Povreda laksa Suljica, vidjet cemo sljedecu utakmicu dal ce ga klupirati.
Daj boze jer Ikic nam puno vise daje, trci nazad pomaze u defanzivi itd
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Još se nisu slegle emocijeFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:36Yebem ti 2:0 najgori rezultat haj zabijte treći da dahnem dušom![]()
A Hebib? Brzo pitar zaboravlja
Sloga slozi i treci sad cemo i miFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:36Yebem ti 2:0 najgori rezultat haj zabijte treći da dahnem dušom![]()
Ja ba jesi vidio, ne možeš ljude stići da si bogBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:40Sloga slozi i treci sad cemo i miFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:36Yebem ti 2:0 najgori rezultat haj zabijte treći da dahnem dušom![]()
Cini mi se da je Fedja negdje spominjao da se treba sutirati. Dok s druge strane kod nekih je ocigledno u pitanju sebicnost, recimo Dal je onda zaboo Borcu i od tad forsira stalno nesto slicno da napravi.napoleon72 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:35Da li su nam igraci prirodno sebicni ili su Fedjine instrukcije da se puca iz svake situacije? Mogli smo jos tri komada zabit hladno, da iko podize glavu i gleda gdje su mu saigraci...
Estagfirullah
Dajemo još 2 u drugom poluvremenuMortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:40Ja ba jesi vidio, ne možeš ljude stići da si bogBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:40Sloga slozi i treci sad cemo i miFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:36Yebem ti 2:0 najgori rezultat haj zabijte treći da dahnem dušom![]()
Apsolutno se slažem, ali mora popraviti odluke kod ključnih momenata. To obavezno.AlanSmith14 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:40Kakav vi fudbal pratite pa ne vidite kakav potencijal i kvalitet ima Dal Varesanovic?
Momak se ne krije, stalno trazi loptu, vuce svaku naprijed, lagan i tesko ga bez faula zaustavljaju kada krene okomito.
Mora samo da popravi donosenje odluka (sut/pas) i jos malo kondicije kako mu ne bi padala koncentracija u kljicnom momentu akcije.
Momak mora i treba igrati svaku utakmicu. Povezivati to sa ocem je standardna bosnjacka i carsijanerska prica.
po imenima mozda uz Leotar najslabijiMortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:40Ja ba jesi vidio, ne možeš ljude stići da si bogBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:40Sloga slozi i treci sad cemo i miFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:36Yebem ti 2:0 najgori rezultat haj zabijte treći da dahnem dušom![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jurisicduska, keli, nedimmmm1337, plisek, relativizam, Rule_hz, senad82, Vanja8 i 78 gostiju.