Cremonese igra fudbal za razliku od Sampdorie recimoRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:18Italijani trebaju uraditi ono što će francuzi uraditi sljedeće sezone, a to je smanjiti ligu na 18 ekipa. Jer ove ekipe tipa Lecce i Cramonese su sramotne ekipe. Monza barem će da ulaže, pogotovo ako ostanu u ligi.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nemoj im to govorit, pogotovo ne nakon utakmice gdje im nije sviran penal, sad im je najteze.dachodachoni je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:52Jos jednomdachodachoni je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:52da se citiramo kakva greska milanjeza cak i da su dali samo 3 miliona pogrijesili bi a ne ovako greskom a mogli za te pare dovesti pristojno desno krilodachodachoni je napisao/la: ↑08 avg 2022, 17:11Vlasnik Briza: "Milan nam je poslao meil gde su pitali koliko kosta de Katalele, umesto 3,5 miliona greskom smo izostavili zarez i napisali 35 miliona, hteli smo da im posaljemo da smo napravili gresku medjutim oni su pristali".
E moj majlande![]()
![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
dachodachoni
- Kontakt:
Mislim da su i oni svjesni da im se ne moze svako kolo neregularan penal svirati i priznavati gol iz offsideaBuffonGigi je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:54Nemoj im to govorit, pogotovo ne nakon utakmice gdje im nije sviran penal, sad im je najteze.dachodachoni je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:52Jos jednomdachodachoni je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:52
da se citiramo kakva greska milanjeza cak i da su dali samo 3 miliona pogrijesili bi a ne ovako greskom a mogli za te pare dovesti pristojno desno krilo![]()
![]()
- LegendKiller
- Kontakt:
a da obijica uzmete terapiju, predlažem duplu, jer očito da jedna doza ne daje očekivane rezultate.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:54Nemoj im to govorit, pogotovo ne nakon utakmice gdje im nije sviran penal, sad im je najteze.dachodachoni je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:52Jos jednomdachodachoni je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:52
da se citiramo kakva greska milanjeza cak i da su dali samo 3 miliona pogrijesili bi a ne ovako greskom a mogli za te pare dovesti pristojno desno krilo![]()
![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
A da ti lagano gurnes sebi prst u analni otvor i cekas bolje dane?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Shategabri
- Kontakt:
Pa Milan će opet biti bolje plasiran od Juventusa na kraju sezone, bar ako bude ovaj odnos snaga, a ne vidim što ne bi.
Neće sigurno Alegrija smijeniti u po sezone, bar ne ako bude u top 4.
Neće sigurno Alegrija smijeniti u po sezone, bar ne ako bude u top 4.
Koševo Zapad
Fabian Ruiz u PSG-u za 23 mil. Sumnjam da bi ga producent prodao npr Juventusu sa sumu ispod 40 mil
- nextterrain
- Kontakt:
Izgleda da Skriniar ide u PSG 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ga zamjene sa Acerbijem. To će biti užas za Inter
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
gledaj to s pozitivne strane, to ce biti super za lazio :kafa:Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 18:40Ako ga zamjene sa Acerbijem. To će biti užas za Inter
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
lazio :d
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Vlahovic 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Auuuu ko ce ga opet citati par dana..... 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dusan Silni!
U zadnje vrijeme ucestalo trenira slobodnjake uz Alegrija i to bosonog
Liku slobodnjaci ko penali.
U zadnje vrijeme ucestalo trenira slobodnjake uz Alegrija i to bosonog
Liku slobodnjaci ko penali.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
I kažu Allegri ne valja a pobjede se redaju 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nista bolje se konkurentima nije moglo desiti od ove pobjede Juventusa.
Ovo je uzas,produzetak agonije,bukvalno odlicna vijest za sve samo ne za Juventus.
Visoka i potpuno nezasluzena pobjeda.
Nadam se nekoj sramoti protiv Viole pa da dobije otkaz
Produzetak agonije se nastavlja
#allegriOUT
Ovo je uzas,produzetak agonije,bukvalno odlicna vijest za sve samo ne za Juventus.
#allegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
U potpunosti se slažem. Ovo su pobjede koje zamazu oči, a igre ni na vidiku.GIBRA je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:53Nista bolje se konkurentima nije moglo desiti od ove pobjede Juventusa.
#allegriOUT
Il Club più titolato al mondo!
sve ekipe iz vrha gube bodove na pocetku sezone, nisam to ocekivao
tesko je donositi bilo kakve zakljucke sada, tek nakon 10 kola ce biti jasnija situacija, i sto se tice igre i sto se tice rezultata
tesko je donositi bilo kakve zakljucke sada, tek nakon 10 kola ce biti jasnija situacija, i sto se tice igre i sto se tice rezultata
Trenutno korisnika/ca: galia95, teamnorth1989 i 3 gosta.