FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jos jedan kiks, pa makar i u gostima igrali ipak je Igram desetkovan. A mi sterilni u napadu. Da smo pobijedili Posusje onda bi ovaj bod nesto i znacio, a ovako...
Uprava napolje, sve drugo je mlacenje prazne slame. Koliko vremena je vec proslo, zavrsili sezonu,ctransfer rok i pripreme, krenuli u narednu sezonu i ovoliko kola se odigralo, a oni sute. J3be im se za navijacima, to je sad preocito.
Nesto muti u pozadini, oni ili uskoro odlaze pa su ovakvi ili dovode nekoga jaceg. Drugog objasnjenja nemam za nekoga ko je duze vrijeme bio racionalan i transparentan, imao odlican odnos sa medijima i publikom.
Uprava napolje, sve drugo je mlacenje prazne slame. Koliko vremena je vec proslo, zavrsili sezonu,ctransfer rok i pripreme, krenuli u narednu sezonu i ovoliko kola se odigralo, a oni sute. J3be im se za navijacima, to je sad preocito.
Nesto muti u pozadini, oni ili uskoro odlaze pa su ovakvi ili dovode nekoga jaceg. Drugog objasnjenja nemam za nekoga ko je duze vrijeme bio racionalan i transparentan, imao odlican odnos sa medijima i publikom.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 31 avg 2022, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Je li neko bio na utakmici da kaže šta više? Ovo se moralo uzeti nakon poraza od Posušja, ali nije kako čujem a i čitam nije bila neka igra, mora se više golova postizati. Trebaju nam pojačanja prema naprijed jer je ovo meni se cini ekipa koja se odlično zna braniti, ali što se tiče postizanja golova ako sta uđe. Eto ne znam više šta reći nisam gledao tako da je ovo moj neki zaključak nakon što vidim rezultat.
Evo sad ce on samo da sveze kosutuzlanskasloboda je napisao/la: ↑31 avg 2022, 20:22aaaajjjjjj jeblelm vam maaaajkkuu u tropickuuu,,,,,,,,,,, staaa he ocvo bracoooo mojaaaa.
Upravaaa napolijeeeee mamuuuvam jebbbemmmmm mrsssss!!!!
Azmireee brattte vrati seee otjeraseeeee nas u 2 ligu pomagajjjiii brattttteee,,,,,,,
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
btateeee nee mozzzz,,,,eeeee ovako vissss,,,,e,eee,,fukara87 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 20:43Evo sad ce on samo da sveze kosutuzlanskasloboda je napisao/la: ↑31 avg 2022, 20:22aaaajjjjjj jeblelm vam maaaajkkuu u tropickuuu,,,,,,,,,,, staaa he ocvo bracoooo mojaaaa.
Upravaaa napolijeeeee mamuuuvam jebbbemmmmm mrsssss!!!!
Azmireee brattte vrati seee otjeraseeeee nas u 2 ligu pomagajjjiii brattttteee,,,,,,,![]()
![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Polako ljudi stabilizacija je u tokuuu
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjjebebebeebebem iimmmmm troomaaaahjjjjjkkkuuu,,,,,,,,,,,,
-
simonknows
- Kontakt:
Vidim, pročulo se za Zeca što sam sinoć privatno pisao.
Dolazi ofanzivac 100%, da li Zec ili neko drugi... Razmišljajte
Dolazi ofanzivac 100%, da li Zec ili neko drugi... Razmišljajte
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa s obzirom da mi 70% utakmica gubimo covjek se obraduje i kada uzmemo bod tu i tamo. Jer su nas navikli da postanemo mentalna sirotinja.
S obzirom na postavljene standarde veca bi pobuna bila da se cijena kospi ili piva poveca za 0.50 KM nego da ispadnemo iz lige.
S obzirom na postavljene standarde veca bi pobuna bila da se cijena kospi ili piva poveca za 0.50 KM nego da ispadnemo iz lige.
znao sam za Zeca,ceekamo za defanzivca 
Iskreno bodom sam prezadovoljan s obzriom na sve okolonosti.
Mislio sam da lagano zijanimo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Odmah da kazem bio sam pesimista irekao sam poslije 7 kola 3 boda nadajuci se pobjedi protiv Posusja.
Danas poslije 7n kola 6 bodova.
Promasio sam.Gledajuci tu utaknicu u Banovicima razocarenje potpuno.Sanse nismo napravili.
Igracki kadar oskudan hajde reko bit ce bolje.
Gledajuci statistiku sa danasnje utaknice protiv Konjica potpuno razocarenje.
Posjed njihov,korneri,opasne akcije i sve drugo na strani Konjica koji je usput receno igrao na neutralnom terenu.
Neznam da li je do igraca ili strucnog staba.
Vidjecemo u subotu protiv Doboja ako ne pobjedimo crno nam se pise.
Danas poslije 7n kola 6 bodova.
Promasio sam.Gledajuci tu utaknicu u Banovicima razocarenje potpuno.Sanse nismo napravili.
Igracki kadar oskudan hajde reko bit ce bolje.
Gledajuci statistiku sa danasnje utaknice protiv Konjica potpuno razocarenje.
Posjed njihov,korneri,opasne akcije i sve drugo na strani Konjica koji je usput receno igrao na neutralnom terenu.
Neznam da li je do igraca ili strucnog staba.
Vidjecemo u subotu protiv Doboja ako ne pobjedimo crno nam se pise.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dobar je Zec i može donijeti na iskustvu i kvaliteti ipak je klasa, ali ipak je njemu 34 godine nema brzinu za krilo, a i valjda ne bude isto kao sa Husejinovićem.
