Ovo nije istinaSarmica je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:02Jedan info iz druge ruke, 100% provjereno. Jaran mi je sjedio sa tipom koji poznaje Juku i sa kojim je sjedio ovih dana. Juka veli da je sve mafija okolo i da ne vjeruje da će više igrati z repku.
Ovo što igra igra za raju. Isto tako je rekao da su im podijelili po sendvič, a njemu su nudili cijela dvanakon što su stigli u Podgoricu nakon 10 sati truckanja. I da igrači nisu htjeli da prenoće nakon utakmice nego su odmah krenuli nazad.
Tako da nije nemoguće da je ona utakmica u CG bio neki revolt igrača.
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Manje sirenja traca i lazi iz rodnog sela, vise pranja zuba i citanja knjiga!Sarmica je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:02Jedan info iz druge ruke, 100% provjereno. Jaran mi je sjedio sa tipom koji poznaje Juku i sa kojim je sjedio ovih dana. Juka veli da je sve mafija okolo i da ne vjeruje da će više igrati z repku.
Ovo što igra igra za raju. Isto tako je rekao da su im podijelili po sendvič, a njemu su nudili cijela dvanakon što su stigli u Podgoricu nakon 10 sati truckanja. I da igrači nisu htjeli da prenoće nakon utakmice nego su odmah krenuli nazad.
I ja sam cuo ovo iz provjerenih izvora. Da dodam jos da klima u busu nije radila, a i trazili su im po petaka svima kod scepan polja da dospu goriva u autobus.
Osim što konstantno vrijeđaš, vidim da ne znaš ništa drugo smisleno da kažeš i napišeš.marlostanf1eld je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:11Manje sirenja traca i lazi iz rodnog sela, vise pranja zuba i citanja knjiga!Sarmica je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:02Jedan info iz druge ruke, 100% provjereno. Jaran mi je sjedio sa tipom koji poznaje Juku i sa kojim je sjedio ovih dana. Juka veli da je sve mafija okolo i da ne vjeruje da će više igrati z repku.
Ovo je istina a ti mantraj šta hoćeš i koliko hoćeš.GG3 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:04Ovo nije istinaSarmica je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:02Jedan info iz druge ruke, 100% provjereno. Jaran mi je sjedio sa tipom koji poznaje Juku i sa kojim je sjedio ovih dana. Juka veli da je sve mafija okolo i da ne vjeruje da će više igrati z repku.
Koliko liski salame je bilo u sendvicima, nadam se da nije nepravda neka nacinjena?! Jesu li dijelili proporcionalno po kilazi/visini igraca, ili svakom isto?
- Shategabri
- Kontakt:
A u Sa ih odveli na po desetku u cijeli sa kajmakom i odmah lete po terenu.Sarmica je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:02Jedan info iz druge ruke, 100% provjereno. Jaran mi je sjedio sa tipom koji poznaje Juku i sa kojim je sjedio ovih dana. Juka veli da je sve mafija okolo i da ne vjeruje da će više igrati z repku.
Koševo Zapad
Sudeći po reakcijama ovdje ima dosta botova od Saveza.
na svasta sam naletio sve ove godine na ovom forumu, ali ova sarma prijeti da postane maskota:-)
Au haj nekako sam shvatio da Sarmica ne voli Musu, nekako jasno je i shvatljivo da neko ne voli njega, ima covjek cudan karakter prije svega, ali ovo, liku kao da je krivo zbog dobre hemije i rezultata
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
nisu se mogli slozit oko toga, dal u eurima ili markama dati, a problem stvarala i cijena goriva koja varira, pa stoga da li u cijenu ukljucit akcize ili ne, iako je vijece ministara dalo saglasnost za ukidanjem iste
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Vidi miševa što izlaze iz rupa. Pofino vas ima botova.
Ako su isli preko Scepan Polja halalim im poraz. Proputovo sam poprilicno, al to je jedini put koji me je natjero da povratim

Pogrešno sam se izrazio za ove botove Saveza i koji skreču temu. Nisu to miševi, mislim, jesu i to, ali su prije svega kao što naš narod stari kaže deen dušmani i ćafiri. Ti si bolan ćafir.
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jusuf Nurkić zatražio hrvatski pasoš, proces se uspješno privodi kraju
Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora na svojoj 39. sjednici diskutovalo je o molbi Hrvatskog košarkaškog saveza te dalo pozitivno mišljenje i podršku za prijem u hrvatsko državljanstvo košarkaša Bosne i Hercegovine Jusufa Nurkića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.