Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Meni ovo vise liči na onu formaciju koja se furala u Chelsiju sve do dolaska Contea 4-2-3-1 (odnosno do njegovih poraza od Liverpoola i Arsenala, kad je promjenom formacije okrenuo sezonu).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa Tuchel voli i 4 2 2 2 vidjet cemo kako god drago mi je da nije zapeo za jednu formaciju.
- Pensioner26
- Kontakt:
Uu kako bi bilo bombastično i Gvardiol i Fofana. Nerealno mi zvuči.
- wadethegreat
- Kontakt:
Azpi i RLC za sada slave tacke. Nevjerovatno niko ne cuva lika na ivici. Azpi **** ti pleme.
Unisti nas Azpi kapitenski dobro
Edit: psihicki labiljniji od rumunaca, sve dok ne prime gol mogu i nekakk igrati cim prime gol gotovo je raspad
Edit: psihicki labiljniji od rumunaca, sve dok ne prime gol mogu i nekakk igrati cim prime gol gotovo je raspad
Sredine nemamo nikako..pa Saut.nas jede posjedom.Jedino što RLC drži sredinu ali ne može sam..Žoržinjo i Maunt ne postoje...dok nam se ne vrate Kova,Kante pa i Galager bit će patnja..da i Ziješ..treba ga nabiti nogom u g.uzicu..kada ga vidim onako bezvoljnog i s.j.ebanog tačno mi se smuči
Ma nema sredine ni defanzivno ni ofanzivno
Kaze Kantea treba prodati pa bolje covjek bez jedne noge nego ova dvojica
Kaze Kantea treba prodati pa bolje covjek bez jedne noge nego ova dvojica
- wadethegreat
- Kontakt:
Gasi mi se odmah tekma. Ja Jorginha i Azpija organski vise ne mogu. I Mendy mi pocinje ici na k urac.
Jesi ti Soba lud Pa frajer je non stop povrijedjen zadnje dvije godine.
Jesi ti Soba lud Pa frajer je non stop povrijedjen zadnje dvije godine.
Ma do trenera je sa kakvim igracima igra hazenhitl pa opet motivisani,trce i imaju zanimljive kombinacije.ovo leto je trebao presece oteraj te igrace sto se vuku godinama,sta mi igramo ni odbranu ni napad ni sredinu nemamo.
Zadnja izmjena: ZOGLI, dana/u 30 avg 2022, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi su bili u prvom poluvremenu tri puta u našem kaznenom prostoru i zabili nam dva gola, ekipa je van svakog balansa na početku ove sezone. Jedino je protiv Tottenhama 60 minuta utakmice izgledalo dobro, sve ostalo je za zaborav.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 30 avg 2022, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sad se vidi da je dobro što se daju ovolike pare za još dvojicu odbrambenih igrača. Ovo je katastrofa, primiti 2 gola od Southamptona u jednom poluvremenu, 3 gola od Leedsa, užas.
Mount, Azpi, Havertz i RLC katastrofa.
Meni nije jasno po čemu je Havertz više pokazao od Wernera. Osim onog gola u finalu LP, ne sjećam se nijedne utakmice gdje je "razvalio", a doveden je da razvaljuje.
Što neko reče, potrošeno toliko para, a ništa bolja ekipa nije u odnosu na prošlu godinu.
Mount, Azpi, Havertz i RLC katastrofa.
Meni nije jasno po čemu je Havertz više pokazao od Wernera. Osim onog gola u finalu LP, ne sjećam se nijedne utakmice gdje je "razvalio", a doveden je da razvaljuje.
Što neko reče, potrošeno toliko para, a ništa bolja ekipa nije u odnosu na prošlu godinu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
A obzirom koliko cemo potrositi pritisak raste na Tuchela. Ja stvarno ne kontam forsiranje pojedinih igraca.
Uvijek sam bio uz Tuchela, al od pocetka prvo njega krivim pa sve druge, ovo se ne moze dopustiti ovakva katastrofa i bez igra. Kako god zavrsilo ovo je nula od igre.
Ponosni smogovac!
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobro igrali smo super do njihovog prvog gola mogli smo jos par dati. Cim smo primili gol totalni pad. Mislim da se vidi na terenu koji su igraci prespori I koce ekipu.
Ovako se i lampard pogubio kada je otpusten on je hteo na svakoj poziciji da dovede igraca od 50-60 miliona a ostale otera,ne moze sve za jedan rok prilagodi se ovim sto imas i cepaj,otpises zijeha spakujes mu kofere a onda ti igra startnu postavu ne razumem sta ocekuje.
- wadethegreat
- Kontakt:
Daj Kovu tako je ne cekaj.
- wadethegreat
- Kontakt:
Patnja teska.
Daj Aubu daj ista.
Gledaj ti imamo cistu situaciju domah sam vidio da je Havertz u ofsajdu nimalo mozga.
Gade mi se on i Mount na pocetku sezone.
Daj Aubu daj ista.
Gledaj ti imamo cistu situaciju domah sam vidio da je Havertz u ofsajdu nimalo mozga.
Gade mi se on i Mount na pocetku sezone.
Ovo bez napadaca je kita obicna! Havertz vise mrtav, nego ziv.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
Pocet cu na rezultatima pratiti odose mi zivci.
Ma nisu oni nista krivi(osim zijh,zorzinjo),sad ispade da su svih 25 igraca tunjavci,pre ce biti da je do trenera i stila igre,pa kakve igrace ima sautempton sve neke otpadke,pa nas razbise,ubacuj te mlade da vidimo sta ih cuvas i sta si ih dovodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.