FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Unisti ih Bojac, Vinko zayeban 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može i x, samo da Zrinjski ne dobije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ovo je gotova prica, teren je bas natopljen.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa gore ce nam biti Borac preyebat, nego ove,
Hajd molim vas vi meni objasnite zasto se plasiti svinjskog? Pa gore je cetnike pratiti nego svinjski.
Svinjski ima suđenje gdje god igra perfekt skoro, mi se s ostalim sutamo i ratujemo, ljudi hladno i.lezerno igraju niko ih ne dira.
Cetnici su puno veca opasnost od ovakovog svinjskog, al da bi dobio taj svinjski moras i guze dati, al su qrina od ekipe kao i uvijek
Svinjski ima suđenje gdje god igra perfekt skoro, mi se s ostalim sutamo i ratujemo, ljudi hladno i.lezerno igraju niko ih ne dira.
Cetnici su puno veca opasnost od ovakovog svinjskog, al da bi dobio taj svinjski moras i guze dati, al su qrina od ekipe kao i uvijek
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pošteno, cijenim mišljenje. Po meni je Zrinjski osjetno jači pa zato kažem da je veći problem. Borac je opasniji ako pričamo o stvarima van terena mada od ove godine možemo očekivati malo bolje suđenje, previše se toga nakupilo da se nastavi onako brutalna krađa.
Ma niko ne može sad znat ko će nambod ove dvije ekipe na kraju sezone bit konkurent i za koju poziciju. Zato što se mene tiče ovi konkurenti za sad nek međusobno remiziraju 

Samo naprijed Saraj'vo!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dobra stvar u ovome je sto je dosta veca potrosnja igraca Zrinjskog po ovakvom terenu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa dobro, to je jedan, onaj optimisticniji nacin gledanja na stvar. Pesimista u meni bi rekao da su vidjeli da im prolazi bez ikakvih posljedica, pa ce samo nastaviti po istom i osigurati evropu bez problema, a ko zna, ako se pruzi prilika pa mi i Zrinjski budemo losi, mozda malo zapnu pa se ukljuce i u trku za prvaka.MortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:06Pošteno, cijenim mišljenje. Po meni je Zrinjski osjetno jači pa zato kažem da je veći problem. Borac je opasniji ako pričamo o stvarima van terena mada od ove godine možemo očekivati malo bolje suđenje, previše se toga nakupilo da se nastavi onako brutalna krađa.
Zrinjski je sigurno bolja ekipa, ali vidjet cemo kako ce se nositi s ovim traumaticnim ispadanjem iz Evrope, znas da ovdje malo fali da se ekipa izbaci iz takta i da skroz potone

- ElCartel11
- Kontakt:
Ma na stranu sudjenje. Tu ce opet biti lakrdije ako Vico sa pajdasima namirise opet titulu.MortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:06Pošteno, cijenim mišljenje. Po meni je Zrinjski osjetno jači pa zato kažem da je veći problem. Borac je opasniji ako pričamo o stvarima van terena mada od ove godine možemo očekivati malo bolje suđenje, previše se toga nakupilo da se nastavi onako brutalna krađa.
Veci problem je Vinko koji zna igrati na rezultat. Ne sumnjam, da ce ih lijepo posloziti i da ce djelovati dosta bolje.
A nije, da nemaju kvaliteta. Imaju dosta dobrih igraca i lako mogu napasti titulu pogotovo sa Vicinom potporom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma imaju ljudi dva tim,sad cu jos doveli beka i nigerijca. Treba zaganjat ovog iz TC afrikanca ili francuza sta je vec,imaju bas dobre konekcije sto se tice stranih igracaJavierBosnia je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:10Dobra stvar u ovome je sto je dosta veca potrosnja igraca Zrinjskog po ovakvom terenu
-
- Kontakt:
Da Hamza igra napadaca konstantno kao Nardin vidio bi kako se puca,liku izmisljaju pozicije a bolji je duplo od Nardina to tvrdimfera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 16:47Ni ja mu je ne bi dodao. Hamza s centra da sutira opet bi je na tribinu napucao. Kod njegove igre je jedino pozitivno sto povlaci sa sobom igraca u sredinu pa se Musi otvara prostor po strani.spezial je napisao/la: ↑31 avg 2022, 16:44A kao Catakovic je ne bi napucao iz sve snage 3 metra preko gola kao i 300 puta dosad ove sezone? Meni je drago bilo sto mu nije dodao hahaShategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 16:06
Au kako mi je povukao živac kad je šutao iz voleja, dvojica mu u bloku, a Čataković sam desno![]()
Tuzla zayebana
Sta je sa Tuzla Sitijem jesu nam oni konkirencija. 

Kakve veze ima pucanje s pozicijom. Pa bio je u stopostotnim sansama 10 puta ove sezone, pa je svaki put nabio preko gola ko sivonjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:29Da Hamza igra napadaca konstantno kao Nardin vidio bi kako se puca,liku izmisljaju pozicije a bolji je duplo od Nardina to tvrdim
- f0rest1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da jesu, to se nije mijenjalo. Tuzla, Borac i Zrinjski.
- belosevic23
- Kontakt:
Jako dobar teren u srebreniku, ne skace lopta kao po ostalim pašnjacima
Tuzla ko Man City jbt 
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Google Adsense [Bot], Konzerva, Noke995, rimljanin90, stokastoka23, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 78 gostiju.