Svakako ćemo naredno kolo na Grbavici odigrati X po običaju, pa je red da danas malo popravimo bodovni saldo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Složio bih se s tobom. Nemamo mi odlučnost, mangupluk i kvalitet da dominiramo, napadamo, držimo posjed. Iskusno im pustiti loptu (ne da nas sabiju u 16) i kontrama ovo riješiti.MrAlemKa je napisao/la: ↑31 avg 2022, 07:42Kad bi me barem poslušo i pročitao ovaj post
Prepusti im loptu, stani iza lopte. Ne zaliječi se. Budi kompaktan u sredini, razmak između linija ne smije bit veći od 10 15 metara, naprijed gurnut Amoaha i Santosa, uz Haračića, i ubit ih na kontre. Ako se budemo s njima nadigravali na lošem terenu ista priča ko protiv Borca.
Imamo dobre šanse, al moramo se zatvorit i na kontre igrat, sve ostalo će bit pogubno!
Sretno Željo !![]()
Toliko gluposti si napisao otkad si se registrovao prije 7-8 dana.
Nije glupost, istina je. Ali to se radi od kad nam je racun bio blokiran i iz tog razloga. Samo ne znam cemu potreba iznosenja ovakvih informacija na javni forum?jointunija je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:46Toliko gluposti si napisao otkad si se registrovao prije 7-8 dana.
Preofiran si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.