Ako je sloboda truba onda su fukare saxofon
**** ti on svu familiju. Može i ban sada
Nemojte samo vi o zakljucavanju
Kakva kalkulacija kralju niste se mogli skupit da dođete dole.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 avg 2022, 13:32Datum registracije 25.08.2022raketaspadobranom je napisao/la: ↑30 avg 2022, 11:01OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:05
Niste znali da je udruženju cuga, FIFA...?![]()
Joj kalkulanata mati moja![]()
Molim te prestani komentarisati na temu hz-tm.
Apsolutno nikakve veze nemas sa jezgrom hz.
Pitam samo, što se ljutiš? Kalkulacija?![]()
Tako su se i u ginisu zakljucavali.
Je eto čiko gledao iz gledališta da prekrije bh mtel premijer liga hahha, smeta ti to, a nisu ti smetale turske i brazliske zastave po istocnoj strani, sad je problem hrvatska zastava, sta ce te jos naci da vam smeta? Podrzi svoj klub, u Širokom ti je bolje bilo nego u Zenici, Tuzli ili dr
tikTak1 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 19:46Pa ta Kino Bosna je vaš upad na maturu, gdje se 8 manijaka tuklo sa 30ak hordi. Ljudi vam okupirali lokal usred ciglana i odbranili ga.bodribordo je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:13Ja mislim da nema potrebe da pričamo o zakljucavanju, Ritual, Kino Bosna, Grbavica...
Ovaj klip mi ne djeluje kao sretan završetak, s obzirom da iznose jedni druge.
Za ove ostale lokacije ne znam, ali ako si ovo slavio kao pobjedu sigurno je još žešće sranje.
Nisam rekao da mi smeta zastava nego da je prevelika i kič. Sumnjam da bi se dopustila bilo koja druga zastava ovih dimenzija u ŠB.Lazarov je napisao/la: ↑30 avg 2022, 19:55Je eto čiko gledao iz gledališta da prekrije bh mtel premijer liga hahha, smeta ti to, a nisu ti smetale turske i brazliske zastave po istocnoj strani, sad je problem hrvatska zastava, sta ce te jos naci da vam smeta? Podrzi svoj klub, u Širokom ti je bolje bilo nego u Zenici, Tuzli ili dr
Nemoj ih brate i tebi ce doc kuci da obrises ovo. Inace imaju obicaj da se javljaju u privatne poruke i prijete i tjeraju da se obrisu neke stvari. A ova njihova vojska nema sta ne pise po forumu.prijeratni mangup je napisao/la: ↑30 avg 2022, 22:31Pozdrav za amidzine beretke,sto igraju kako amidza svira...Gdje vam je F.Ć. , zasto ga je adzo protjerao sa tribine? Zasto vam "sinovi" birajuj tekme ,jel' jos uvjek praktikuju samo reprezentaciju?Jel' aktivnan jos uvijek odlazak na kucne adrese kao sto ste isli Robijasima,trazeci zastave od ukucana dok ovi nisu prisutni,uz opasku da vas je taj i taj posalo...
Nemoj se sramotit druze, u pola derbija ovdje pises po forumu... Jel jos nemas dovoljno godina da ides na utakmicu ili ti roditelji ne daju?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 22:18Kakvi vi kitari realno svaka cast za istalo sve, al s nama vise ne mizete stat u istu rečenicu
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 23 gosta.