dale po dva kusa sise, pile jele cijelu noc dzaba, a on suha kurca kuci teturajuci
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- NicoloFagioli
Re: Juventus FC
dale po dva kusa sise, pile jele cijelu noc dzaba, a on suha kurca kuci teturajuci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Blue balls, krivci za sve 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Jbte sta uradi covjek od sebeNicoloFagioli je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:48ma ubi klinac, moj tigre
dale po dva kusa sise, pile jele cijelu noc dzaba, a on suha kurca kuci teturajuci![]()
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta je ovo ljudi...prodje vise od sat vremena da Gibra nije nista napisao za Allegrija...da mu nije pozlilo?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Kod nas ako neide na terenu sigurno ide van njega
Paul ima problema s Bratom i mafijom..
Nedved nasao sebi drugo zanimanje fatanje grudi
Unistena nas povrede..
Igra nikakva ..
Paul ima problema s Bratom i mafijom..
Nedved nasao sebi drugo zanimanje fatanje grudi
Unistena nas povrede..
Igra nikakva ..
Lijepi ignore i miran.. ne mogu fkt…Juventinisimo je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:53Sta je ovo ljudi...prodje vise od sat vremena da Gibra nije nista napisao za Allegrija...da mu nije pozlilo?
Pa sta je ovo ko amater kakav
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma Mckenie nedorecen definitivno a Miretti ima kvalitet i ide naprijed sto mi se bas svidja
NicoloFagioli je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:48ma ubi klinac, moj tigre
dale po dva kusa sise, pile jele cijelu noc dzaba, a on suha kurca kuci teturajuci![]()
Oj furijo ne hvali se mnogo
Ja ti dala a ti nisi mog'o
Tačno se vidi da je suhog otišao
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Fali mu trenerscudetto89 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:38Ma lik svjesno lupa, sta fali sad juvetu @ gibra?
Dobrih igraca se dovelo, jedan kiks i odmah drvlje i kamenje od trenera, pa do igraca wtf?
Tek je pocela liga ja vjerujem u ovu ekipu i ocekujem borbu za titulu , uz jos par kandidata !![]()
FINO ALLE FINE![]()
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Na TV-u je bio Luka Modrić za sve na terenu. Cekamo slike ako se gledao uzivo.
Max Allegri
je li ovi s klupe stvarno misle da ih na terenu cuju, jos pred golom, izgleda navika jos od korone, misteru je dovoljo da skine sako i odma ga svi razumiju, hahah
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- NicoloFagioli
pusti bolan dijete nek navija za Real ili Bayern, ne treba mu Juventus u zivotu