FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
35
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 190

Hulahopka

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hulahopka » 28 avg 2022, 21:08

Mozda jest a možda nije hehehe info iz prve priglavke

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 avg 2022, 21:28

MocMahale444 je napisao/la:
28 avg 2022, 20:58
Eh aferim ali ako nije propalo onda gdje ba zapelo?
Naredne tekme njih 5 :) vrlo bitne, ako sta tu syebemo eto ti price Eldin. Gdje nesretnik
To nije tema za ovdje. Kao što sam rekao nije ni propalo ali nije ni finalizirano, imamo i te druge opcije pa ćemo vidjeti šta će biti.

Neće vjeruj, raja je izgubila interes, trenutno niko ništa ne očekuje jer je debelo prošao rok. Ako budu loši rezultati tema će biti Edis, njegove izjave i tjeranje, ako budu dobri, hajcanje, borba, pojačanja, Evropa i tako.
mosa lošmi stićko tit-ula!

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 28 avg 2022, 23:12

Znaci nastavljamo na autopilotu kao i vazda, samo ovaj put dok nam ne pokuca porezna. Haj valjda cemo se nekako izvuci iz ovog, ali ako se ne izvucemo uprava je direktni krivac. A sami sebe su pojeli sa postavljanjem ogranicenja na kraj jula.

Evo ide jesen a tebe jos nema, sigurno si negdje novu ljubav snela..
Postali smo pravi boemi, u rasulu ali i dalje ima ogromna emocija i ljubav, samo sto velikan (bar u nasoj drzavi pa i bivsoj) ovo sigurno nije zasluzio.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 28 avg 2022, 23:40

slika

ovo je zeljo i ono sto cini ovaj klub vise od kluba , kako mi je ostao urezan onaj momenat na 1921 izvjestaju i njegov izraz lica dok drzi ovu sliku.

nacin zivota......

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 avg 2022, 01:27

1921boy je napisao/la:
28 avg 2022, 21:28
MocMahale444 je napisao/la:
28 avg 2022, 20:58
Eh aferim ali ako nije propalo onda gdje ba zapelo?
Naredne tekme njih 5 :) vrlo bitne, ako sta tu syebemo eto ti price Eldin. Gdje nesretnik
To nije tema za ovdje. Kao što sam rekao nije ni propalo ali nije ni finalizirano, imamo i te druge opcije pa ćemo vidjeti šta će biti.

Neće vjeruj, raja je izgubila interes, trenutno niko ništa ne očekuje jer je debelo prošao rok. Ako budu loši rezultati tema će biti Edis, njegove izjave i tjeranje, ako budu dobri, hajcanje, borba, pojačanja, Evropa i tako.
Halali ali zar Edis nije tema vec dugo vremena, od odabira prvih 11 do izjava s “onajjjjjjj” puta 100. Liku se zvoni kad je kriv i kad nije a svi ostali neduzni.

Vrijeme ide nadati se najboljem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 29 avg 2022, 08:35

I meni je Edis počeo da ide na **** sa SELJAČKIM izjavama… imaš sad 5 tekmi lakši raspored po meni ako ne ostvarimo sve pobjede je totalni neuspjeh! Opet treba po meni obaviti razgovor sa njim i reci mu kako stvari stoje! MI SMO ŽELJEZNIČA,navijači kluba koji su navikli da se klub bori za trofeje! Prošle sezone sa glupim Ivkovicem smo na Grbavici uzimali haman sve po 3 boda uz navijače sa losijom ekipom! Edise u 7 utakmica imaš 9 bodova, sljedeći kiks ti je noga!

Volim te Željo!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 29 avg 2022, 09:04

Zar nije Hodžić prije derbija imao dva žuta pa smo strahovali da ne igra, jer na derbiju je dobio žuti, a vidim na ss-u nije naveden na spisku igrača koji propuštaju naredno kolo.

Jel propust portala ili?

Nunez

Post Postao/la Nunez » 29 avg 2022, 09:17

najpozitivnija stvar po Želju u zadnje vrijeme barem po meni je fan shop koji ne lici na onaj stari u pozitivnom smislu jeli se nešto promijenilo po tom pitanju u vrhu ili je napokon došlo do organizacije i reda ali sada kad uđeš vidiš da je sve na nivou nema praznih mjesta na policama i sve je puno robe i ova nova djevojka - žena što radi umjesto belme vidi se da je maher svog zanata napokon se neko sjetio izgleda da to sredi

u ovoj sezoni ce biti svega i svacega od uspona i padova jer takva je ekipa i trener tako da iz kola u kolo ekipa ce i razocaravati i odusevljavati i meni se po tom pitanju iskreno neda previse nervirati :D

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 29 avg 2022, 09:44

Kova991 je napisao/la:
29 avg 2022, 09:04
Zar nije Hodžić prije derbija imao dva žuta pa smo strahovali da ne igra, jer na derbiju je dobio žuti, a vidim na ss-u nije naveden na spisku igrača koji propuštaju naredno kolo.

Jel propust portala ili?
Nije dobio žuti
moSa ljoŽe

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 29 avg 2022, 09:45

Kova991 je napisao/la:
29 avg 2022, 09:04

Jel propust portala ili?
Žute dobili Santos,Štilić,Bekrić i Cocalić na klupi.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 29 avg 2022, 10:35

slika

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 29 avg 2022, 12:12

Suđenje će ovdje biti i više nego domaćinsko...

