NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Steta….bacaju su na svaku loptu ali ne ide pa ne ide, bas mi je nekako tesko pao ovaj poraz. Glavu gore i idemo dalje sezona je duga i mukotrpna. Imam osjecaj da su igraci igrali pod velikim pritiskom, ogromna zelja i na zalost nije uspjelo, ima ovdje posla i za jednog sportskog psihologa
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Re: NK Čelik Zenica
Ako je trebalo da se desi bolje da je odma na pocetku. Treba ove bitnije tekme malo drugačije i takticki odraditi. Danas pregorili.
Pregorili prava rijec!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- samoposteno
- Kontakt:
Poraz pa sta ni prvi ni poslednji igracima samo trener treba ocitat bukvicu za ponasanje ako vec ne ide ne trebaju pokazat sav moguci papanluk jer nece uvijek sudit Edib
Svake 2 godine kad se publika vrati oni izgube i to je to.
Pa-pa publika do daljnjeg jbg
Kad s eofulao drugi penal nislim da je 500 ljudi istog trenutka izaslo sa stadiona i to je dovoljno da zans da si ga popousio sa publikom Bog zna do kad
Pa-pa publika do daljnjeg jbg
Kad s eofulao drugi penal nislim da je 500 ljudi istog trenutka izaslo sa stadiona i to je dovoljno da zans da si ga popousio sa publikom Bog zna do kad
Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 31 avg 2022, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Aj jest mi krivo u pm. Dva penala promasiti pa nmg shvatiti, Kariću brate pa zaleti se malo ne moze iz mjesta.
Evo docekali su svojih pet minuta svi pljuvaci i botovi. Za 19 pobjeda ne znaju a ovo ce zapamtiti. Na***** vam se...
Nemam rijeci vise jbg..
Evo docekali su svojih pet minuta svi pljuvaci i botovi. Za 19 pobjeda ne znaju a ovo ce zapamtiti. Na***** vam se...
Nemam rijeci vise jbg..
- samoposteno
- Kontakt:
Sta reci a biti pametan prvi penal jest bio a drugi nam je poklonjen i karic onako suta puu steta steta ogromna sto se tice publike veceras cista 10-tka ali to bilo to sto se tice vece posjecenosti ove sezone.Jbga idemo dalje ali zakoplikovali smo sebi opasno situaciju i napad na 1 ligu fbih.
Poraz Duvnjaka, Bosna takticki odradila tekmu. Ne mozes isto protiv Mosevca i derbi protiv konkurenta za ulazak. Preslikana utakmica kao protiv Stupcanice prosle sezone na kembridzu. Nije problem poraz, ako se nauci na greskama.
Publika jbg, propustili smo dobru sansu da malo vratimo raje, al haj gurat ce se kao i do sad. Oni penali Celiku ne trebaju i ako cemo tako ulaziti u visi rang poseri nas.
Publika jbg, propustili smo dobru sansu da malo vratimo raje, al haj gurat ce se kao i do sad. Oni penali Celiku ne trebaju i ako cemo tako ulaziti u visi rang poseri nas.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- samoposteno
- Kontakt:
Sto posto upravu ne treba nam pomoc sudija treba nam pomoc kakvog dobrog hodze da nam nauci na oba uhaTruhlo je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:17Poraz Duvnjaka, Bosna takticki odradila tekmu. Ne mozes isto protiv Mosevca i derbi protiv konkurenta za ulazak. Preslikana utakmica kao protiv Stupcanice prosle sezone na kembridzu. Nije problem poraz, ako se nauci na greskama.
Kad nam zabise gol, prva pomisao here we go againsamoposteno je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:20Sto posto upravu ne treba nam pomoc sudija treba nam pomoc kakvog dobrog hodze da nam nauci na oba uhaTruhlo je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:17Poraz Duvnjaka, Bosna takticki odradila tekmu. Ne mozes isto protiv Mosevca i derbi protiv konkurenta za ulazak. Preslikana utakmica kao protiv Stupcanice prosle sezone na kembridzu. Nije problem poraz, ako se nauci na greskama.
