FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ikic samo da udje u pravu formu a moze jos bolje od ovog siguran sam. Imat ce bolji ucinak i pruzat ce bolje partije od Tatara lani. Nadati se da je ambiciozan da napravi karijeru solidnu vani jer tad igraci pruzaju najbolje partije i najvise se trude. Isto vazi i za Tomasevica. Obojica mlada a vec su se ustalili u prvih 11.
Ja ga očekujem iza reprezentativne pauze, 1. oktobra protiv Borca da bude u kombunaciji.Ali bilo bi super da prije toga osjeti teren barem 15 minuta, psihološki bi mu značilo.bordobijeli4 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:41Ma da je srece kao sto nije da se Avramovski izlijeci nekako i da zauzme mjesto na desnom krilu - on i Musa ubojit par.. Avramovski je od Hebibovica pravio Arnolda, sta bi tek od Muse...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma Zrinjski je prije 5 dana igrao 120 min, visok jak tempo, penali, onakvo ispadanje, protiv Borca vjerujem da ce biti i neki cak kombinovani sastav, vise ce se oni za nas spremati i vikend
Tako da utakmica sutra i za vikend bi trebale biti potpuno razlicite utakmice
Tako da utakmica sutra i za vikend bi trebale biti potpuno razlicite utakmice
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jesmo nakon ove utakmice spremni il nespremni, koji je zaključak. Do sad amo 3 bili spremni, 4 nespremni.
Samo naprijed Saraj'vo!
5 i po od 8 utakmica igra je bila na nivou

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Zaboravih napisat', Njegomiroviću najebem ti se punoljetne ženske loze s majčine strane.
Mogu oni mene s Istoka izbacit' al' neće nikad Istok iz mene. poyyy
Mogu oni mene s Istoka izbacit' al' neće nikad Istok iz mene. poyyy

Samo molit Boga da Suljic ne igra vise od prve minute, vidi se drasticna razlika. Ova utakmica i ona sa Borcem kada se uporede sa ostalim, sve ti se samo kaze, nadam se da ce to i nasi vidjeti. Suljic je ta razlika i stavio bih ga na klupu da mi je sin.
Prosle sedmice sam spomenuo da bih volio vidjeti i Dala da pocne sa klupe da vidimo kako to ide, mozda Dzafic umjesto Dala na njegovoj poziciji.
Ovo je ekstra bilo samo da smo bili smireniji u napadu i zadnji pas gurnuli na vrijeme moglo je jos 2 3 gola da padne da malo gol razliku popravimo
, al 3 boda su tu, idemo dalje.
Prosle sedmice sam spomenuo da bih volio vidjeti i Dala da pocne sa klupe da vidimo kako to ide, mozda Dzafic umjesto Dala na njegovoj poziciji.
Ovo je ekstra bilo samo da smo bili smireniji u napadu i zadnji pas gurnuli na vrijeme moglo je jos 2 3 gola da padne da malo gol razliku popravimo

Sve mi znamo.
ajde Vinko danas bar bod uzmi pa da zrinjskog ubijemo u nedelju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
2 cista gola nam je ponistio.Prvi gol realno Nardin je prije stigao do lopte,vise je kriv golman Leotara koji ga rusi i po pravilima ono je penal a ne faul nad golmanom

Ovaj drugi gol pogotovo,stvarno ne znam kakav je vid kod pomocnika ali bar bi ga trebao ispitati ako je ovdje vidio ofsajd.Minimum metar nas igrac bio onside u dozvoljenoj poziciji

Srecom bili smo puno bolji pa nam ova 2 gola i nisu toliko bitna ali ne treba ostati nepomenuto.Nekad nam se ovo moze desiti i pri rezultatu 0-0.Poslije velike lakrdije na derbiju i ovoga jucer nadam se boljem sudjenju...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jeste
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jeste lijepo svoju utakmicu odigrati dan prije i pobijediti i onda opušteno čekati rivale ne bi li napravili neki kiks... 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Ne mozes ovako.povlacit linije za ofsajd. Ofsajd 90% nije bio al ove linije veze nemaju ni s cim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 07:122 cista gola nam je ponistio.Prvi gol realno Nardin je prije stigao do lopte,vise je kriv golman Leotara koji ga rusi i po pravilima ono je penal a ne faul nad golmanom
Ovaj drugi gol pogotovo,stvarno ne znam kakav je vid kod pomocnika ali bar bi ga trebao ispitati ako je ovdje vidio ofsajd.Minimum metar nas igrac bio onside u dozvoljenoj poziciji
Srecom bili smo puno bolji pa nam ova 2 gola i nisu toliko bitna ali ne treba ostati nepomenuto.Nekad nam se ovo moze desiti i pri rezultatu 0-0.Poslije velike lakrdije na derbiju i ovoga jucer nadam se boljem sudjenju...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kako god podvuces nije vidjelo ofsajda,to se jasno vidi i bez linija.Velika greska pomocnika ali dobro,nije da nismo navikli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
jeste primjetili sto nam se Dudic ubucio malo. Nema stresa sigurno 

-
- Kontakt:
E oplakao sam linijama. Dugo se nisam ovako ismijao.napoleon72 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:08Ne mozes ovako.povlacit linije za ofsajd. Ofsajd 90% nije bio al ove linije veze nemaju ni s cim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 07:122 cista gola nam je ponistio.Prvi gol realno Nardin je prije stigao do lopte,vise je kriv golman Leotara koji ga rusi i po pravilima ono je penal a ne faul nad golmanom

U svakom slučaju nije bio ofsajd ali još jedan pokazatelj koliko smo ludi za Sarajevom.
Igraj bordo bijeli!!!

zato je i dosao kod nas

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dosadašnji nastupi i igra u ofanzivi, statistika, govore da ga treba probati na krilu, dakle treba ga probati na krilu.bordobijeli4 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:03Kakav musa na krilo ljudi dragi.. pa ne brane protivnici isto beka i krilo.. musa se istice sad upravo radi okupacije protivnickog beka sa nasim krilom i to mu otvara prostor.. mnogo je opasnije kad imas hamzu catakovica (ili bilo kojeg drugog napadaca na krilu..) kojeg moras markirat pa musa i padne u drugi plan.. onako usamljen u toj vanjskoj zoni bio bi apsolutno beskoristan!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, mnon46, SamoDaKazeem, zagorski i 49 gostiju.