NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

RubikovaKocka
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la RubikovaKocka » 31 avg 2022, 22:39

dinodino2019 je napisao/la:
31 avg 2022, 22:34
Medjuseljac, Duemis, Karalic i Sijerkic zakazali, ostali onako, igrac utakmice je nas golman koji je odbranio 3 zicera i njihov je isto dobro branio. Mozda i bokje sto se poraz sad desio, dobra lekcija za dalje. Steta radi publike, 3 rang 4000 ljudi najjaca je stoka zenička
A Vardo taraba nije zakazao ?

Hajde, poraz poraz, mora se i gubiti. Ide se dalje i tjt, 3. je kolo, nije ni počelo kako treba. Samo Če !!

FliX
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la FliX » 31 avg 2022, 22:40

Ode niz..
A s nizom i dobar dio publike..
Iducu na zapadu boze i 300 da bude.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 avg 2022, 22:40

kirat410 je napisao/la:
31 avg 2022, 22:36
Ma i da smo dobili opet bi manje bilo publike protiv Borca. Ovo je bas bila euforija i derbi, nazalost smo ga usrali ali to smo mi, kad god je euforija pokvarimo stvar. Nadam se lekcija treneru da se ne moze protiv svake ekipe isto igrati, pravimo vise greski nego prosle godine a ne bi tako trebalo biti. Nista sta cemo, vidjeti kako ce do polusezone biti i to je to, ni blizu da je gotovo.

A o sudiji da ne pricam, svaki kontakt svira kao da djeca igraju pa da se ne povrijede slucajno. Penal drugi katastrofa samo cemo se na pogresan nacin zbog toga u medijima predstaviti.

Doci cemo u Visoko opet aBd i pokazati kako se izlezava na terenu DEbili, mržu i prljaviju ekipu dugo nisam vidio, fuj.
Jbt ako nisam jedno 50 ovakvi derbija pogledao. Dodje Osim, postavi blok, target man u spicu i ceka kontru. Dodje stupcanica isto, dodje siroki, 3cu slozi. Hoce li ko od ovih zenicki trenera nauciti vise da smiri ekipu, da i oni opreznije igraju, cekaju kontru, pa ko koga. X da je bio, drugacije je za nastavak sezone.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 avg 2022, 22:43

Omer Joldic nadmudrio Duvnjaka.

Rečenica koja definiše večerasnju utakmicu.

Ja da sam na mjestu Karica namjerno bi ofulao penal. Meni ciganski bod otet ne treba.

Publika, navijaci sve super..Ima bogami Čelik svoje publike itekako jos uvijek i nakon svega. Sada se moramo vratiti, moral je pao.

Igrači lete ko muhe bez glave ili stado bez čobana..pogresno pripremljena utakmica, Joldic nas ubio taktikom i presingom na sredinu i zadnju liniju.

Zasluzena pobjeda Bosne.

Čelik nastaviti gdje je stao. Idemo dalje, bolje i jače.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 31 avg 2022, 22:44

Ovog sam se bojao. Psiholoski pritisak, mladi momci puni zelje,jak protivnik...cestitke Bosni, takticki su odlicno postavili igru, tri suta na go i pobjeda.
Jbg moramo to nekako da rjesimo sada nam je svaka slijedeca utakmica biti il ne biti. Bosna siguran sam da ce pobjedit sve utakmice do kraja. Ostalo nam je da i mi isto uradimo i da se nadamo njihovom kiksu. Jbg, ne treba ih previse kudit, borili su se htjeli su ali psiholoski blok je prejak. Idemo jako do kraja, nema predaje pa sta bude.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 avg 2022, 22:46

Shvatam da je Međuseljac projekt kluba ali bila je velika greška njemu dati penal da šuta u odlučujućem trenutku utakmice, čak i prvo kolo nije bio ubjedljiv i vidi se da je pod velikim pritiskom. Da smo na poluvrijeme otišli sa 1:1 uvalili bi im još tricu u drugom.

Mahir Karić šta reći, igrao se sa njima drugo poluvrijeme. Ogromna šteta za promašen penal.

