vidimo se u finalu nafurani decko, koji je, sta je tebi onaj Thomas, sve u zivotu?Siroki4ever je napisao/la:po tako ste bili bolji kad je bia markovic pa ste popusili u finalucha0s je napisao/la:vidjeli smo u ovoj sezoni 3 puta kako nas mozete dobit![]()
![]()
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
u redu je dalmatinac...umjesto da zahvalis silnim cestitkama i na bodrenju od strane navijaca bosne ti provociras....bolje bi ti bilo da skontas restoran u koji ces nas vodit kad vam dodjemo u goste..Siroki4ever je napisao/la:po tako ste bili bolji kad je bia markovic pa ste popusili u finalucha0s je napisao/la:vidjeli smo u ovoj sezoni 3 puta kako nas mozete dobit![]()
![]()
I feel devotion!!
-
Siroki4ever
- Kontakt:
NBA Action vidices kad kad bude igra u skenderijinewbie je napisao/la:Siroki4ever je napisao/la:
vidimo se u finalu nafurani decko, koji je, sta je tebi onaj Thomas, sve u zivotu?
Zadnja izmjena: Siroki4ever, dana/u 23 maj 2009, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Siroki4ever je napisao/la:rutinska pobida i pored limitiranog trenera..ova momcad moze uzeti Bosnu u Sarajevu bez ikakvih problema samo ako najbolji igraci budu igrali..ajme opet Thomas dobia samo oko 17-18min iako je daleko najbolji igrac ja mislim da bi on u Ciboni bia starter, Josipovic i Masnon isto odlicni.siguran sam ako bi Josipovic i Thomas igrali po 30 min da bi dobili bosnu bez ikakvih problema kad se samo sjetim kako je Thomas u mostaru silova Bosnu sa 15-16 skokova a sada im fali Zimic. sa malim prominama sigurno je titula nasa
Sine ODNIA te vrag ,spusti se na zemlju NE LETI visoko ,mozes past pa se POVRIDIT...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
hahah reci mu meloMelo15 je napisao/la:Siroki4ever je napisao/la:rutinska pobida i pored limitiranog trenera..ova momcad moze uzeti Bosnu u Sarajevu bez ikakvih problema samo ako najbolji igraci budu igrali..ajme opet Thomas dobia samo oko 17-18min iako je daleko najbolji igrac ja mislim da bi on u Ciboni bia starter, Josipovic i Masnon isto odlicni.siguran sam ako bi Josipovic i Thomas igrali po 30 min da bi dobili bosnu bez ikakvih problema kad se samo sjetim kako je Thomas u mostaru silova Bosnu sa 15-16 skokova a sada im fali Zimic. sa malim prominama sigurno je titula nasa
Sine ODNIA te vrag ,spusti se na zemlju NE LETI visoko ,mozes past pa se POVRIDIT...
gledao sam taj NBA action vec tri puta ove sezone ,jel nam zabio preko 10(0) poena u tri utakmiceSiroki4ever je napisao/la:NBA Action vidices kad kad bude igra u skenderijinewbie je napisao/la:Siroki4ever je napisao/la:
vidimo se u finalu nafurani decko, koji je, sta je tebi onaj Thomas, sve u zivotu?![]()
![]()
![]()
nba action od thomasa, kad kad bude igra u skenderiji?? koje je ovo vrijeme...sta bi bilo kad bi bilo.....
I feel devotion!!
-
Jack Killian
- Kontakt:
NBA Action vidices kad kad bude igra u skenderijiSiroki4ever je napisao/la:newbie je napisao/la:Siroki4ever je napisao/la:
vidimo se u finalu nafurani decko, koji je, sta je tebi onaj Thomas, sve u zivotu?
vidim zato ti imas muda pisat gluposti po forumu....mrs u krevet...crtani je davno prosao..Siroki4ever je napisao/la:NBA Action vidices kad kad bude igra u skenderijinewbie je napisao/la:Siroki4ever je napisao/la:
vidimo se u finalu nafurani decko, koji je, sta je tebi onaj Thomas, sve u zivotu?![]()
![]()
![]()
a ti ipsa nemas muda da bi dosa gledat Bosnu ali dobro dosa jer inace nemate sta trazit u sirokom
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 23 maj 2009, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!
