FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na vrijeme drugi gol !!! Najbolje vrijeme 42'
dobro igramo nema sta
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dženo je školski centarfor što se vidi na prvi pogled, s njim napad fercera poprilično OK i kad ne zabija. Nije neki plaho finisher al otvara prostor ostalima i zna se naći u šansi, nešto ko Cavani za ubogu sirotinju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ma bolje gasala od 97cm na špica
- MocMahale444
Rekoh vam ja Haracic
Ovdje bitke vodio s forumasima zbog njega. Znam prepoznati ko je dobar za naseg Zelju.
Svaka cast dzenisu nije njegova pozicija, moze igrati iza napadaca ili naravno na klupi.
Mulalic aka Manchini
Mesari u crnom.

Ovdje bitke vodio s forumasima zbog njega. Znam prepoznati ko je dobar za naseg Zelju.
Svaka cast dzenisu nije njegova pozicija, moze igrati iza napadaca ili naravno na klupi.
Mulalic aka Manchini
Mesari u crnom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Igramo nelose za odlican rezultat.
Valjda ovo mogu zavrsit bez da gutamo apaurine, bravo momci i Edise.
Valjda ovo mogu zavrsit bez da gutamo apaurine, bravo momci i Edise.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
FK mesari Posušje
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ma ti si strucnjak nevidjen fakatMocMahale444 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 18:17Rekoh vam ja Haracic![]()
Mulalic aka Manchini
Mesari u crnom.
-
- Kontakt:
Ja se samo bojim da ce neko polomiti Santosa ili Amoah da da pude neki prelom i onda pauza od par mjeseci. Svaku tekmu ali svaku, na Santosu po 3/4 gruba faula
- MocMahale444
Hulahopka je napisao/la: ↑31 avg 2022, 18:20Ma ti si strucnjak nevidjen fakatMocMahale444 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 18:17Rekoh vam ja Haracic![]()
Mulalic aka Manchini
Mesari u crnom.

Sto ba zar nisam carapice nasa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Amoah ko Sulley Muntari nekad.
Sta li je uslo u Sablju pa istjera i Dzenisa i Stilu iz prve
Sta li je uslo u Sablju pa istjera i Dzenisa i Stilu iz prve
- manijacikonjic87
- Kontakt:
mogo brat i 3+ u prvom ali nema veze nastavi u drugommanijacikonjic87 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 16:35jedino mi smeta sto subasic nije umjesto bece ali ocekujem ga u drugom poluvremenu.. u21 je vjerovatno odigralo ulogu..
nije ovo lose sviđa mi se sto je haracic dobio priliku od prve sa 2 prava krila ocekujem 2 gola minimalno dns![]()
![]()

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Valjda je svima jasno a ponajvise Mulalixu da je Haracic spic i da treba igrati. Amoah i santos prejaka krila, a i mene je strah da ce ih neko osakatiti jer ovo sto se radi su fakat grubi faulovi svaku tekmu.
Dobro prvo poluvrijeme, beca se nije nesto plaho sastavljao sa loptom (nekako je neprimjetan) ali eto ipak je trcao i svojom pozicijom na terenu mozda ostavlja9 prostor za ostale da se ubace naprijed.
Vidjet cemo sta nam nosi drugo pol, ne bi bilo lose zavrsiti ovu tekmu lagano, jer na lijevoj strani nam opet bas jako puse.
Dobro prvo poluvrijeme, beca se nije nesto plaho sastavljao sa loptom (nekako je neprimjetan) ali eto ipak je trcao i svojom pozicijom na terenu mozda ostavlja9 prostor za ostale da se ubace naprijed.
Vidjet cemo sta nam nosi drugo pol, ne bi bilo lose zavrsiti ovu tekmu lagano, jer na lijevoj strani nam opet bas jako puse.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne znam napadača u ligi da ima bolje kretnje od Haračića. Eh sad nije to radi jednog dobrog poluvremena, već sve ovo vrijeme što je igrao nalazio se u šansama. Njegov ogroman problem u karijeri je što je "smotan".. previše spor.
Ali kada imaš krila raspoložena i brza, kada nema Štile da pegla loptu, imaš brži protok lopte, fine prodore i ubačaje gdje Dženo koristi maksimalno ono što najbolje zna.
Rekao sam prije utakmice ovo je idealna postava za danas, samo moramo nekako bolje pokrivati lijevu stranu gdje su Malić i Santos, tu opasno plivamo.
Malić i Santos od sad svaki prekid da izvode, svaki centaršut je bio onakav kakav treba biti. Svaka čast obojici za ovo.
Ali kada imaš krila raspoložena i brza, kada nema Štile da pegla loptu, imaš brži protok lopte, fine prodore i ubačaje gdje Dženo koristi maksimalno ono što najbolje zna.
Rekao sam prije utakmice ovo je idealna postava za danas, samo moramo nekako bolje pokrivati lijevu stranu gdje su Malić i Santos, tu opasno plivamo.
Malić i Santos od sad svaki prekid da izvode, svaki centaršut je bio onakav kakav treba biti. Svaka čast obojici za ovo.
Bravo samo nastavite ovako!!! Ovo je ekstra sad bilo. Dzenan koliko god da mu treba sansi, bar se nadje u njima. Sto bi se reklo, imas se cemu nadat. Gazi Željooo!!!
Zadnja izmjena: Simi, dana/u 31 avg 2022, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Vidiš da i Sablja zna nešto pametno postaviti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba sad Malicu reci da i on malo zaigra
- avalPacidoroP
- Kontakt: