na koju foru do jaylena? nije grant bezvezan fit,a bili i zajedno u tokiju, uvijek je bitno,tu se igrači često skompaju. nije stvar zabijanja,to su imali u cj-u i powellu. može igrati bez lopte,to je radio u denveru i atleta je,imaš ga vidit,drugo je što si je on eventualno umislio. charlotte jest opcija,ali stvar nurkića je baš taj ugovor,ekipe ga ne cijene ko prije,inače bi bilo puno većeg interesa.RoninX je napisao/la: ↑09 feb 2022, 19:37sve sto je dobro uradio, tacnije rijesio se losih dugorocnih ugovora, cronin bi sjebao dovodjenjem granta, koji je los fit sa dameom i upitna glava. ako vec ides po neko krilo koje moze zabijat, trebali bi nekako zaganjat jaylena browna. grant je priuceni strijelac, katastrofalne ucinkovitosti, plus ne moze igrati bez lopte u rukama i nije bas neki defanzivac.
ako bi juka isao, radije bih da ide u charlotte...i lamelo je pass-first bek, iako se mozda tako ne cini. a u bridgesu bi imao pouzdanog partnera za odbranu.
mora se mentalno resetovat, ovo sto pruza zadnjih utakmica je lose po njega.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ekipe ne trbaju centra kao prije, grant na 40% suta i 33% za 3 sa 2.5ass/2 turnovera je nikakav fit
- Felixians4
- Kontakt:
ljude je kupio iz nuggetsa u bubbleu. aminu,harkless,covington,mbah moute--- grant je bolji od svih opcija koje su imali na krilu. nisam preoduševljen njim,al sigurno bi dobro došao ako se hoće natjecati. pa ne uspije,ne uspije,vjerojatno neće ko što nisu ni dosad
grant nije igrac za pobjednicku kosarku. trazi loptu vide nego sto bi je imao pored damea. bolje je imati tobiasa nego ovog neinteligentnog divljanera koji misli da je bolji nego sto jeste. jaylen je jedini bitan krilni igrac koji bi legao Portlandu, a da je dostupan. (hayword i jos neki su takodjer dostupni, ali ne dizu plafon) mozda preko malog simonsa sign and trade i dodati pik NO ili svoj, posto ce vjerovatno oba biti lutrijska. ne kazem da bi Boston pristao za Simonsa i pik, mozda bi trazili Juku, ali ce sigurno saslusati sve ponude, i vrlo moguce ovo ljeto krenuti putem da razdvoje Tatuma i Browna, jer im se lagano desava scenarij lillard-mccolum, lowry-derozan, samo na njihov nacin.
suska se da Pdx pravi prostor za Bena i Tobiasa, samo ne znam kako to misle izvesti...evo rijesili su se i plate NWA
suska se da Pdx pravi prostor za Bena i Tobiasa, samo ne znam kako to misle izvesti...evo rijesili su se i plate NWA
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 09 feb 2022, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam brate gdje si to nacuo, mozda mozda u nekom ludom scenariu u 3-4 team trejdu ali realno sanse za taj trejd su ravne da u naredni nekoliko dana x centara lige se povrijedi i Nurkic dobije tiket za All star mec.RoninX je napisao/la: ↑09 feb 2022, 22:45grant nije igrac za pobjednicku kosarku. trazi loptu vide nego sto bi je imao pored damea. bolje je imati tobiasa nego ovog neinteligentnog divljanera koji misli da je bolji nego sto jeste. jaylen je jedini bitan krilni igrac koji bi legao Portlandu, a da je dostupan. (hayword i jos neki su takodjer dostupni, ali ne dizu plafon) mozda preko malog simonsa sign and trade i dodati pik NO ili svoj, posto ce vjerovatno oba biti lutrijska. ne kazem da bi Boston pristao za Simonsa i pik, mozda bi trazili Juku, ali ce sigurno saslusati sve ponude, i vrlo moguce ovo ljeto krenuti putem da razdvoje Tatuma i Browna, jer im se lagano desava scenarij lillard-mccolum, lowry-derozan, samo na njihov nacin.

