Hahahah, a vjerovatno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma samo nek ne igra Suljić pa moze sto se mene tice Dal CAM, Mirza na lijevo krilo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta li vidi feda u ovom kobiljaru
Nisi ti bio tad realan nego pi*kastnokee je napisao/la: ↑30 avg 2022, 14:59Opet ista prica kod anti?kloca. A ko to spomenu da se trebamo bojati bilo koga u ligi. Joj likaAntikloc je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:52Jok,trebamo se bojati Leotara. Koji je doslovno slucajno dosao u ligu. Kojeg Sloga nabije 4 razlike i zrinjski sa B ekipom.
Bojati se ,uprkos najskupljem timu i najvecem budzetu. Kad smo bili na virslama,leotare smo samarali usput.
Takav pi*kasti stav je u potpunosti nesportski. Ako cemo se bojati totalnog underdoga,hajmo se onda lijepo ispisati iz lige,pa i iz fudbala i osnovati kakvo BH prvenstvo u kmecanju.![]()
Tu bi bili favoriti,mada bi kmecali ,kako ne mozemo nadkmecati ostale,jer zaboga danas svi znaju kmecati.![]()
Kladionicarski bookmakeri su rekli svoje a to je 1,20 kvota. Tu sva prica zavrsava.
Tema je bila tada pisanje po sirotinji, napucavanje gol razlike na svima itd i gdje smo sad. Ja sam samo realan tad bio a i sad a ti ai nas dizao u nebesa da cemo sve redom prasiti vise razlike i tako.. Vidim prasimo sve redom!
Al hajd majke ti necu vise replicirati, izvrnuti ces svakako sve sto napisem, a i da druge ne zamaramo.
Samo realno razmisljati, ne dizati seu nebesa kad dobijas i ne padati u ocaj kad gubis i bice nam bolje svima!

Mi imamo najskuplju ekipu lige ( i najbolju ) ,imamo najveci budzet. To su cinjenice ,to su fakti. Nisam ja to izmislio !
Mi imamo daleko najbolju ekipu lige. Ali nemamo trenera. Gospodin Vinko bi s ovim momcima na zimskoj pauzi imao 8-12 bodova prednosti pred drugoplasiranim. Nas problem je trenutno wannabe Klop. No,doci ce i on na svoje.
Sportista je : Samopouzdan,optimistican,samouvjeren,siguran,pun vjere u sebe i tim,pun elana,oslonjen na svoju snagu i fizicku i psihicku ,opusten,hrabar. Sto bi Majstor Čiro rekao : Hajmo im hebat majku,sine !!

oprezan,kalkulantski,lukav,bez pouzdanja,plasljiv,bez vjere u sebe. Boji se ovna,boji se hovna. Cuva se Leotara.

- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jesmo na Areni večeras ?
-
- Kontakt:
Ako kapiten ne bude igrao večeras, uživajmo bordo braćo.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nedjelja 19h protiv Zrinjskog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nam samo treba ova pobjeda.. još malo i sastavi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Protiv uslovno rečeno slabijih ekipa nije loš, ja bi prvobitno Suljića i Drobarova odmorio kao što sam i jučer pisao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zatišje pred buru...
Dal je idealan kad vodimo dva razlike, onda njegova soliranja ne nerviraju toliko i tad bi mu se aplaudiralo zato što itekako ima šlifa i kvaliteta.
U egal utakmicama sigurno da može više uraditi za ekipu sa kvalitetnim pasom, a ne sa onim prodorima i šutevima izvana.
-
- Kontakt:
Šahinović, Muhammed, Đokanović, Ramić T, Tomašević, Drobarov, Ikić, Mulahusejnović, Džafić. Čataković, Varešanović.
Dizdarević, Trako, Mulalić, Ahmetović, Alisah, Ramić I, Kobiljar.
4-1-3-2 reklo bi se
4-1-3-2 reklo bi se
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Hamza NardinNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2022, 18:54Šahinović, Muhammed, Đopkanović, Ramić T, Tomašević, Drobarov, Ikić, Mulahusejnović, Džafić. Čataković, Varešanović.
4-1-3-2
Dzafic Varesanovic Ikic
Ramic
Tomasevic Drobarov Djokanovic Musa
ili
Hamza Nardin
Dzafic
Ikic Ramic Varesanovic Musa
Tomasevic Drobarov Djokanovic
Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 30 avg 2022, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nema suljica ni na klupi
Hvala Bogu Nardin i Cata u napadu. to sam ja trazio.steta sto Dizdarevic na klupi. samo gubimo dobre para. za Dala necu nista reciti to je bruka sto i dalje se gura.
Trenutno korisnika/ca: casual033, JavierBosnia, mnon46, NeSamSafetee, Rule_hz, Vanja8 i 59 gostiju.