Bgm ne daje nam nase, a ne da daje nesto drugo. Zato

@ganola ne znam sta meni to govoris.
Bgm ne daje nam nase, a ne da daje nesto drugo. Zato
500.000 KM prije nepune dvije godine i lijepa cifra za porezni dug svaki mjesec govore drugačije.
Feđina izlazna klauzula po novom ugovoru kojeg mu je Velež nudio je bila 6 plata u slučaju otkaza, sumnjam da je Amarova izlazna klauzula nešto drugačija.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:50Sjecas se kad ste ovdje pisali da znate koliko je Fedja kod nas dobio para,Kodro vam reko na kafi? Tako neko sa Amarom sjedi na kafi al sad vam to smeta,takodje Fedja vas je popiskio kad na pressu javno kaze da mu izmisljaju da je plata ogromna,da manje trosimo na ekipu nego prije itd. jos je rekao kad je odlazio da nece pricat nista lose za Velez ali da nije tako kako vasi pricaju da su mu sve ponudili,jedini ko mu je ispunio zelje je Mirvic nije Hasic i ostali vasi milioneri sa kojima se hvalite sigurno
To su sve nagadjanja,kazem ti tvrdili su ovdje da mu je Sarajevo dalo milione nekakve njemu i njegovom timu,izvor vam je bio ovaj jablan na kafi negdje rekao valjda,sva sreca Fedja demantovaoAdo1922 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:59Feđina izlazna klauzula po novom ugovoru kojeg mu je Velež nudio je bila 6 plata u slučaju otkaza, sumnjam da je Amarova izlazna klauzula nešto drugačija.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:50Sjecas se kad ste ovdje pisali da znate koliko je Fedja kod nas dobio para,Kodro vam reko na kafi? Tako neko sa Amarom sjedi na kafi al sad vam to smeta,takodje Fedja vas je popiskio kad na pressu javno kaze da mu izmisljaju da je plata ogromna,da manje trosimo na ekipu nego prije itd. jos je rekao kad je odlazio da nece pricat nista lose za Velez ali da nije tako kako vasi pricaju da su mu sve ponudili,jedini ko mu je ispunio zelje je Mirvic nije Hasic i ostali vasi milioneri sa kojima se hvalite sigurno
Radi, ja gledam
Malo bolje prostudiraj situVaciju ti milionipocojece, a mozda i vise.
(ne)prenosi arena sport 4.
AS 4
Arena
Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, Hrammm1921 i 29 gostiju.