A jbga kao sto rece neko iznad, ima nas koji prate F1 a oni ne traju bas mjesec danaenobarca je napisao/la: ↑29 avg 2022, 08:58Ma to traje mjesec ili koliko vec i onda ****, tih mjesec dana ce se raja snaci. Samo nek arene imaju, vise nista ne treba.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2022, 08:49Pa prenose sad EP u košarci.
Ovo je cirkus, eto budale su pa će pristati![]()
Iz BH Telecoma navode da će Sportklubu ponuditi produženje tekućeg ugovora za period od mjesec dana po uslovima zadnje ponude
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
- Shategabri
- Kontakt:
Vjeruj da ima dosta onih koji neće.enobarca je napisao/la: ↑29 avg 2022, 08:58Ma to traje mjesec ili koliko vec i onda ****, tih mjesec dana ce se raja snaci. Samo nek arene imaju, vise nista ne treba.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2022, 08:49Pa prenose sad EP u košarci.
Ovo je cirkus, eto budale su pa će pristati![]()
Iz BH Telecoma navode da će Sportklubu ponuditi produženje tekućeg ugovora za period od mjesec dana po uslovima zadnje ponude
Jbg ja sam to ukomponovao sa MyWeb, tako da sam pokriven, al budu li se zayebavali, ukinuću sve i samo net

Ma imaju i kvalifikacije košarka, onda Euroligu prenose, što se tiče košarke jaki su, osim NBA i eto ABA lige, ovo ostalo prenose.
Koševo Zapad
Košarka je mizeran sport po pitanju gledanosti. Vidiš i po forumu koliko se piše na temi Eurolige. Računica je jasna, SK ne može tražiti isto kao prije tri godine jer ne nudi isto.
Ima SK još svoje publike, fanova tenisa, košarke i slično, ali to je mizerno u odnosnu na Arenu. Velika većina forumaša će radije četvrtkom pogledati meč Evropske lige, nego Eurolige, plus je i španska košarkaška liga na Areni i to će se gledati zbog Muse.
Sve to što SK ima dugotrajno nije vrijedno para koje traži. I ja ću starom morati ganjati stream za Eurobasket, ali za završnicu ima HRT, nadam se.
Opet ću ponoviti, ovo saopštenje je izbačeno u pravom trenutku da se stvori pritisak na Telecom jer znaju i sami da ne nude ni trećinu onog što su imali prilikom prvog ugovora i sad se nadaju da će se Telecom povući zbog Eurobasketa.
Ali ovo: https://www.courtside1891.basketball/choose-a-package
Sedam eura Eurobasket paket, možda neko ne voli streamove
Ima SK još svoje publike, fanova tenisa, košarke i slično, ali to je mizerno u odnosnu na Arenu. Velika većina forumaša će radije četvrtkom pogledati meč Evropske lige, nego Eurolige, plus je i španska košarkaška liga na Areni i to će se gledati zbog Muse.
Sve to što SK ima dugotrajno nije vrijedno para koje traži. I ja ću starom morati ganjati stream za Eurobasket, ali za završnicu ima HRT, nadam se.
Opet ću ponoviti, ovo saopštenje je izbačeno u pravom trenutku da se stvori pritisak na Telecom jer znaju i sami da ne nude ni trećinu onog što su imali prilikom prvog ugovora i sad se nadaju da će se Telecom povući zbog Eurobasketa.
Ali ovo: https://www.courtside1891.basketball/choose-a-package
Sedam eura Eurobasket paket, možda neko ne voli streamove

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa nisam na Telecomovom netu da je los

I EON se pokvario prije nekih pola godine i zna steknutk, al ta MojaTV mi je bas ocajno radila.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Ja nemam pritužbi, radi ok.harden je napisao/la: ↑29 avg 2022, 14:07Pa nisam na Telecomovom netu da je los
I EON se pokvario prije nekih pola godine i zna steknutk, al ta MojaTV mi je bas ocajno radila.
Osim neki dan kad je svima štekalo, al to su bili tehnički problemi.
Uglavnom radi ok.
Koševo Zapad
Mojaweb tvapp na telefonu radi odlicno ne steka sekunde
Moja web tv na pc radi ocajno steka stalno
Moja web tv na pc radi ocajno steka stalno
- f0rest1946
- Kontakt:
Meni na pc Moja web tv radi savrseno, jedino mi zao sto nisu HD kanali ali ok moze se gledati.
Telecom treba pokušati dogovoriti još mjesec dana SK po ovim uslovima, kako bi se moglo gledati EP, a nakon toga ako ne žele smanjiti cijenu i dati HD kanale, isključiti isti iz ponude, jer su korisnike Telecoma hebavali godinama.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gdje nestade priča da se ukida roaming medju zemljama Balkana?
Za šugavi sms mi skine 90 feninga
Za šugavi sms mi skine 90 feninga

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
pa ukinuto je .. zapadni balkankraljttbvb je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:30Gdje nestade priča da se ukida roaming medju zemljama Balkana?
Za šugavi sms mi skine 90 feninga![]()

Da nisi u Hrvatskoj? Ja mislim da tamo ne vazi, oni su EU.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:30Gdje nestade priča da se ukida roaming medju zemljama Balkana?
Za šugavi sms mi skine 90 feninga![]()
Zar nije odgovor od telecom u smislu, nisu smanjili cijenu koliko oni smatraju da treba da smanje?
Ljudi su ponudili manju cijenu.
To je samo izgovor da telekom i mediji iz Srbije u potpunosti ovladaju nasem medijskom prostoru. Izbacivanje SK-a je uslov AS-a.
Ljudi su ponudili manju cijenu.
To je samo izgovor da telekom i mediji iz Srbije u potpunosti ovladaju nasem medijskom prostoru. Izbacivanje SK-a je uslov AS-a.
4-IN-A-ROW
Ponuda o manjoj cijeni je trebala ici ranije, ne javno i prije napada saopstenjem preko N1. Nakon toga i reakcije javnosti, u korist bhtelecoma, po njih mozda iznenadujuce logicno je bilo da ce ponuditi manje, s tim sto je sada bhtelecom ohrabren tome taj koji postavlja uslove i naravno da su ih odbili.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Po sadržaju, trebali bi tražiti bar deset puta manje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pozadina sukoba oko tv kanala: BH Telecom nudi tri miliona KM, a Dragan Šolak i Telemach žele pet miliona KM godišnje za emitiranje Sport klub kanala i N1 televizije.
Ostali bez Premiershipa i La Lige a traže toliko, nema smisla nikakvog.
**** ih SK uvijek prave problem s njim još BH Telecomu ne daju HD kanale sport kluba nego samo SD
**** ih SK uvijek prave problem s njim još BH Telecomu ne daju HD kanale sport kluba nego samo SD
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Pa jedino ako su HD kanali, za onaj SD pičvajz ja im ne bih dao ni 100 KM.
Remember, remember the 5th of November.
-
- Kontakt:
Raja uskoro mi ističe ugovor sa Telemahom,kakva je Moja Tv što se tiče kanala,ima li štopanja i smetnji kakvih,prvenstveno mislim na Arene?
I to je puno. Korisnike u BiH ne zanimaju puno košarka i tenis. Nije Srbija, pa da imamo klubove u Euroligi i profesionalne tenisere.
Nadam se da će postići neki dogovor, no i ako ne postignu neće nikom puno nedostajati.
Pet miliona je velika cifra za ovaj jad od sheme i bez SK HD i Nova Sport kanala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Baboon, JayCatwright, VivaLaStella i 7 gostiju.