FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neki ovdje moraju shvatiti da mi nismo toliko kvalitetni da sa sigurnošću možemo dobiti i tog Leotara, sve je to manje više bara-bara, manjak kvaliteta svakako možeš nadoknaditi borbom i zalaganjem i to je dovoljno da napraviš problem skoro svakoj ekipi u BiH.
Leotar je dobio Borca i Veleža, nije baš da im je bod protiv nas jedini u ligi koji su uzeli.
Leotar je dobio Borca i Veleža, nije baš da im je bod protiv nas jedini u ligi koji su uzeli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Tad je Sablja koristio Hepek protiv Azinih kamikaza.MojaMalenkost je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:56Tuzla pitarima zabila petaka, a mi Tuzli cetitiri komadaMocMahale444 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:55Izvuces bod protiv Leotara kuciSimeone naš.
pitari razvukli Leotar ko jufku a mi bod uzeli kuci tom istom **** Leotaru koji ne moze meda.![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sutra aBd. 0:3 Stilic,Santos i Amonah.
-
- Kontakt:
Ali kad neko kaze sloga dobila veleza a mi izgubili od njih je najgluplja stvar koja se moze izreci. Kako se ista od toga moze porediti, nije ovo PES jbt.
Valjda vam je jasno da sloga ima jakog sponzora, da svaka od ovih manjih ekipa igra bez tereta i moze te vrlo lako dobiti, ovo sto vi pricate 15 od 15 se moglo razmisljati 2011 godine kad si imao klubove koji su u ligi reda radi i kad si imao 4 kluba koji su u vrhu i protiv njih se skidaju gace.
E sad imas ligu gdje se 8 klubova moze boriti za europu ili opstanak, ne ide mi u glavu da to ljudi i dalje ne kontaju. Plus ce se svi dodatno nafurati protiv nas i realno je uzeti 9 bodova iz 5 tekmi sljedecih. Sve vise od toga je odlicno, sve manje od toga znaci da moramo odluciti je li idemo na kup ili cemo nastaviti i u ligi da se koljemo za 4 ili 3 mjesto.
Niko ne moze vise reci da xe zaredati niz 5 pobjeda pa tako ni zrinjski ni sarajevo i sve ce to opet biti u 4 5 bodova i u vrhu tabele tako da nista nije nedostizno, ali razmisljati da dobijas kao prosle godije zrinjski je krajnje smijesno kad skontas u kakvoj smo mi situaciji.
Valjda vam je jasno da sloga ima jakog sponzora, da svaka od ovih manjih ekipa igra bez tereta i moze te vrlo lako dobiti, ovo sto vi pricate 15 od 15 se moglo razmisljati 2011 godine kad si imao klubove koji su u ligi reda radi i kad si imao 4 kluba koji su u vrhu i protiv njih se skidaju gace.
E sad imas ligu gdje se 8 klubova moze boriti za europu ili opstanak, ne ide mi u glavu da to ljudi i dalje ne kontaju. Plus ce se svi dodatno nafurati protiv nas i realno je uzeti 9 bodova iz 5 tekmi sljedecih. Sve vise od toga je odlicno, sve manje od toga znaci da moramo odluciti je li idemo na kup ili cemo nastaviti i u ligi da se koljemo za 4 ili 3 mjesto.
Niko ne moze vise reci da xe zaredati niz 5 pobjeda pa tako ni zrinjski ni sarajevo i sve ce to opet biti u 4 5 bodova i u vrhu tabele tako da nista nije nedostizno, ali razmisljati da dobijas kao prosle godije zrinjski je krajnje smijesno kad skontas u kakvoj smo mi situaciji.
Raspored skoro isti, jedino nisu igrali sa Tuzlom a sa Zrinjskim je odgođeno zbog nastupa u kvalifikacijama. Igrali su još sa Posušjem gdje su izgubili i sa Igmanom gdje su pobijedili. Mi sa Posušjem igramo sutra a sa Igmanom naredno kolo.SudoHusika je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:55Zamisli Sloga ispred tebe na tabeli. A nije da su baš imali smiješan raspored niti imaju Messija u ekipi.
Tanko Sablja, Boga mi.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Neke stvari jesu do trenera a neke apsolutno nisu. Da je Haracic zabio dva puta na skoro prazan gol ima li bi šest bodova više. Tu trener ne može ništa. Nemamo napadača koji će zabiti po sezoni 15 golova i više,bez toga ne može nijedan trener nista.
Ono što je do trenera,Edis nema šlifa da napravi pobjedničku atmosferu,a nema ni toliko fudbalskog znanja. Možda kad se sve sabere i oduzme mi nemamo koga dovesti novog da bi radio bolje. Isto sam mišljenja da su ipak bodovi ono što se gleda a ako se ovako nastavi trener će se morati zamijeniti.
Ako se to desi da li će nešto bolje biti čisto sumnjam. Možda par utakmica i to je to.
Dzaba tebi krila koja urade sve,dodaju ti loptu na pet metara a ti promašio kompletan gol. Dzaba trener,dzaba sve.
Ako se spuste tenzije i razmisli bolje, trenera treba ostaviti. Naucilo smo da stalno mijenjanje nam nikad nista nije donijelo dobro,čisto sumnjam da bi sad. Toliko godina,toliko trenera a sve isto.
Ono što je do trenera,Edis nema šlifa da napravi pobjedničku atmosferu,a nema ni toliko fudbalskog znanja. Možda kad se sve sabere i oduzme mi nemamo koga dovesti novog da bi radio bolje. Isto sam mišljenja da su ipak bodovi ono što se gleda a ako se ovako nastavi trener će se morati zamijeniti.
Ako se to desi da li će nešto bolje biti čisto sumnjam. Možda par utakmica i to je to.
Dzaba tebi krila koja urade sve,dodaju ti loptu na pet metara a ti promašio kompletan gol. Dzaba trener,dzaba sve.
Ako se spuste tenzije i razmisli bolje, trenera treba ostaviti. Naucilo smo da stalno mijenjanje nam nikad nista nije donijelo dobro,čisto sumnjam da bi sad. Toliko godina,toliko trenera a sve isto.
Ma ako nije u stanju da pripremi ekipu, gdje smo puno kvalitetniji od Posušja, Igmana, Slobode, Sloge i Leotara, to onda nije trener za nas. Ako ćemo samo igrati protiv "velikih" ekipa, a ostalo se vaditi na teren, sudije, ispuhanu loptu, vrijeme, to nije trener za nas. Jer su redovna primanja, dokle ćemo tražiti alibi za loše rezultate??
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ova godina sve po PS-u najviše zahvaljujući navijačima i dobroj posjeti. U ovom mjesecu su 2 plate dobili.Mamba21 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:59Ma ako nije u stanju da pripremi ekipu, gdje smo puno kvalitetniji od Posušja, Igmana, Slobode, Sloge i Leotara, to onda nije trener za nas. Ako ćemo samo igrati protiv "velikih" ekipa, a ostalo se vaditi na teren, sudije, ispuhanu loptu, vrijeme, to nije trener za nas. Jer su redovna primanja, dokle ćemo tražiti alibi za loše rezultate??
Željezničar za život cijeli!
Sutra ako ne pobjedi iste sekunde treba da dobije otkaz,samo pobjeda nas interesuje,previse je on bodova prosuo da ima slobode...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Amavova ubleho jel te ko sta pitao
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sutra nema opravdanja. Napasti jako i pobjediti. Edise, ako nisi to u stanju, onda odlazi. Sa ovom ekipom hocemo borbu za Evropu i vrh.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- MocMahale444
Sto ga branis toliko carapice vodi ga kuci
Ima solidne igrace ocekujemo 3 bobe.

