Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
ALi kako onda u svakoj tekmi stvorimo dosta cistih sansi i fulio obicno 90 posto?
Ima tu neke igre zna liciti na nesto jako dobro ali prvi gol prvi problem mi se raspadnemo.
Totalno se poremeti kohezija ekipe.
I opet cu se vratiti danas Azpi kriv za oba gola.
PRvo nepotreban korner a kod drugo gola ide da cuva lika na kojem su vec Koulibaly i Silva i ostavlja samog frajera na povratnoj.
Tuchel je kriv sto ne moze da ih motivira da trce kao j ebeni Southampton. Odnosno moze prvih pola sata...
Ocit je trenutno recept protiv nas trci prekidaj igru cekaj svoju priliku z ajebat cemo u odbrani.
Smijesni smo.
Trese mu se stolica opasno nece Amer dovesti ovoliko igraca i trpiti ovo.
I meni je preko neke stvari posebno sto mu stalno isti ljudi igraju.
Pa ja bih bilo sta pokusao daj Carneya daj Broju pa promijeni nesto covjece dragi.
Ima tu neke igre zna liciti na nesto jako dobro ali prvi gol prvi problem mi se raspadnemo.
PRvo nepotreban korner a kod drugo gola ide da cuva lika na kojem su vec Koulibaly i Silva i ostavlja samog frajera na povratnoj.
Tuchel je kriv sto ne moze da ih motivira da trce kao j ebeni Southampton. Odnosno moze prvih pola sata...
Ocit je trenutno recept protiv nas trci prekidaj igru cekaj svoju priliku z ajebat cemo u odbrani.
Smijesni smo.
Pa ja bih bilo sta pokusao daj Carneya daj Broju pa promijeni nesto covjece dragi.
Stvorimo dok je otvorena utakmica tj. dok je otvoren rezultat. Kada protivnik povede i postavi se u dupli blok Tuchel nema odgovor na to i tako je od prvog dana od kada je Tuchel na klupi kluba.wadethegreat je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:17ALi kako onda u svakoj tekmi stvorimo dosta cistih sansi i fulio obicno 90 posto?
Smijesni smo.
- Pensioner26
- Kontakt:
On treba zakret kakav je uradio Conte one sezone. Samo pitanje je na koju formaciju, zašto ne pokuša sa 4-2-3-1 sa Brojom u špicu, kad nemamo drugog špica mrtvog.
Nastavi li tvrdoglavo, slijedi mu kur.č.evača.
Broja
Sterling-Havertz-Mount
Kante/Gallagher-Kovačić
Cucurella-Koulibaly-Silva-James
Zar je teško ovako pokušati???
Broja
Sterling-Havertz-Mount
Kante/Gallagher-Kovačić
Joj sad tek kad si postavio kako bi volio da igrate vidim koliko vam je tim uzasan i neizbalansiran,dobro doci ce Fofana i vjerovatno jos neko u napad ,ali ovo ne izgleda bas dobro.Pensioner26 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:22On treba zakret kakav je uradio Conte one sezone. Samo pitanje je na koju formaciju, zašto ne pokuša sa 4-2-3-1 sa Brojom u špicu, kad nemamo drugog špica mrtvog.
Broja
Sterling-Havertz-Mount
Kante/Gallagher-Kovačić
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Neizbalansiran mora djelovati nakon silnih pokušaja izopačenih uloga igračima, te kvalitetima tih istih igrača. Ne može lijepo djelovati sigurno, ali ovo što sam postavio ima smisla uz zdrave i dobre Kantea i Kovu.topnik1 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:26Joj sad tek kad si postavio kako bi volio da igrate vidim koliko vam je tim uzasan i neizbalansiran,dobro doci ce Fofana i vjerovatno jos neko u napad ,ali ovo ne izgleda bas dobro.Pensioner26 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:22On treba zakret kakav je uradio Conte one sezone. Samo pitanje je na koju formaciju, zašto ne pokuša sa 4-2-3-1 sa Brojom u špicu, kad nemamo drugog špica mrtvog.
