Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ama zna se od pocetka da se zakrpe nece dovodit.
Ili ce biti ono sto hoce i sto su scoutirali ili nece nista.
Ili ce biti ono sto hoce i sto su scoutirali ili nece nista.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Panic buy
Sam je nesvjesno objasnio gdje lezi problem, kaze imaju mnogo veznjaka pod ugovorom i nije da su im dosli na kraju sezone i rekli da oni traze novi klub jer eto to nismo mi da tako tjeramo igrace. Malo manje tog jaranskog odnosa prema igracima koji primaju pare a ne doprinose pa neces imati 10 veznjaka na platnom spisku.
Tom Luizu samo dizu cijenu i paniku da Atletico ubrza stvar jer su oni vec krenuli da ga dovedu.
Tom Luizu samo dizu cijenu i paniku da Atletico ubrza stvar jer su oni vec krenuli da ga dovedu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Baš, umjesto da se Oxu raskine ugovor i nabije nogom ko Chelsea sa Barkleyem i Arsenal nedavno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Valja platit odštetu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
FSG je odradio svoje, trebaju bolji vlasnici
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo da nije Arsenal

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ko će drugi? Partey nam povrijeđen, njegova zamjena povrijeđena. Trenutno nemamo nijednog igrača koji pokriva najvažniju poziciju na terenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Paaaa mozdaLiverpool
Leipzig doveo nekog veznjaka iz PSGa
Zar on nije CB
A jel on pravi igrač za Leipzig? Jel ono ono što Leipzigu treba? Jel on njihova treća meta nakon što je prva otišla u Real Madrid, a druga proglašena nedostupnom jer će naredne godine isto otići u Madrid?
Joj hoće nas Newcastle zgaziti u vezi
Joj hoće nas Newcastle zgaziti u vezi
Zar je stoper? Bezveze se ponadao.

Klupa izgleda malo bolje.
Sreca pa je i njihov vezni red poslab
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.