i nemoguće...poenta je da ne treba psovati Petevu ako ga ne pozove.
Svi ovi gore nabrojani su starosjedioci u reprezentaciji i igraju evropska takmičenja za razliku od Zolotica koji nema neki argument koji će ga gurnuti ispred dotičnih. Jos ne.
I vladan danilovic se vrti vec par godina u Portugalu pa ne moze da makne u reprezentaciji
Teska prevara. Da nema ogromnog uticaja iz RSa nebi je nikad ni vidio, A reprezentaciju.
@igrajlopte 🐦
U drugim reprezentacijama dečki od 19 dobijaju velike uloge, kod nas se priziva anonimnus od 29 nije ni čudno da svi idu naprijed, a mi nazad...hurem je napisao/la: ↑27 avg 2022, 11:29Nije problem sto ima "30" godina, tačnije tek je napunio 29 a to je razlika, nego ne ide nakon 3 utakmice "treba ga zvati" jer je bolji od Sanicanina, Milicevica, Kovačevića...cak ne postoji niti jedan validan argument da je bolji. Naprotiv.
- ASD
- Kontakt:
Ček ček. Zbog toga što je Slovenija dala svjetskom talentu od 19 godina šansu, mi trebamo dati nekom ko ne može ni u prvoj ligi federacije šansu zato što mu je 19 godina, da ga poguramo?
- ASD
- Kontakt:
Ukoliko su bolji, naravno.
Ma ne trebamo nikog gurat nego se držat onog što imamo i čekat da se negdje neko pojavi. Nema veze je l' on ima 30 ili 18 godina ne valjaju nijedan.
Za reprezentaciju trebaju igrat najbolji. Nebitno imali 15, 25 ili 35.
U klupskom fudbalu se znaju gledat godine radi potencijala i moguce zarade na igracu. Ovdje toga nema.
U klupskom fudbalu se znaju gledat godine radi potencijala i moguce zarade na igracu. Ovdje toga nema.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ispadaju sad Prevljak i Krunic zbog povreda ne vidim cime bi mogo popunit ta mjesta mozda s nekim igracima iz Turske
Hajradinović svojim golom donio Kasimpaşi prvu pobjedu u sezoni.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dario Saric, Haris Hajradinovic, Nemanja Bilbija.
Halid Sabanovic je zasluzio poziv mozda cak I Alen Mustafic.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 29 avg 2022, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Basic dva zadnja kola nije u sastavu. Prije toga dva puta mescini ulazio tek s klupe. Pitanje je koliko je zasluzio ako uzmemo u obzir dvije dobre utakmice na samom pocetku prvenstva. I ja sam govorio da ga treba zvati, odnosno da nemam nista protiv poziva, ali... 

@igrajlopte 🐦
bas sad gledam pa editovao post.ReX je napisao/la: ↑29 avg 2022, 10:48Basic dva zadnja kola nije u sastavu. Prije toga dva puta mescini ulazio tek s klupe. Pitanje je koliko je zasluzio ako uzmemo u obzir dvije dobre utakmice na samom pocetku prvenstva. I ja sam govorio da ga treba zvati, odnosno da nemam nista protiv poziva, ali...![]()
edituj onda i za sarica:-)
Ma dobro sad, otkad je igranje u klubu bio istinski kriterij za poziv u (A) repku...SanaBosna je napisao/la: ↑29 avg 2022, 10:50bas sad gledam pa editovao post.ReX je napisao/la: ↑29 avg 2022, 10:48Basic dva zadnja kola nije u sastavu. Prije toga dva puta mescini ulazio tek s klupe. Pitanje je koliko je zasluzio ako uzmemo u obzir dvije dobre utakmice na samom pocetku prvenstva. I ja sam govorio da ga treba zvati, odnosno da nemam nista protiv poziva, ali...![]()

@igrajlopte 🐦
Din Cviko potpisao za RFCU Kelmis ( 5 liga Belgije) 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.