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 29 avg 2022, 12:12

Što se tiče Edisa, koliko god on volio Želju, koliko god on uradio za Želju, što se tiče njegovog posla kao trenera, po meni je on totalni amater. Zašto? Osvrcem se na derbi, gdje imaš igrača više od kraja prvog poluvremena, ide početak drugog poluvremena, tebi isti sastav izlazi, nit si sta taktički promijenio nit ista. On je drugo poluvrijeme trebao krenuti sa dva spica (Amoah i Haracic), koji bi pravili pritisak na njihovu zadnju liniju te tako pravili prostor Santosu, a on rotira Hamzu na spica protiv pazi sad - ZGUSNUTE ODBRANE. Gasal to može samo igrati kad je odbrana rasirena, ovako nemaš prostora da mu gurnes loptu jer je odbrana ZGUSNUTA.

Dudić poslije izjavljuje kako su primili golove iz situacija iz kojih su jedino mogli primiti golove, što je tačno. Kad smo mi imali neku ideju u igri? Totalno smo bezopasni s loptom u nogama, ne pamtim kad smo napravili neku akciju. Izmjene koje je napravio, trebao je napravit odma na pocetku drugog poluvremena jer imas igrača više čovječe.

S druge strane, 8. kolo ide, sve ekipe su uhvatili neku formu, jedino mi nismo, jedino mi stangiramo. Navedite mi igrača koji je napredovao pod ovim trenerom? Ubacio je u Drinu ekipu zbog toga što čita forum i što ga javnost pritiska. Za Beganovića ne razumijem , ajd da je on sta pokazao u ovom vremenu bilo bi mi ok, ali lik je kriminalan i ti opet nastavljas s njim, to mi već nije ok i to mi je amaterizam od strane našeg trenera. Sva igra ovog Želje se svodi na to da se nabije lopta iz zadnje linije prema Santosu pa sta Bog dragi da.

Da kone nisu dobili crveni, onako nikakvi bi nas dobili jer na klupi imamo AMATERA.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 29 avg 2022, 13:11

riGonTM je napisao/la:
29 avg 2022, 12:12
Što se tiče Edisa, koliko god on volio Želju, koliko god on uradio za Želju, što se tiče njegovog posla kao trenera, po meni je on totalni amater. Zašto? Osvrcem se na derbi, gdje imaš igrača više od kraja prvog poluvremena, ide početak drugog poluvremena, tebi isti sastav izlazi, nit si sta taktički promijenio nit ista. On je drugo poluvrijeme trebao krenuti sa dva spica (Amoah i Haracic), koji bi pravili pritisak na njihovu zadnju liniju te tako pravili prostor Santosu, a on rotira Hamzu na spica protiv pazi sad - ZGUSNUTE ODBRANE. Gasal to može samo igrati kad je odbrana rasirena, ovako nemaš prostora da mu gurnes loptu jer je odbrana ZGUSNUTA.

Dudić poslije izjavljuje kako su primili golove iz situacija iz kojih su jedino mogli primiti golove, što je tačno. Kad smo mi imali neku ideju u igri? Totalno smo bezopasni s loptom u nogama, ne pamtim kad smo napravili neku akciju. Izmjene koje je napravio, trebao je napravit odma na pocetku drugog poluvremena jer imas igrača više čovječe.

S druge strane, 8. kolo ide, sve ekipe su uhvatili neku formu, jedino mi nismo, jedino mi stangiramo. Navedite mi igrača koji je napredovao pod ovim trenerom? Ubacio je u Drinu ekipu zbog toga što čita forum i što ga javnost pritiska. Za Beganovića ne razumijem , ajd da je on sta pokazao u ovom vremenu bilo bi mi ok, ali lik je kriminalan i ti opet nastavljas s njim, to mi već nije ok i to mi je amaterizam od strane našeg trenera. Sva igra ovog Želje se svodi na to da se nabije lopta iz zadnje linije prema Santosu pa sta Bog dragi da.

Da kone nisu dobili crveni, onako nikakvi bi nas dobili jer na klupi imamo AMATERA.
Potpisujem!

Pitari nikad losiji nisu dosli na Grbavicu, haus im u svlacionici, a sto se moglo vidjeti od samog pocetka u njihovoj igri.

Da je iko drugi bio od trenera, vjerujem da bi drugo poluvrijeme bilo u nasu korist, a ne dozvolit da primis 2 gola i sa igrom koja je bila nepovezana!

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 29 avg 2022, 13:23

Tifo je napisao/la:
29 avg 2022, 13:11
riGonTM je napisao/la:
29 avg 2022, 12:12

Potpisujem!

Pitari nikad losiji nisu dosli na Grbavicu, haus im u svlacionici, a sto se moglo vidjeti od samog pocetka u njihovoj igri.

Da je iko drugi bio od trenera, vjerujem da bi drugo poluvrijeme bilo u nasu korist, a ne dozvolit da primis 2 gola i sa igrom koja je bila nepovezana!
U Sarajevu se haos kaze druze

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 avg 2022, 13:29

Al čuj haus hahaha miki maus

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 29 avg 2022, 13:39

Otiš'o brat u haus vinklo

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 avg 2022, 14:26

Frajer je mogo komotno ovako rec.Sablja.Sa je misevi koga ćete ba vi smjenjivat.Znate li vi skim ja radim kojim igracima i uslovima.Zato tisu misu i nemjesajte mi se u poso.Eto to je skracena verzija naseg trenera.

Nunez

Post Postao/la Nunez » 29 avg 2022, 16:00

slična ako ne i ista kazna kao i komšijama slijedi i nama zbog derbija živi bili pa vidjeli

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 29 avg 2022, 16:48

Ovo što su uradili pitarima ovo se tiče i nas dosta, ko je pametan shvatit će. Ovo je već ozbiljna stvar. Da nas handre u našoj državi još 6 godina, mi da blejimo? Ako smo se 1992 onako ujedinili možemo i sad 2.5h. Po meni se ovo treba preozbiljno shvatiti.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.