Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na stranu Amar, al kao sto sam i pisao prije samog pocetka, ovaj velez je bas limitirana ekipa..da ne kazem koju grublju rijec
Svi se nesto ibrete..nez stvarno sta ste ocekivali od tima koji je usao u sezonu sa najvecim ambicijama ikad i dudicem na klupi ...a proveo vecinu sezone na diobi 6.-8. mjesto, u jednom trenutku su ih poraz ili dva dijelila od borbe za opstanak..
Kup su osvojili na foru i to je sve zamaskiralo...bice oni i ove godine tu negdje oko 5.of mjesta, al realno los tim i tjt, damu pos bubrege mozes jednom prodat
Svi se nesto ibrete..nez stvarno sta ste ocekivali od tima koji je usao u sezonu sa najvecim ambicijama ikad i dudicem na klupi ...a proveo vecinu sezone na diobi 6.-8. mjesto, u jednom trenutku su ih poraz ili dva dijelila od borbe za opstanak..
Kup su osvojili na foru i to je sve zamaskiralo...bice oni i ove godine tu negdje oko 5.of mjesta, al realno los tim i tjt, damu pos bubrege mozes jednom prodat
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 31 avg 2022, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Jos da gigant iz Tuzle koji je igrao protiv Las Palmasa ispadne

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mirno spavajte, Velež je opet tamo gdje pripada. Opet postaju sve simpatičniji i simpatičniji. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Premalo se vjeruje Osimu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nevjerovatno da je neko s ovakvom formom prvi.

Vise crvenila nego zelenila.
Liga je ove godine nadmasila sebe. Bukvalno ko bude imao par pobjeda u nizu, odlijepit ce se lagano.
Nisam upratio tekmu jucer, pa me interesuje je li Dudic igrao sa 3 nazad. Nekako mi ta formacija najbolje pristaje za Sarajevo i na taj nacin najbolje mogu iskoristiti Musu i Tomasevica ( kad on ne bude igrao stopera ).
- Shategabri
- Kontakt:
Igrali su i Drobarov i Đokanović.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:16Nevjerovatno da je neko s ovakvom formom prvi.![]()
Liga je ove godine nadmasila sebe. Bukvalno ko bude imao par pobjeda u nizu, odlijepit ce se lagano.
Nisam upratio tekmu jucer, pa me interesuje je li Dudic igrao sa 3 nazad. Nekako mi ta formacija najbolje pristaje za Sarajevo i na taj nacin najbolje mogu iskoristiti Musu i Tomasevica ( kad on ne bude igrao stopera ).
A Sloga najviše golova dala

Mada se Zrinjski tek uključuje, prvo Borac, pa mi....ako zapnu u tim duelima, bogme su već u zaostatku...mada će vjerovatno poderati i njih i nas.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Sloga je definitivno najvece iznenadjenje, pogotovo nakon prvog poluvremena u prvom kolu protiv Borca.
Doduse imaju 2 tekme vise od Tuzle.
Ali Siroki gol razlika 6:2.
Doduse imaju 2 tekme vise od Tuzle.

Ali Siroki gol razlika 6:2.

- Shategabri
- Kontakt:
Ma liga je haos, nema sredine, s jedne strane ove ekipe gdje smo i mi, golijade, s druge mrtvi Talijani iz 90-tih
Široki, Sloboda, Velež.

Koševo Zapad
definitivno jedna od zanimljivijih sezona ce biti. Svak svakog moze uzeti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Biti ce zanimljivo ispratiti ko ce da leti iz lige, jer ova dva kluba sto su ušli, Igman a pogotovo Sloga Doboj, nisu ni malo naivne ekipe.
-
- Kontakt:
Mislim da je Leotar vjerovatno prva ekipa,eh sad Posusje i Igman tu negdje za sada,Sloga bolja od svih nabrojani.Vidjet cemo,te 3-4 ekipe ce voditi bitku.Ima i zimski rok koji dosta utjece,2-3 malo bolji pojacanja prave razliku u tim klubovimaRubikovaKocka je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:33Biti ce zanimljivo ispratiti ko ce da leti iz lige, jer ova dva kluba sto su ušli, Igman a pogotovo Sloga Doboj, nisu ni malo naivne ekipe.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Velež je dosad najveće razočarenje.
Bodovno stanje odgovara igri na terenu.
Ništa ni sa čim.
Osim ih samo u Federalnu može odvesti.
Ništa ni sa čim.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Leotar nekako na prvu, a tu su i Sloboda, Velež, Posušje, Igman. Po meni je Igman drugi kandidatNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:38Mislim da je Leotar vjerovatno prva ekipa,eh sad Posusje i Igman tu negdje za sada,Sloga bolja od svih nabrojani.Vidjet cemo,te 3-4 ekipe ce voditi bitku.Ima i zimski rok koji dosta utjece,2-3 malo bolji pojacanja prave razliku u tim klubovimaRubikovaKocka je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:33Biti ce zanimljivo ispratiti ko ce da leti iz lige, jer ova dva kluba sto su ušli, Igman a pogotovo Sloga Doboj, nisu ni malo naivne ekipe.
Sada Osim pokazuje stručnost i znanje kada nema Brkovića i mešetarenja,serem se na takvog stručnjakaShategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:57Velež je dosad najveće razočarenje.
Ništa ni sa čim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvlače nas 3 pobjede zaredom na početkuLeonProfessional je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:16Nevjerovatno da je neko s ovakvom formom prvi.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Meraak1921
- Kontakt:
2.50 kvota na Zrinjski, X2 Zeljo isto dobra kvota, samo kažem
moglo bi se i danas sta, Morteme jesi spremio kofer za Koln, krecemo petak sabahile

u slučaju otkaza amaru, velež mu je dužan isplatiti 200,000 KM pismeni dogovor amara i džemila
dere čovjek gdje god stigne **** se njemu za velež

dere čovjek gdje god stigne **** se njemu za velež
- Shategabri
- Kontakt:
Te ugovore treba sastavljati uz klauzule.
Tipa - dobijaš za raskid ugovora 200 k, ali cilj je recimo izlazak u Evropu, ako ne izađeš, onda nemaš pravo na tih 200 k.
Pa ti onda ostani sezonu do kraja. Doduše oni su njega svakako potpisali samo ovu sezonu, tako da je to epizoda od jedne sezone.
Tipa - dobijaš za raskid ugovora 200 k, ali cilj je recimo izlazak u Evropu, ako ne izađeš, onda nemaš pravo na tih 200 k.
Pa ti onda ostani sezonu do kraja. Doduše oni su njega svakako potpisali samo ovu sezonu, tako da je to epizoda od jedne sezone.
Koševo Zapad

Tj sjedio s njima kad su pisali ugovor pa znaš da je 200k ili samo onako lupaš kao većina.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trenutno korisnika/ca: Devedesetka, TETRAPAK i 24 gosta.