Ima solidne igrace ocekujemo 3 bobe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Daj sutra Meku, Kosorića i Begana da izginemo!!!!
prognoza za sutra deja vu gubimo 2:1 u utakmici u kojoj imas malo vise od igre... i ide plac mulalica kako nemamo srece, te da nam uvijek udare kontre na istu stranu i on nije kriv... on nije kriv jer ne vidi stalnu boljku i ne zna uigrat igrace...
- manijacikonjic87
- Kontakt:
daj zaigraj zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica !!!!
Manijaci sretno

Manijaci sretno

Mi smo Željini, Željo je naš !
Kad bi me barem poslušo i pročitao ovaj post
Prepusti im loptu, stani iza lopte. Ne zaliječi se. Budi kompaktan u sredini, razmak između linija ne smije bit veći od 10 15 metara, naprijed gurnut Amoaha i Santosa, uz Haračića, i ubit ih na kontre. Ako se budemo s njima nadigravali na lošem terenu ista priča ko protiv Borca.
Imamo dobre šanse, al moramo se zatvorit i na kontre igrat, sve ostalo će bit pogubno!
Sretno Željo !
Prepusti im loptu, stani iza lopte. Ne zaliječi se. Budi kompaktan u sredini, razmak između linija ne smije bit veći od 10 15 metara, naprijed gurnut Amoaha i Santosa, uz Haračića, i ubit ih na kontre. Ako se budemo s njima nadigravali na lošem terenu ista priča ko protiv Borca.
Imamo dobre šanse, al moramo se zatvorit i na kontre igrat, sve ostalo će bit pogubno!
Sretno Željo !
Danas cemo dobit odgovor kako šta i ko smo.Danas je odgovor.
Očekujem danas poraz, poznavajući Mulalića ovo će biti jako loša postavka i utakmica kao i sva gostovanja što smo odradili osim Zrinjskom
Sretno braći koji danas idu u Posušje!!
Sretno braći koji danas idu u Posušje!!
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Rule_hz i 46 gostiju.