Nismo u opasnosti jer je tek počelo i narucito sada svako svakog dobija, treba biti dobar u drugom dijelu sezone kada Leotar, Sloga, Igman i Posušje neće toliko često moći iznenaditi, mi tada trebamo ostati na nivou i iznenaditi, a nakon 6 utakmica je rano reci da ćemo ispasti kao i opstati tako da tu ima još prostora da se dosta stvari promijeni.Skojevska je napisao/la: ↑28 avg 2022, 10:45Kako bolan bolan nismo u opasnosti ne računajući Zrinjski zadnji si ili predzadnji na tabeli..tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 avg 2022, 10:18Kakav izgovor pokušavamo naći? To što nećemo poceti pljuvati igrače nakon jednog poraza je izgovor? U ovoj našoj ligi nemaš garancije za pobjedu ili pozitivan rezultat to svi možemo vidjeti, eno Sarajevo puno individualno kvalitetnih igrača pa na kraju zadnje 4 utakmice 2 poraza i 2 remija. Kako mi nekada druge iznenadimo, moramo prihvatiti i da ćemo biti mi iznenađeni. Jos je pocetak sezone i mi nismo u opasnosti i sada je najbitnije da tu ne dođemo. Vođenje utakmice je bilo znatno teže i za one na klupi, Jaha je to radio sa tribine, a Buco sam bez nekog pomoćnika da mu nešto sugeriše. To za postavu se slazemo falila su nam krila, nismo imali tu neke prodornosti sa Delićem, a dobro Mehmedović također nije neko krilo ali njega ionako gledamo tu vec zadnjih nekoliko utakmica. Ja ću uvijek napisati i kada naši igrači stvarno odigranu katastrofalno kritiku kao što je bilo protiv Sirokog, ali ih neću vrijeđati.Beduin je napisao/la: ↑28 avg 2022, 09:12
Problem su upravo navijaci poput tebe koji u svakoj katastrofi pokusavaju naci izgovor i opravdanje za neuspjeh i pogresno vodjenje utakmice.
Ne mijenjas postavu koja ima rezultat.
Ne guras veznjake na stranu pored zivih i zdravih krila.
Na domacem terenu ides na pobjedu, narocito protiv slabijeg ili izjednacenog protivnika. A da bi isao na pobjedu, onda ne kamaras 5 veznih igraca i 1 napadaca.
Ne zagrijavas samo 2 igraca, a treceg saljes na zagrijavanje 20ak minuta pred kraj.
Svaka cast Upravi i treneru. U ovakvoj utakmici usrase sve iole dobro uradjeno. Pa nek opet seruckaju i kukaju kako ne dolazimo na utakmice, kako nas trebaju. Trebamo i mi pobjede, trebamo golove, trebako borbu za nesto osim opstanka.
Uzasni smo jucer bili nema opravdanja.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pitanje je kakvi cemo mi biti u drugom dijelu sezone.Sjeti se u prosloj sezoni,da nismo imali zalihu bodova iz prve polusezone,mi bi hladno ispali.Zato je sad pitanje kako cemo izgledat.Ako se bude kasnilo s platama,daj Boze da se ostane u ligi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Slažem se to od prošle sezone je krivica uprave koja je davala plate svakih 45 dama ako i toliko. Mislim da ova ekipa može ostati na nivou, ako uprava sa platama ne zakaže.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ova situacija u ligi nama nikako ne ide u prilog, nama treba najmanje jedna ekipa koja ce biti bas losa i otpasti rano, kao sto je bilo prethodnih sezona, inace smo u problemu.
ovo gdje svi sve mogu dobiti nama ne godi jer ako udjemo u borbu za opstanak u par bodova sa 4-5 ekipa, mi smo donji
sto se tice jucerasnje utakmice, los pristup, ali i totalno pogresna taktika, sa 5 staticnih veznih igraca, ne znam sta smo htjeli postici.
svejedno popravni protiv Igmana, kojem fali pola ekipe i koji je pod imperativom pobjede, ali i mi smo, pruzila nam se strasna prilika za 3 boda i da se odvojimo makar malo od opasne zone.
ovo gdje svi sve mogu dobiti nama ne godi jer ako udjemo u borbu za opstanak u par bodova sa 4-5 ekipa, mi smo donji
sto se tice jucerasnje utakmice, los pristup, ali i totalno pogresna taktika, sa 5 staticnih veznih igraca, ne znam sta smo htjeli postici.
svejedno popravni protiv Igmana, kojem fali pola ekipe i koji je pod imperativom pobjede, ali i mi smo, pruzila nam se strasna prilika za 3 boda i da se odvojimo makar malo od opasne zone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- RollingPaper
- Kontakt:
Nenad Lalatovic kandidat za trenera Slobode 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Protiv Igmana je jako jako bitna utakmica jer po svemu sudeći do sad borit ćemo se s njima i sa Leotarom za opstanak, mislim da je Leotar skoro pa siguran putnik u niži rang, tako da vjerovatno Igman i mi ostajemo za tu borbu, Sloga D. izgleda bolje od nas dosta na terenu, a i sigurno da su uređeniji i da plate ne kasne (+ sve ostalo što ide od uprave) tako da, nadam se da će se stvari malo okrenuti u našu korist do zime, jer od zime samo gore moze biti poznavajuci nas...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pogresna postavka od pocetka, pogresna formacija, pogresna selekcija igraca...