Broja
Sterling-Havertz-Mount
Kante/Gallagher-Kovačić
Maunt je kod lampsa kidao kao poluspic,to je njegova pozicija vrsi presing deli lopte trci nije on krilo,haverz isto,i iza njih galager i kante da pokrivaju i to je neka osnovna stvar koju treba forsirati bez toga nista,cilvela vratiti u prvih 11 kukurelja prerano gurnut u vatru,koliko nama lako izbace igrace kad krenu napred u presing to nema nigde iz 3 poteza i predju na nasu sredinu.
- Pensioner26
- Kontakt:
Jel se slažeš sa ovom mojom postavkom, s tim sa se ova 3 iza špica mogu rotirati uvijek??? Da ovo kako može doprijeti do kačketaša…ZOGLI je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:53Maunt je kod lampsa kidao kao poluspic,to je njegova pozicija vrsi presing deli lopte trci nije on krilo,haverz isto,i iza njih galager i kante da pokrivaju i to je neka osnovna stvar koju treba forsirati bez toga nista,cilvela vratiti u prvih 11 kukurelja prerano gurnut u vatru,koliko nama lako izbace igrace kad krenu napred u presing to nema nigde iz 3 poteza i predju na nasu sredinu.
Mislim da je najveci problem sto im mijenja pozicije i nikako da se igraci pronadju
Tipa Mount I Haver na krilo ne ide nikako, kao sto je i Hazard bio **** kao lazna devetka, mozemo mi pricati sta god hocemo
Tipa Mount I Haver na krilo ne ide nikako, kao sto je i Hazard bio **** kao lazna devetka, mozemo mi pricati sta god hocemo
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Gledaj ovog usranog balavca.
On nesto glumi ne moze meda.
Čkapi mala, nema kuveta na nogama da stoji i ono nešto se qrči. Ne može duela dobiti, pada sam s loptom, da ga je kome uvaliti za bilo kakve pare.wadethegreat je napisao/la: ↑31 avg 2022, 00:12
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Pensioner26
- Kontakt:
Ja tog čovjeka se.rem kako je došao u ekipu. Neki su ga branili ovdje te čak navodili kao nasljednika Edena. Tipična američka sissy curica sa pogrešnim falš kodom sa Balkana.wadethegreat je napisao/la: ↑31 avg 2022, 00:12
Šteta što se ne preziva Pušilić, kako bi mu bolje pristajalo.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 31 avg 2022, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
To jeste veliiki problem igraju 3-4-2-1 pa se desi poraz onda predje na 4 pozadi pa izgubi pa onda vrati beka na stopera ne moze tako mora jedna ekipa i formacija da se uigra,kod kornera mnogo losa markacija van kaznenog nismo imali igraca zato smo i primili gol,covek bio sam i namestio se lepo na sut.
@pensioner,ova postava je najbolje sto imamo,sa fofanom 4 pozadi mora da se igra,silva i kulibali ne mogu sve da pokriju.
@pensioner,ova postava je najbolje sto imamo,sa fofanom 4 pozadi mora da se igra,silva i kulibali ne mogu sve da pokriju.
Tuhel lepo sve kaze ali ajde resi problem to ti je posao.
Psg doveo ruiza za 22 miliona,mogli smo da trampimo zorzinja za njega,niko nista ne misli u nasem klubu.
- wadethegreat
- Kontakt:
4 pozadi nam vise odgovara na ovaj profil igraca barem protiv niskog bloka.
Moramo igrati sa 3 igraca u sredini dok se Kante ne vrati i dok Kova ne udje u formu.
Gallagher se vraca sljedecu.
Kova nije spreman za 90 ali staviti dvojicu da trce za njega i cao nemamo izbora.
Gubimo redovno sredinu ljudi prolaze kroz nas kao noz kroz puter.
James molim se svim Bogovima da se vrati ja ako budem Azpija jos jednom gledao prerezat cu vene.
Ako je pametan i ako hoce da ostane na klupi na istu ce staviti Jorginha i ubaciti malog Carneya garantujem da makar ne bi pored njega prolazili kao pored cunja.
Broja mu mora startati i da dodje AUba nece odmah igrati.
Dosta je eksperimentisao sa Havertzom i Mountom mora prava 9tka na teren.
Danas Broja aktivan jak tesko mu je uzeti loptu hrva se prava 9tka.
Ova dvojica mrtvaca moraju na klupu.