Siroki4ever je napisao/la:NBA Action vidices kad kad bude igra u skenderijinewbie je napisao/la:Siroki4ever je napisao/la:
![]()
![]()
a ti ipsa nemas muda da bi dosa gledat Bosnu ali dobro dosa jer inace nemate sta trazit u sirokom
to nam je hvala sto smo vas uveli u nlb LIGU ,DA NIJE SMJESNO bilo bi mi zao sto to nije IGOKEA...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
pa da je igokea pobjedila opet bi se na forumu javio neki big ili serbian man da provocira....ovaj sto se fura na dalmatinere sigurno ne moze promjenit misljenje o tome da mi je draze vidjeti siroki u finalu..
I feel devotion!!
-
Siroki4ever
- Kontakt:
pa mislia sam nemate sta traziti rezultatski, ja sam reka dobro dosa, veceras su bili i navijaci Igokee i niko ih nije dira ako hoces ja cu ti kupiti sladolod ako ces mi oprostitiMelo15 je napisao/la:Siroki4ever je napisao/la:NBA Action vidices kad kad bude igra u skenderijinewbie je napisao/la:[![]()
![]()
![]()
to nam je hvala sto smo vas uveli u nlb LIGU ,DA NIJE SMJESNO bilo bi mi zao sto to nije IGOKEA...
-
Jack Killian
- Kontakt:
Ma meni iskreno je bilo potpuno svejedno ko ce od njih proci.Samo neka bude fer i zasluzeno a cini mi se da je tako i bilo .Ali znaj ipsa da bi svaki sirokobrijezanin volio vise vidjeti npr.Cedevitu umjesto nas.
hvala oprosteno...
-
Siroki4ever
- Kontakt:
zasto se ne javlja Franjo aka Ars cini mi se da je govoria da mi nemamo sanse a sada pobigao u misiju rupu
-
sb citizen
- Kontakt:
Iskreni navijači bosne, ne palite se na ovog provokatora siroki4ever, dečko je čuo da hercegovci kao govore ikavicom.........hehe, jesmo al ne toliko kao što ti misliš jer si otišao na dalmatinski
pratim ga vec neko vrijeme i mislim da je neki isfrustrirani klinac koji pokušava još više zavadit ekipu sa foruma.........pozz svim ljubiteljima sporta
Jack Killian je napisao/la:Ma meni iskreno je bilo potpuno svejedno ko ce od njih proci.Samo neka bude fer i zasluzeno a cini mi se da je tako i bilo .Ali znaj ipsa da bi svaki sirokobrijezanin volio vise vidjeti npr.Cedevitu umjesto nas.
Vjeruj i Tuzlaci i Zenicani bi volili vise vidjeti nekoga od njih nego SARAJLIJE..
a se tice sirokobrijezana da se hoce od pocetka kvalitetno POJACATI pa da se ne sikiramo za nasa 2 predstavnika ,,,nego oni samo love u zavrsnici pojacanja za ligu 8..
pa konacno prava raja iz SB.....sb citizen je napisao/la:Iskreni navijači bosne, ne palite se na ovog provokatora siroki4ever, dečko je čuo da hercegovci kao govore ikavicom.........hehe, jesmo al ne toliko kao što ti misliš jer si otišao na dalmatinskipratim ga vec neko vrijeme i mislim da je neki isfrustrirani klinac koji pokušava još više zavadit ekipu sa foruma.........pozz svim ljubiteljima sporta
@siroki4ever
ars je banovan, trajno
I feel devotion!!
-
Jack Killian
- Kontakt:
ma oni kao i svi normalni navijaci sada slave a ne kao ovaj sto ih ofira
-
Siroki4ever
- Kontakt:
ti drugi su raja iz SB zato sto viruju da NE mozemo dobiti bosnu u sarajevu
evo dacu ti ja izvistaj Ivo oko 25kosva 3-4 trice, Thomas oko 15p 10r nije imao promasaja Mason oko 15-16p i 10ast Jurica je bia OK Puljko moze puno bolje..Kod Igosa Catle i Amal solidni svi ostali losi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.