Delica se utusilo na krilu, nije ga se trebalo ni mijenjati na kraju krajeva. Vosnjak, Osmic i Kurtalic nikako ne mogu ciniti vezni red u ligaskoj utakmici protiv Posusja. Razumio bi da je to utakmica koju je neku noc Zrinjski igrao, pa zatvori sve maksimalno, izgini da ostanes neporazen. Ovako, od pocetka se vidjelo da tu nema ni trunke kreacije. Pored ionako oskudnog kadra, sa nedostatkom kreativaca, ti dva ofanzivna veczna stavljas na krila i tusis ih max.
Kao sto je za Borac "kuci" trebalo skinuti kapu i cestitati na svemu, isto tako ovu utakmicu treba reci da nije bilo nimalo uredu. Po mom misljenju, cisti poraz strucnog staba i oni bi trebali da preuzmu odgovornost...
Delica se utusilo na krilu, nije ga se trebalo ni mijenjati na kraju krajeva. Vosnjak, Osmic i Kurtalic nikako ne mogu ciniti vezni red u ligaskoj utakmici protiv Posusja. Razumio bi da je to utakmica koju je neku noc Zrinjski igrao, pa zatvori sve maksimalno, izgini da ostanes neporazen. Ovako, od pocetka se vidjelo da tu nema ni trunke kreacije. Pored ionako oskudnog kadra, sa nedostatkom kreativaca, ti dva ofanzivna veczna stavljas na krila i tusis ih max.
Kao sto je za Borac "kuci" trebalo skinuti kapu i cestitati na svemu, isto tako ovu utakmicu treba reci da nije bilo nimalo uredu. Po mom misljenju, cisti poraz strucnog staba i oni bi trebali da preuzmu odgovornost...
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
I da, 33ojka Posusja je vrtio nase stopere kao djecu na ringispilu. Bas, bas bilo mucno za gledati. I Jusa je pao na jucerasnjem ispitu, itekako.
075
Isključenje je zaradio u prošlom kolu napadač Dario Blagojević, dok su treći žuti karton dobili Elvir Duraković, Amir Velić i Azur Mahmić.
Navedeni trojac čini zadnju liniju Igmana pa će šef struke Adnan Elezović zaista biti na velikim mukama kako bi 'skrojio' početnu postavu.
Eto Igman protiv nas bez maltene komplet odbrane, ako ih takve ne moze dobit onda ne znam.
Sad veliko.je pitanje kolko cw nam Ramic pravit probleme
Navedeni trojac čini zadnju liniju Igmana pa će šef struke Adnan Elezović zaista biti na velikim mukama kako bi 'skrojio' početnu postavu.
Eto Igman protiv nas bez maltene komplet odbrane, ako ih takve ne moze dobit onda ne znam.
Sad veliko.je pitanje kolko cw nam Ramic pravit probleme
Steta zbog poraza.. izgleda da dolaze dva dobra igraca kako sam cuo,mozda simon vise zna .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kazes? Haaaa? Ima li stresa, sikiracije, kupujmo salove i dresove, clanske kupujmo, gledaoce na tribine... Sta kaze direktor? A UO kurcev?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidim skupilo se drustvo iz UO i ovi saradnici u Royalu, dal se to zavrsavaju ta pojacanja il nesto drugo.
Samo da se prodaju onih nekoliko auta ispred Royala trenutno, moglo bi se vecina Slobodinog duga otplatit
Samo da se prodaju onih nekoliko auta ispred Royala trenutno, moglo bi se vecina Slobodinog duga otplatit
Ko je to iz Bugojna, da nije Ervin Zec?
-
simonknows
- Kontakt:
Vanredna situacija
Dva igrača su u pregovorima, 30+, sa iskustvom, jedan je defanzivac, drugi je krilo/napadač. Po meni, ofanzivac je bomba a defanzivac-onako. Samo da napomenem da još nisam provjerio sigurno.
Dva igrača su u pregovorima, 30+, sa iskustvom, jedan je defanzivac, drugi je krilo/napadač. Po meni, ofanzivac je bomba a defanzivac-onako. Samo da napomenem da još nisam provjerio sigurno.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
koji je defanzivac?simonknows je napisao/la: ↑30 avg 2022, 12:37Vanredna situacija
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 17 gostiju.