Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E aferim morto
Imamo dan više odmora a valja se sad vratiti iz Bosanskog Novog.. te neke sitnice su na našoj strani pa ćemo vidjeti možemo li šta iskoristiti
trebali bi iskoristiti, X bi mi odgovarao isto tako, ali grehota da ne dobijemo
Oni su ubjedljivo najaci na svakoj poziciji ekstra igraci i zamjene danas je ove kisa izvukla i sretan gol nista vise
Samo se extra pojačati na polusezoni, pogotovo kritične pozicije i to je to. Nece nas na proljece zanimati ni sudije ni konkurencija. Valjda ce neko Mirviću objasniti značaj titule i njene benefite, pogotovo kada je Evropa u pitanju.
Ma pobjedimo Zrinjskog i realno pokažemo da smo se izdigli iz krize i da ćemo napasti titulu.
Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.
Najpoznatiji pljuvac i tjerac sa Istokafera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:12Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.
Gresaka je bilo i ljetos ali siguran sam da ce se i to na vrijeme ispraviti. Imamo jos 3 ili 4 igraca kojih bi se trebalo rijesiti.
Kako ti sa zapada upratis ko pluje na istoku, sumnjiv si mi.Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:34Najpoznatiji pljuvac i tjerac sa Istokafera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:12Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.
Gresaka je bilo i ljetos ali siguran sam da ce se i to na vrijeme ispraviti. Imamo jos 3 ili 4 igraca kojih bi se trebalo rijesiti.
Sta imam upratiti kad je oko tebe tampon zona od 2 m..fera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:39Kako ti sa zapada upratis ko pluje na istoku, sumnjiv si mi.Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:34Najpoznatiji pljuvac i tjerac sa Istokafera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:12
Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.