Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vjerovatno nisu ni uspjeli pronaci adekvatnog igraca ovako kasno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ide teška borba za top 4.
Fucking FSG.
Fucking FSG.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kone
Laimer
Tielemans
Caicedo
Igraci koje najvise povezuje, osim zadnjeg na listi cijena i plata bi zadovoljila mrtve amere.
Laimer je agilan drama, robertsonov level. Ako moze kakva trampa za keitu, vrijedilo bi.
Prvi i cetvrti su potencijali, radije kone radi nize cijene.
Tielemans ako nista trebao bi biti uspjesniji od keite
Laimer
Tielemans
Caicedo
Igraci koje najvise povezuje, osim zadnjeg na listi cijena i plata bi zadovoljila mrtve amere.
Laimer je agilan drama, robertsonov level. Ako moze kakva trampa za keitu, vrijedilo bi.
Prvi i cetvrti su potencijali, radije kone radi nize cijene.
Tielemans ako nista trebao bi biti uspjesniji od keite
Pa nije mi se ni ohladio post
Jones,Matip i Ramsay se vratili treninzima.Sad smo na "samo" 6 povrijeđenih igrača + Nunez se vraća za derbi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Svi troše, samo mi nemamo marke
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad ce neki placeni clanak na athleticu koliko smo u minusu zbog plata, bonusa, Salahovog novog ugovora, korone i ne znam cega sve ne.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
300 uvjeta moras zadovoljit da zadovoljis kriteriju
Neka invalida oxa i keite u timu, jos im dati novi ugovor jer malo 150k sedmicno
Jos izgleda ubrzo ide neki spending cap u Engleskoj. Ako bude od iduce sezone nema nista od Jude
FSG trlja ruke
Inace su na marketu za nba fransizu
Inace su na marketu za nba fransizu
Ma daj kakav Jude bas ce oni izvalit 100m za jednog igraca. Kako su cijene poludile ovo ljeto ako odigra dobar WC daj Boze da ne budu trazili 150+
Bolje ne čitajte ovaj embargoed dio presice od danas što su maloprije pustili.
Fabian Ruiz 23 miliona eura, ne mogu vjerovat kako opljackase Napoli.
Reds owner John Henry appeared to approve the signing of a new central midfielder during Saturday's huge win against Bournemouth. The Liverpool owner was filmed walking down the tunnel at Anfield and told: "John, we need a midfielder."
Henry turned to the fan and gave a thumb's up, hinting he agrees with his assessment. Henry might have only been acknowledging the fan and other supporters within the ground, but it suggests Liverpool's summer transfer business might not be done just yet
Jbm ti Lindu
Henry turned to the fan and gave a thumb's up, hinting he agrees with his assessment. Henry might have only been acknowledging the fan and other supporters within the ground, but it suggests Liverpool's summer transfer business might not be done just yet
Jbm ti Lindu
Da li misli tchouamenija ? Mozda cak paqueta,ruiz ili soler ?
Vjerovatno
Previse vrte pricu ovi iz Leipziga za laimera, ako se cudom desi transfer tipujem da keita ide njima a nama ovaj.
Previse vrte pricu ovi iz Leipziga za laimera, ako se cudom desi transfer tipujem da keita ide njima a nama ovaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.