Publika jbg, propustili smo dobru sansu da malo vratimo raje, al haj gurat ce se kao i do sad. Oni penali Celiku ne trebaju i ako cemo tako ulaziti u visi rang poseri nas.![]()

Ja ne pamtim kad sam sretan otisao sa Bilinog, pogotovo kad se popuni malo stadion.
Volim te Celik

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Publiku za**bi sto je bilo raje ovu tekmu bilo je, protiv Borca ako dođe 500 ljudi bit ce dobro.
Igra katastrofa, igraci ocigledno pod pritiskom, ili je zbog publike ili sto jednostavno nisu ispunili ocekivanja. Tesko je se vratiti poslije onako loseg poluvremena, probao je i sa Salkicem ali dzaba.
Nista i ovo je sastavni dio fudbala, bit ce sigurno jos i remija i poraza kroz sezonu, istina da boli ali sta cemo, odmoriti ekipu malo i vratit se u Sarajevu na pobjednicke staze.
Igrac utakmice Isaković, pravi kapiten i timski igrač, daje podrsku mlađim i stiti ih, veliko postovanje prema njemu.
Igra katastrofa, igraci ocigledno pod pritiskom, ili je zbog publike ili sto jednostavno nisu ispunili ocekivanja. Tesko je se vratiti poslije onako loseg poluvremena, probao je i sa Salkicem ali dzaba.
Nista i ovo je sastavni dio fudbala, bit ce sigurno jos i remija i poraza kroz sezonu, istina da boli ali sta cemo, odmoriti ekipu malo i vratit se u Sarajevu na pobjednicke staze.
Igrac utakmice Isaković, pravi kapiten i timski igrač, daje podrsku mlađim i stiti ih, veliko postovanje prema njemu.
Uprava je odradila svoje i navijači više od očekivanog! To je to što se tiče veče posjete do pred kraj sezone ako se bude ulazilo u federalnu! PORAZ VIŠE NEGO ZASLUŽEN...ONAKVI PENALI NAM NE TREBAJU,jer ni jedan bio nije! CRVENI KARTON itekako zaslužen! Ljudi nisu toliko dobri,koliko smo mi slabi! Zaslužena pobjeda Bosne! PRESEBIČNOST MANA BROJ 1,doda se samo suigraču ako više nemaš koga driblat! Mlada nam jest ekipa,al mora se igrat više kolektivno! Ako pregoriš kao nočas nema od tebe nikad igrača ako ne možeš igrat pod pritiskom publike onda igraj pred zgradom na male! I golman nam uopšte nije LOŠ,to se večeras vidjelo dobro! Sve u svemu navikli smo mi več godinama na ovo,euforija,publika,i onda useru igrači i trener! Nema veze i porazi su sastavni dio sporta,al nadanja moraju biti realnija! Imamo trenutno tim za ulazak u federalnu,al za više s ovim timom nema teorije ! Sve u svemu idemo dalje,makar se kasa malo popunila!!!
::::SAMO ČELIK::::
Jbg, ovo je ona utakmica kad ama bas ne ide kako treba....nazalost dosla je u pogresnom trenutku. Bice bolje, dugo je prvenstvo.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Bosna znala da je slabija od nas.Takticki odlicno odigrali utakmicu za razliku od nas koji smo srljali.Prvi penal OK, drugi nigdje veze.Samo jako nastaviti i ici dalje.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Arnautovic zasluzuje epitet igraca utakmice
- sagitarius
- Kontakt:
Trebali smo dinu dizdarevica potpisati, na stranu marketinski sto bi dobar potez bio + momak zna dati gol, mogu ljudi misliti o njemu sta hoce…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta reeci sam ne znam ,prvo cestitke Bosni na zasluzenoj pobijedi i po meni oba penala nisu bila pogotovo drugi.