Njima do kraja deadlina jedino preostaje da probaju (ako stvarno zele) dovesti igraca tipa Granta. Mozda OGa nekako ako je Toronto bas lud za Nurkicem i zeljni da ga dovedu.. Kako god, ludi su ako za Granta budu u paket stavili i prvi pick Nole koji bi mogao biti "zlata" vrijedan ako imaju srece na draftu i uzmu dobrog igraca.
@igrajlopte 🐦
jedva čekam da gledam depresivnog Nurkica veceras
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
ReX je napisao/la: ↑09 feb 2022, 23:08Ne znam brate gdje si to nacuo, mozda mozda u nekom ludom scenariu u 3-4 team trejdu ali realno sanse za taj trejd su ravne da u naredni nekoliko dana x centara lige se povrijedi i Nurkic dobije tiket za All star mec.RoninX je napisao/la: ↑09 feb 2022, 22:45grant nije igrac za pobjednicku kosarku. trazi loptu vide nego sto bi je imao pored damea. bolje je imati tobiasa nego ovog neinteligentnog divljanera koji misli da je bolji nego sto jeste. jaylen je jedini bitan krilni igrac koji bi legao Portlandu, a da je dostupan. (hayword i jos neki su takodjer dostupni, ali ne dizu plafon) mozda preko malog simonsa sign and trade i dodati pik NO ili svoj, posto ce vjerovatno oba biti lutrijska. ne kazem da bi Boston pristao za Simonsa i pik, mozda bi trazili Juku, ali ce sigurno saslusati sve ponude, i vrlo moguce ovo ljeto krenuti putem da razdvoje Tatuma i Browna, jer im se lagano desava scenarij lillard-mccolum, lowry-derozan, samo na njihov nacin.
suska se da Pdx pravi prostor za Bena i Tobiasa, samo ne znam kako to misle izvesti...evo rijesili su se i plate NWA![]()

ispod twitta ma objasnjenje kako je to izvodljivo sa salary capom. jeste malo moguce, ali je moguce.
tip za sebe kaze da insajder za hokej, bas gledam njegov twitter i djeluje kao da zaista jeste
dosta pise o kanadskim ekipama, npr raptorsi i leafsi su iz toronta, pise i o montrealu, vidjecemo jel suplja il ne
dosta pise o kanadskim ekipama, npr raptorsi i leafsi su iz toronta, pise i o montrealu, vidjecemo jel suplja il ne
Ti pratiš to mnogo više, kakav bi bio fit u Raptorsima?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
treba im centar (zbog odbrane i skokova), ostalo je sve okej, napadacki su potentni
vanvleet, trent jr, siakam, barnes, annunoby, kako ovdje doci do lopte :mrgreen:
vanvleet, trent jr, siakam, barnes, annunoby, kako ovdje doci do lopte :mrgreen:
Pa realno bolju destinaciju, odnosno zdraviju sredinu, u NBA nece naci. Nurse bi od njega napravio top 5 centra lige ako mu se ovaj posveti maksimalno.

@igrajlopte 🐦
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ceka se Woj… POR ako nazad dobije OGa u paketu bice odlican posao. Ako ne, uh.. pripremiti kokice.
@igrajlopte 🐦
kakav og, to bi bila pljacka
- AshburtonG
- Kontakt:
Izbrisase ovaj tweet. 

- Felixians4
- Kontakt:
Izradiše ih na Powell-Trent,al sada je nova struka. Nije vjerodostojan izvor,no jedna od najlogičnijih destinacija svakako. Achiuwa,Champagnie,pick moooožda neki zaštićeni prve,vjerojatnije druge runde bio bi prihvatljiv paket ako vas to treba zanimati
-
- Kontakt:
Neće Juka niđe , ostaje u Portlandu .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
tesko da mogu dobiti ikakav prve runde....prije da ide za pika druge runde i dragica + jos nesto.Felixians4 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 01:03Izradiše ih na Powell-Trent,al sada je nova struka. Nije vjerodostojan izvor,no jedna od najlogičnijih destinacija svakako. Achiuwa,Champagnie,pick moooožda neki zaštićeni prve,vjerojatnije druge runde bio bi prihvatljiv paket ako vas to treba zanimati
Portland bira jako atleticne pomagace + isticuce ugovore.
toronto epizoda bi mogla biti vrhunac karijere za njega. nurkicu je bitan voljni i emotivni moment i to bi bila situacija koja ga moze podici
Doobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.