Ja sam prezadovoljan zasad. Nemam nikakvih problema jest da je kod mene optika.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:25Raja uskoro mi ističe ugovor sa Telemahom,kakva je Moja Tv što se tiče kanala,ima li štopanja i smetnji kakvih,prvenstveno mislim na Arene?
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
-
- Kontakt:
Kako misliš optika,kakva je razlika?Wlad55 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:39Ja sam prezadovoljan zasad. Nemam nikakvih problema jest da je kod mene optika.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:25Raja uskoro mi ističe ugovor sa Telemahom,kakva je Moja Tv što se tiče kanala,ima li štopanja i smetnji kakvih,prvenstveno mislim na Arene?
Moj amidja (stric) bio na moja tv i prebaci se na telemach proklinje dan kad je potpisao ugovor s njima. Cim istekne Vraca se na moja tvWlad55 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:39Ja sam prezadovoljan zasad. Nemam nikakvih problema jest da je kod mene optika.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:25Raja uskoro mi ističe ugovor sa Telemahom,kakva je Moja Tv što se tiče kanala,ima li štopanja i smetnji kakvih,prvenstveno mislim na Arene?
Imas ove na bakru i kod njih je download brzina max 10, a na optici nema max sve zavisi od paketa koji uzmes. Najbolje da posaljes zahtjev za prikljucak i da vidis da li ti ima sprovedena optika.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:45Kako misliš optika,kakva je razlika?Wlad55 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:39Ja sam prezadovoljan zasad. Nemam nikakvih problema jest da je kod mene optika.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:25Raja uskoro mi ističe ugovor sa Telemahom,kakva je Moja Tv što se tiče kanala,ima li štopanja i smetnji kakvih,prvenstveno mislim na Arene?
-
- Kontakt:
Pa kontao ovaj paket Moja Tv net M.Wlad55 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:53Imas ove na bakru i kod njih je download brzina max 10, a na optici nema max sve zavisi od paketa koji uzmes. Najbolje da posaljes zahtjev za prikljucak i da vidis da li ti ima sprovedena optika.
MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:54Pa kontao ovaj paket Moja Tv net M.
Pise na paketu "internet brzine do 100/10Mbps ili 10+/1+Mbps". Sad zavisi da li mozes imat 100/10 zato je najbolje da podneses zahtjev i oni ce ti reci koju brzinu ces imat.
Moze naravno. 11KM na dvije godine ili 9m za 1KM ostatak 22KM.Fantasista je napisao/la: ↑29 avg 2022, 08:19Može li se msat uzeti samo paket kablovske sa arenama i ako može koliko je keša?
Max Allegri
Ja sam godinama na MojaTV, nisam nikad sa TV-om imao problema.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:25Raja uskoro mi ističe ugovor sa Telemahom,kakva je Moja Tv što se tiče kanala,ima li štopanja i smetnji kakvih,prvenstveno mislim na Arene?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno u bh telecomu imam ugovor koji ističe nekad u novembru. Benefit ugovora je bio popust na pretplatu.
Zanima me da li postoji opcija da se recimo u septembru potpiše novi ugovor kako bi se uzeo neki tv uređaj ili moram čekati zadnii dan ugovora?
Zanima me da li postoji opcija da se recimo u septembru potpiše novi ugovor kako bi se uzeo neki tv uređaj ili moram čekati zadnii dan ugovora?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Većinom je u gradskim područjima optika jel tako?Wlad55 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:03
Pise na paketu "internet brzine do 100/10Mbps ili 10+/1+Mbps". Sad zavisi da li mozes imat 100/10 zato je najbolje da podneses zahtjev i oni ce ti reci koju brzinu ces imat.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Moras cekati dok istekne trenutni ugovor i prilikom potpisa drugog uzimas aparat na rate
Kako funkcionise ovo, 7 eura za cijelo prvenstvo?Otelo je napisao/la: ↑29 avg 2022, 09:19Košarka je mizeran sport po pitanju gledanosti. Vidiš i po forumu koliko se piše na temi Eurolige. Računica je jasna, SK ne može tražiti isto kao prije tri godine jer ne nudi isto.
Ima SK još svoje publike, fanova tenisa, košarke i slično, ali to je mizerno u odnosnu na Arenu. Velika većina forumaša će radije četvrtkom pogledati meč Evropske lige, nego Eurolige, plus je i španska košarkaška liga na Areni i to će se gledati zbog Muse.
Sve to što SK ima dugotrajno nije vrijedno para koje traži. I ja ću starom morati ganjati stream za Eurobasket, ali za završnicu ima HRT, nadam se.
Opet ću ponoviti, ovo saopštenje je izbačeno u pravom trenutku da se stvori pritisak na Telecom jer znaju i sami da ne nude ni trećinu onog što su imali prilikom prvog ugovora i sad se nadaju da će se Telecom povući zbog Eurobasketa.
Ali ovo: https://www.courtside1891.basketball/choose-a-package
Sedam eura Eurobasket paket, možda neko ne voli streamove![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da, moraš biti registriran da vidiš.StevieG8 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 23:29Kako funkcionise ovo, 7 eura za cijelo prvenstvo?Otelo je napisao/la: ↑29 avg 2022, 09:19Košarka je mizeran sport po pitanju gledanosti. Vidiš i po forumu koliko se piše na temi Eurolige. Računica je jasna, SK ne može tražiti isto kao prije tri godine jer ne nudi isto.
Ima SK još svoje publike, fanova tenisa, košarke i slično, ali to je mizerno u odnosnu na Arenu. Velika većina forumaša će radije četvrtkom pogledati meč Evropske lige, nego Eurolige, plus je i španska košarkaška liga na Areni i to će se gledati zbog Muse.
Sve to što SK ima dugotrajno nije vrijedno para koje traži. I ja ću starom morati ganjati stream za Eurobasket, ali za završnicu ima HRT, nadam se.
Opet ću ponoviti, ovo saopštenje je izbačeno u pravom trenutku da se stvori pritisak na Telecom jer znaju i sami da ne nude ni trećinu onog što su imali prilikom prvog ugovora i sad se nadaju da će se Telecom povući zbog Eurobasketa.
Ali ovo: https://www.courtside1891.basketball/choose-a-package
Sedam eura Eurobasket paket, možda neko ne voli streamove![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hoće li nam vratiti onih 5 KM mjesečno na MOJA TV što su podigli zbog sport klub kanala?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ili to ili neka HD kanale otključaju bez nadoplate
- feniksptica
- Kontakt:
Istice mi ugovor s Moja tv za mjesec
Kakve sad pogodnosti imaju za produzetak. Prije 2 god su davali 200 marki mescini
Kakve sad pogodnosti imaju za produzetak. Prije 2 god su davali 200 marki mescini
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta smo izgubili ako ukinu SK? Osim sada Eurobasketa. Razmisljaj te ljudi malo. Nisi izgubio lige koje su oni imali na startu, valjda je te pare trebalo negdje preusmjeriti, da sa SK glubis i sva ta takmicenja, sigurno da bi trebalo
Zadnja izmjena: farenhajt, dana/u 30 avg 2022, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.