Onda u Sloveniji smo ispali sa 3 pobjede, jedina ekipa sa 3 pobjede koja nije prošla.Victor je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:13Jel sa 2 pobjede idemo sa 100%?Unofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:08Mene strah da nas ne ohlade Mađari pa da više i ne gledam Eurobasket. Ako budemo ozbiljni dobit ćemo ih, siguran sam u to, ali poznavajući nas sad svi misle da su USA i da će se Mađari sklonuti.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zbog Slovenije i pitamUnofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:15Onda u Sloveniji smo ispali sa 3 pobjede, jedina ekipa sa 3 pobjede koja nije prošla.Victor je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:13Jel sa 2 pobjede idemo sa 100%?Unofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:08
Mene strah da nas ne ohlade Mađari pa da više i ne gledam Eurobasket. Ako budemo ozbiljni dobit ćemo ih, siguran sam u to, ali poznavajući nas sad svi misle da su USA i da će se Mađari sklonuti.Mislim da se moraju još neki rezultati poklopiti.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Prva je uvijek najteza ,mnogi kiksaju.Mi smo se malo digli a i oni su bolje izgledali..ocekujem dosta prljavu tekmu a nadam se da nece biti ,slab sam sa zivcimaUnofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:08Mene strah da nas ne ohlade Mađari pa da više i ne gledam Eurobasket. Ako budemo ozbiljni dobit ćemo ih, siguran sam u to, ali poznavajući nas sad svi misle da su USA i da će se Mađari sklonuti.
David Vojvoda(Alba Fehervar), Zoltan Perl(Falco), Adam Somogyi(Alba Fehervar)
Benedek Varadi(Rytas Vilnius), Szilard Benke(Gravelines)
Adam Hanga(Real Madrid), Csaba Ferencz(Egis Kormend)
Rosco Allen(Niigata Albirex), Janos Eilingsfeld(Atomeromu)
Mikael Hopkins(Reggio Emilia), Akos Keller(Falco), Gyorgy Goloman(Lietkabelis)
Benedek Varadi(Rytas Vilnius), Szilard Benke(Gravelines)
Adam Hanga(Real Madrid), Csaba Ferencz(Egis Kormend)
Rosco Allen(Niigata Albirex), Janos Eilingsfeld(Atomeromu)
Mikael Hopkins(Reggio Emilia), Akos Keller(Falco), Gyorgy Goloman(Lietkabelis)
- Shategabri
- Kontakt:
https://www.flashscore.com/match/UwgNWB ... ings/tableVictor je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:17Zbog Slovenije i pitamUnofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:15Onda u Sloveniji smo ispali sa 3 pobjede, jedina ekipa sa 3 pobjede koja nije prošla.Mislim da se moraju još neki rezultati poklopiti.
Ma hajd nek dobiju Madjarsku pa cemo ganjat tu drugu...osvetit se Litvi
Tad su tri ekipe išle dalje. Sad idu četiri.
Svebalkanska ili još bolje panslavenska grupa smrti.
Jedini slučaj ikad zabilježen da je neko ispao sa 3-2
Bilo je svega, al po meni nas je tad koštao poraz od Latvije od 11 razlike.
Mislim da će se sad sa dvije pobjede i da ne bude nekih epskih raspada hladno moći u drugi krug.
Koševo Zapad
Izmlatit će oni nas sigurno, još ako sudije budu to tolerisale biće zajebano pogotovo Musilumani je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:56Prva je uvijek najteza ,mnogi kiksaju.Mi smo se malo digli a i oni su bolje izgledali..ocekujem dosta prljavu tekmu a nadam se da nece biti ,slab sam sa zivcimaUnofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:08Mene strah da nas ne ohlade Mađari pa da više i ne gledam Eurobasket. Ako budemo ozbiljni dobit ćemo ih, siguran sam u to, ali poznavajući nas sad svi misle da su USA i da će se Mađari sklonuti.![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prva tekma je kljucna, ako udjemo hrabro i dobijemo ih muski poslije je sve moguce ali realno nemamo mi sta traziti na ovom EuroBasketu…max. prolaz grupe.
Udarna<>Theis igra na E.B
Raonffa je napisao/la: ↑31 avg 2022, 13:12Izmlatit će oni nas sigurno, još ako sudije budu to tolerisale biće zajebano pogotovo Musilumani je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:56Prva je uvijek najteza ,mnogi kiksaju.Mi smo se malo digli a i oni su bolje izgledali..ocekujem dosta prljavu tekmu a nadam se da nece biti ,slab sam sa zivcimaUnofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:08
Mene strah da nas ne ohlade Mađari pa da više i ne gledam Eurobasket. Ako budemo ozbiljni dobit ćemo ih, siguran sam u to, ali poznavajući nas sad svi misle da su USA i da će se Mađari sklonuti.![]()
![]()
Musa ce ih u Bonus uvesti
Dobar thread Tine Lazaurisca sa prednostima i nedostatcima nase repke
Tako je Babuka! Po šamar svakom ko ne sluša.Prva zvijezda naše reprezentacije
Nurkić: Ekipa je iznad svega, mora se znati ko vodu nosi!
Zanimljiv podkast pred Eurobasket, zadnjih 10tak minuta je o našoj reprezentaciji.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Moraš sutra odmah od starta izvršiti pritisak na sudije sa tribina
Edit: Juka ima pravi hrvatski naglasak kada priča, baš ga je usvojio dok je igrao za Cedevitu i Zadar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BenjooJutub
- Kontakt:
Imam nekakav čudan predosjećaj. Mislim da bi mogli napravit najveći rezultat u našoj historiji. Gledam opet ovaj roster, pa mi smo sigurno u TOP 5 ekipa po fizikalijama na prvenstvu.
Kako se priblizava ja se sve vise plasim Madjarske
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kapiten
Mi smo jedina reprezentacija na svijetu gdje igrače masira jedan načelnik. I onda se igrač žale na uslove a gleeeee ovooo...ha? hadžije! Ne mogu da vjerujem da načelnik Općine Novo Sarajevo ovo radi....Da nije smiješno, bilo bi tužno![]()
Lazic rjesava Hangu.
Kameni me izenadio u igri pod pritiskom, cetvorka ko stvorena za njega
Kameni me izenadio u igri pod pritiskom, cetvorka ko stvorena za njega
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.