Pulisic ce navodno ostati razlog za to moze samo biti sto necemo uspjeti dovesti drugo krilo ne vidim drugi beskoristan je.
Hakim makar ima poneki pas na tekmi danas servirao sansu Havertzu ovaj Americki debil je propao totalno.
Gdje nece propasti kad je vise vremena u bolnici nego na terenu.
Ne znam iskreno nikako nisam vise optimistican sekunde.
U rasulu smo totalno svi nas fizicki ubijaju na to sve prvi znak nevolje sve pada u vodu.
Zao mi Sterlinga gdje dosao.
I nemojte mi cucurellu dirati danas cist gol spasio radi lik sta moze ekipa je u banani.
Moramo igrati sa 3 igraca u sredini dok se Kante ne vrati i dok Kova ne udje u formu.
Gallagher se vraca sljedecu.
Kova nije spreman za 90 ali staviti dvojicu da trce za njega i cao nemamo izbora.
Gubimo redovno sredinu ljudi prolaze kroz nas kao noz kroz puter.
James molim se svim Bogovima da se vrati ja ako budem Azpija jos jednom gledao prerezat cu vene.
Ako je pametan i ako hoce da ostane na klupi na istu ce staviti Jorginha i ubaciti malog Carneya garantujem da makar ne bi pored njega prolazili kao pored cunja.
Broja mu mora startati i da dodje AUba nece odmah igrati.
Dosta je eksperimentisao sa Havertzom i Mountom mora prava 9tka na teren.
Danas Broja aktivan jak tesko mu je uzeti loptu hrva se prava 9tka.
Ova dvojica mrtvaca moraju na klupu.
Pulisic ce navodno ostati razlog za to moze samo biti sto necemo uspjeti dovesti drugo krilo ne vidim drugi beskoristan je.
Hakim makar ima poneki pas na tekmi danas servirao sansu Havertzu ovaj Americki debil je propao totalno.
Gdje nece propasti kad je vise vremena u bolnici nego na terenu.
Ne znam iskreno nikako nisam vise optimistican sekunde.
U rasulu smo totalno svi nas fizicki ubijaju na to sve prvi znak nevolje sve pada u vodu.
Zao mi Sterlinga gdje dosao.
I nemojte mi cucurellu dirati danas cist gol spasio radi lik sta moze ekipa je u banani.
Fulih temu gdje napisati post, ali ja ne znam da je nekako imao gori prelazni rok u historiji od ovog našeg, kao da se neko sali, još čekamo Aubu sutra za 30 miliona, jupiii

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Po meni je dobro odrađen prijelazni rok, možda se trebalo još pojačati u veznom redu, ali Boehly je doveo dobre igrače. Druga je stvar što Tuchel od prvog dana od kada je na klupi nema odgovor za dupli blok protivnika. Ovako izgledamo u većini utakmica kada smo u rezultatskom zaostatku, a to je sve rukopis trenera...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam iskreno mene najvise nervira sto nece da klupira neke igrace.TheShed je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:31Po meni je dobro odrađen prijelazni rok, možda se trebalo još pojačati u veznom redu, ali Boehly je doveo dobre igrače. Druga je stvar što Tuchel od prvog dana od kada je na klupi nema odgovor za dupli blok protivnika. Ovako izgledamo u većini utakmica kada smo u rezultatskom zaostatku, a to je sve rukopis trenera...
Nije to bas skroz istina za niski blok znali smo se patiti ali znali smo i stvarati sanse i fulati.
To fulanje nas najvise kosta vec duzi period..
Kako god ja jos nisam Tuchel out ali ako uskoro nesto ne popravi stolica ce se poceti tresti.
Fofana top pojacanje jos mali obozava klub.
Napokon brz stoper koji zna sa loptom.
Ja se nadam nekome u sredini i Aubi ali tesko nema jos puno vremena.
Auba vjerujem da ce doci iako su mu sjebana rebra i vilica
Samo da se zavrsi ovaj transfer rok i da znamo na cemu smo i da se mozemo fokusirati na igrace koje imamo.
Jedva cekam da vidim sastav u subotu i hoce li sta mijenjati...
Bio to Tuchel ili neko drugi mislim da je ekipa dobra iako nam fali par stvari ali osigurani smo na duzi period na dosta pozicija posebno ako se Josko zavrsi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.