Nasi igraci jednostavno psihicki nisu spremni bili nocni termin ,preko 4000 gledalaca i jednostavno izgubili se.Zao mi publike ,tu je publika ovo je bilo kao u PL navijanje i ambijent ali igraci su previse zeleni za ovakve utakmice.Nista nije islo i hajd .
Idemo dalje i hajd ,nijedna liga na svijetu se ne osvaja na derbijima nego na manjim utakmicama.Tek je trece kolo ,ojacat ce igraci i psihicki ,veceras je psiha pobijedila a ne kvalitet.
Sad uzet se mora 6 bodova al protiv Jelaha ne ocekujem ni 500 ljudi ,do baraza ako dodjemo necemo prec vise 1000 to je realnost .Imali smo sansu zadrzat publiku al prosuli smmo odmah.Poraz na vrijem i dobar samar uz kvalitet mora se bit psihicki jak i kazem veceras je psiha pobijedila a kvalitet sigurno nije.Sve su ovo mladi momci i puna podrska u igrace i vjerujem opet da ce mo bit prvi bez problema .
Nasi igraci jednostavno psihicki nisu spremni bili nocni termin ,preko 4000 gledalaca i jednostavno izgubili se.Zao mi publike ,tu je publika ovo je bilo kao u PL navijanje i ambijent ali igraci su previse zeleni za ovakve utakmice.Nista nije islo i hajd .
Idemo dalje i hajd ,nijedna liga na svijetu se ne osvaja na derbijima nego na manjim utakmicama.Tek je trece kolo ,ojacat ce igraci i psihicki ,veceras je psiha pobijedila a ne kvalitet.
Sad uzet se mora 6 bodova al protiv Jelaha ne ocekujem ni 500 ljudi ,do baraza ako dodjemo necemo prec vise 1000 to je realnost .Imali smo sansu zadrzat publiku al prosuli smmo odmah.Poraz na vrijem i dobar samar uz kvalitet mora se bit psihicki jak i kazem veceras je psiha pobijedila a kvalitet sigurno nije.Sve su ovo mladi momci i puna podrska u igrace i vjerujem opet da ce mo bit prvi bez problema .
-
- Kontakt:
Medjuseljac, Duemis, Karalic i Sijerkic zakazali, ostali onako, igrac utakmice je nas golman koji je odbranio 3 zicera i njihov je isto dobro branio. Mozda i bokje sto se poraz sad desio, dobra lekcija za dalje. Steta radi publike, 3 rang 4000 ljudi najjaca je stoka zenička
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ma i da smo dobili opet bi manje bilo publike protiv Borca. Ovo je bas bila euforija i derbi, nazalost smo ga usrali ali to smo mi, kad god je euforija pokvarimo stvar. Nadam se lekcija treneru da se ne moze protiv svake ekipe isto igrati, pravimo vise greski nego prosle godine a ne bi tako trebalo biti. Nista sta cemo, vidjeti kako ce do polusezone biti i to je to, ni blizu da je gotovo.
A o sudiji da ne pricam, svaki kontakt svira kao da djeca igraju pa da se ne povrijede slucajno. Penal drugi katastrofa samo cemo se na pogresan nacin zbog toga u medijima predstaviti.
Doci cemo u Visoko opet aBd i pokazati kako se izlezava na terenu DEbili, mržu i prljaviju ekipu dugo nisam vidio, fuj.
A o sudiji da ne pricam, svaki kontakt svira kao da djeca igraju pa da se ne povrijede slucajno. Penal drugi katastrofa samo cemo se na pogresan nacin zbog toga u medijima predstaviti.
Doci cemo u Visoko opet aBd i pokazati kako se izlezava na terenu DEbili, mržu i prljaviju ekipu dugo nisam vidio, fuj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.