AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
pa ljudi dragi kakav je ovo kriminal,ko ovoga dovede,ko mu dade cijenu 17m na TM?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav nefudbal u prvih 45 minuta. Par rotacija i cijeli koncept igre se izgubi. Odmah u nastavku CdK i Tonali u igru. Florenzi užasan danas. Kjaer solidan nakon 9 mjeseci
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prvih 15-ak minuta okej, poslije vrlo loše.
Kao da su se prvi put sastavili na terenu, nikakve smislene akcije samo nekakve bezveze duge lopte na Lea i Girouda. Malo se smiriti i spustiti loptu na zemlju, ovo nabijanje nema nikakvog smisla.
Kao da su se prvi put sastavili na terenu, nikakve smislene akcije samo nekakve bezveze duge lopte na Lea i Girouda. Malo se smiriti i spustiti loptu na zemlju, ovo nabijanje nema nikakvog smisla.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Muha bez glave čak odigrao pohvalno do onog napravljenog penala nakon čega slijedi totalni pad i vjerujem da je prva opcija za izmjenu kojom opet vjerovatno ne dobivamo ništa osim svježijeg igrača za nastavak utakmice.
Sa druge strane druga muha, ona sa glavom koja mu služi da samo gleda u travu jednako katastrofalan.
Jednostavno, dečko nema mirnoću, niti zna dodati najobičniji pas da bi uopće igrao ovu zahtjevnu poziciju a svojim fizikalijama ne zna čovjek ni gdje bi ga stavio da igra. Vraćaj više nazad u R.M.
Još jedno razočarenje je Florenzi koji je užasno zamijenio Calabriu do sada.
S druge strane Pobega mi djeluje kao da igra na sigurno, definitivno mu treba više utakmica.
Suma sumarum, jako bezidejno poluvrijeme i previše se vjeruje jednim te istim igračima koji realno već odavno pokazuju i dokazuju da nisu vrijedni dresa ovog kluba pa čak ni za klupe.
Sa druge strane druga muha, ona sa glavom koja mu služi da samo gleda u travu jednako katastrofalan.
Jednostavno, dečko nema mirnoću, niti zna dodati najobičniji pas da bi uopće igrao ovu zahtjevnu poziciju a svojim fizikalijama ne zna čovjek ni gdje bi ga stavio da igra. Vraćaj više nazad u R.M.
Još jedno razočarenje je Florenzi koji je užasno zamijenio Calabriu do sada.
S druge strane Pobega mi djeluje kao da igra na sigurno, definitivno mu treba više utakmica.
Suma sumarum, jako bezidejno poluvrijeme i previše se vjeruje jednim te istim igračima koji realno već odavno pokazuju i dokazuju da nisu vrijedni dresa ovog kluba pa čak ni za klupe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diaz igra više zbog toga što mu Pioli vjeruje više nego što mu rođena mati vjeruje. CdK nije umoran, odigrao je 100tinjak minuta u 3 meča. Mogao je početi, pa čak je i Adli bio bolja opcija.
Ako ovako nastave i bod je premija.
Sassuolo pobogu igra sa lijevim bekom kao lijevim krilom i takav igrač se sprda sa Florenziem.
Šta bi tek bilo da im nisu povrijeđeni neki bitni igrači i da neke nisu prodali, opet bi nas natamburali?
10ak minuta pustiti još Diaza i Pobegu te Saleta i onda mijenjaj.
Ako ovako nastave i bod je premija.
Sassuolo pobogu igra sa lijevim bekom kao lijevim krilom i takav igrač se sprda sa Florenziem.
Šta bi tek bilo da im nisu povrijeđeni neki bitni igrači i da neke nisu prodali, opet bi nas natamburali?
10ak minuta pustiti još Diaza i Pobegu te Saleta i onda mijenjaj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Florenzi katastrofa. Saelemaekers gori od katastrofe. Diaz nevidljiv i izgubljen u vremenu i prostoru. CDK i Calabria odmah na početku u igru a ako se prvi i brzo postigne gol Thea napolje dok nije dobio drugi žuti da ne propusti derbi.
- Fantasista
- Kontakt:
Debilu sad broj 10 sa leđa oduzet, istog momenta.
- OldFashioned
- Kontakt:
Obranjen penal, sad nas centimetri djelili od crvenog za Thea.
Mijenjaj moj Pioli dok ovo ne ode skroz u qurac.
Mijenjaj moj Pioli dok ovo ne ode skroz u qurac.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sale makar trci, jest da je u prazno ali trci. Diaz ni to ne moze. Dobar rezultat na poluvremenu kako igramo sa osam igraca.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bukvalno Sassuolo nakon izlaska Berardija, igra bez pola prošlogodišnje ekipe. Ovo sad što je na terenu je nivo Monze
Sudija nas ne begenise nikako.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ovaj Leao je uzasan.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- muha milanez
- Kontakt:
Florenci krunisao očajnu partiju teškom povredom.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
znaš da nema hljeba od tekme kad počnu preskakati igru. svaki put isto
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je Pioliev kiks i ničiji više. Izgubljena dva boda protiv ekipe iz ranga Bologne.
Dodje i takav dan, da igras do sabaha ne bi dao gol. Tanko danas u svim segmentima...
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
celikmilan
- Kontakt:
3 dobre stvari danas. Povratak Kjaera, odbranjen penal Maignana i povreda Florenzia, da ga moje oči nikada više ne vidjele na fudbalskom terenu.
Ovo mi je lakše palo nego Atalanta s obzirom da ovdje nismo zaslužili da pobijedimo, a čini mi se da nismo ni željeli pobijediti kada pogledam koliko su kao ekipa očajno pristupili meču.
Previše nezainteresovano i neenergično u većem dijelu utakmice, kao dao im je 40-ta a ne četvrta u sezoni.
Previše nezainteresovano i neenergično u većem dijelu utakmice, kao dao im je 40-ta a ne četvrta u sezoni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Cijelu utakmicu su pokusavali s nekim dugim loptama, a bilo je dovoljno prostora za kombinatorika. I neka, nek svaki put kiksaju kad Brahima stavi u prvu postavu, beskoristan igrac jednostavno.
Nije se niko proslavio, pogotovo Leao i Bennacer od igraca od kojih ocekujes nesto.
Ovo je Piolijev kiks. Da je imao Rebica i Origija mislim da bi davno izveo Girouda i Leaoa koji su bas bili losi
Nije se niko proslavio, pogotovo Leao i Bennacer od igraca od kojih ocekujes nesto.
Ovo je Piolijev kiks. Da je imao Rebica i Origija mislim da bi davno izveo Girouda i Leaoa koji su bas bili losi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.