Ne znam śta je luđe, sama ideja da Zec jos uvijek igra ili da njegovo dovođenje nekoga moze radovati.
Danas tekstualni prijenos nije pratio niti 5% stvarnog stanja. U 1.pol smo zapucali 3 fine prilike, Komazec na samom pocetku kada je lopta lizala stativu, Delic glavom nakon lijepe akcije po desnoj strani i Maksa na kraju poluvremena kada mu se ukazala prilika da sa 18m krene sam prema golu, ali taj djecko je tako van samopouzdanja da je prvo dopustio da ga stigne Hebib pa onda i da propusti uputiti sut iz dobre situacije. Igman je istina bio agilniji u 1.pol, ali bez posebno izrazitih prilika. Bodul je igracina i uzivanje ga gledati. Mozda najbolja prilika domacih u 1.pol je upravo Bodulov slobodnjak i zabica pred samog Bukvica. Jakupovic pravio dar mar po nasoj desnoj strani dok je u nastavku ispuhao.
U drugom nasa najozbiljnija situacija je pokusaj glavom Komazeca nakon dobre tranzicije i ubacaja Kapeta, uz par poluprilika koje su ostale u statusu potencijalno opasnih. Iako je u 2.pol odnos snaga bio izjednacen Igman je bas u tom periodu imao 2 najbolje prilike. Hebib iz igre i fenomenalna odbrana Bukvica te precka pred sam kraj nakon nase greske na sredini terena.
Generalno, utakmica skromna cemu je mozda kumovala i kisa cijelo 1.pol
Suđenje brutalno domacinsko.
Danas tekstualni prijenos nije pratio niti 5% stvarnog stanja. U 1.pol smo zapucali 3 fine prilike, Komazec na samom pocetku kada je lopta lizala stativu, Delic glavom nakon lijepe akcije po desnoj strani i Maksa na kraju poluvremena kada mu se ukazala prilika da sa 18m krene sam prema golu, ali taj djecko je tako van samopouzdanja da je prvo dopustio da ga stigne Hebib pa onda i da propusti uputiti sut iz dobre situacije. Igman je istina bio agilniji u 1.pol, ali bez posebno izrazitih prilika. Bodul je igracina i uzivanje ga gledati. Mozda najbolja prilika domacih u 1.pol je upravo Bodulov slobodnjak i zabica pred samog Bukvica. Jakupovic pravio dar mar po nasoj desnoj strani dok je u nastavku ispuhao.
U drugom nasa najozbiljnija situacija je pokusaj glavom Komazeca nakon dobre tranzicije i ubacaja Kapeta, uz par poluprilika koje su ostale u statusu potencijalno opasnih. Iako je u 2.pol odnos snaga bio izjednacen Igman je bas u tom periodu imao 2 najbolje prilike. Hebib iz igre i fenomenalna odbrana Bukvica te precka pred sam kraj nakon nase greske na sredini terena.
Generalno, utakmica skromna cemu je mozda kumovala i kisa cijelo 1.pol
Suđenje brutalno domacinsko.
tuzlanska Sloboda
-
simonknows
- Kontakt:
Jutro saborci 
Naime, pričao sam oko pojačanja, i defanzivac (oni koji su me privatno pitali za njega znaju i ko je) neće stići, po meni nije neke šteta. Okrenuli smo se jednom dobrom veznjaku koji bi trebao stići uskoro, a možda već danas dobijemo jednog baš jakog špica (nije Zec). Po mojim informacijama to je već gotova stvar i pitanje je samo kada će potpisati.
Moram ovaj put pohvaliti upravu za ove poteze, jer kako kritikujem kada ne ide, kažem i kada ide i svaka čast momci, samo nastavite!
Naime, pričao sam oko pojačanja, i defanzivac (oni koji su me privatno pitali za njega znaju i ko je) neće stići, po meni nije neke šteta. Okrenuli smo se jednom dobrom veznjaku koji bi trebao stići uskoro, a možda već danas dobijemo jednog baš jakog špica (nije Zec). Po mojim informacijama to je već gotova stvar i pitanje je samo kada će potpisati.
Moram ovaj put pohvaliti upravu za ove poteze, jer kako kritikujem kada ne ide, kažem i kada ide i svaka čast momci, samo nastavite!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Hvala dragom Bogu pa nije Zec. Ljudi sta vam je. Kakav on i pojačanje. Gori bi bio od Saida. Pa lik u zelji uzimao pare i igrao svaku 7 utakmicu.simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:16Jutro saborci
Nadam se da ce taj novi spic donijeti prevagu. Mada po meni je bilo vaznije dovesti lijevo krilo jer je maksa nazalost skoro pa bivsi igrac. Momak vec drugu polusezonu velika 0. Realno, osim borbenosti ništa nije pokazao. Ni dribling ni asistencija ni golovi (izuzetak propustanje lopte ua Komazeca). Jbg nije bas da je do trenera samo. Ako ga je zizovic ubio nije moguce da ga i spaha i jaha ubijaju
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sloga ima TOP igru, ne znam šta im se dešava ali zadnje 3 utakmice sam ih gledao i baš se nadigravaju s protivnikom, idu na 3 boda svaku tekmu taman igrali protiv Zrinjskog, nadam se da možemo BOD izvući jer ovdje neki puno dali podcjenjuju Slogu ili nas precjenjuju (igra nam je O Č A J N A) ne znam ali znam da će biti jako jako jako teško
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne do Bog da dodje Zec.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sreca pa otpade Zec.Uzimao bi masne pare za dzaba.Valjda ti novi potpisu,pa da idemo u nove pobjede 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.