Imali smo 6-7 zicera, na kraju su i oni mogli nas kaznit. Šta reći, nezaslužena pobjeda ali heeej, ko te pita.

Ova ekipa bi u Federaciji bila u donjem tijelu tabele i ovoj ekipi da prekuca ovaj rang fale dva dobra veznjaka.

Svaka čast publici koja je na kraju pošteno nagradila goste aplauzom ali i naše fudbalere. Dali su sve od sebe, sreće nije bilo.

Glavni sudija kao i pomoćni do Zapada naši nekadašnji juniori, Sikira i Begić. Zar su uopšte mogli sudit ovu utakmicu? Prvi penal je čist ko suza, drugi je bogme jako diskutabilan. Mislim da nije bio.

Sve u svemu nadigrali smo ih ali i oni su se pitali nešto. Mislim da će bit teško bez makar jednog dobrog veznjaka bit prvi ali otom potom.

Radujem se već idućoj tekmu da gledam Mahira majstora, kakva je ono klasa...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 31 avg 2022, 22:46

Ostaje zal zbog publike ali nisam razocaran.
Igre ima ali jednostavno nismo imali srece.
Igrali smo sa ekipom koja nam je direktan rival i tu su negdje sa kvalitetom znaci nisu levati za nas level.
Sta ces ebajiga. Mene ljuti sto je dosta raje reklo da nece nikad vise doci i to je nas zenicki sindrom.
Bice opet 1k ludjaka dok ponovo ne bude neka veca euforija.

Celik se opet usijao!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 31 avg 2022, 22:48

Jednostavno momci su izgorili u ovoj atmosferi, jos Joldic je postavio dobru taktiku gdje smo se u prvom pol. i sredinom drugog pogubili. Da smo du sutra igrali ne bi dali gol, jednostavno takva je noc, a imali smo bruku sansi.

Ostaje zal za tom publikom, ali vratit ce se opet. Ja sam imao osjecaj kao da igramo PL, a ne trecu ligu. Atmosfera na stadionu odlicna, ponovit ce se opet.

Sezona je duga, ima dosta jos da se igra. Kiksat ce Bosna, ali mi ne smijemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 avg 2022, 22:51

KenoRob je napisao/la:
31 avg 2022, 22:46
Ostaje zal zbog publike ali nisam razocaran.
Igre ima ali jednostavno nismo imali srece.
Igrali smo sa ekipom koja nam je direktan rival i tu su negdje sa kvalitetom znaci nisu levati za nas level.
Sta ces ebajiga. Mene ljuti sto je dosta raje reklo da nece nikad vise doci i to je nas zenicki sindrom.
Bice opet 1k ludjaka dok ponovo ne bude neka veca euforija.

Celik se opet usijao!
Drug nije sreca, nego znanje. Duvnjak po lekciju kod Joldica :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 31 avg 2022, 22:56

Nemam nista protiv Međuseljca, dobar je mali nema tu sta, ali ovakve utakmice su jos uvijek velik zalogaj za njega. Jednostavno fali mu snage, visine da se bori sa ostalim ekipama. Nemaju svi omladince kao mi.

Penale dati Isaku da suta ili Salkicu kad igra. Međuseljac moze pogoditi samo kad golman profula stranu, u njegovom udarcu uopste nema jacine, kao da dijete puca, moraju se neke stvari definisati u ekipi, ne samo da se gledaju talenti i vlastiti uspjesi..

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 31 avg 2022, 22:59

Sta sad serete momak 32 godine trener, u 19 utakmica u ovoj ligi zabiljezi 19 pobjeda i dodje 20 utakmica los dan, dva neiskoristena penala i treba ga pljuvat, nije di trenera danas, mladi igraci su danas izgorili, plus fali nam zdrav taj Salkic u vezi. Da je Fenan usao zadnjih 20 min on iMahir se znaju dali bi dva gola
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 31 avg 2022, 22:59

Znam ja sta zelis reci ali ne moze biti znanje 2 precke, 2 penala, i deset solidni sansi.
Ima tu znanja ali nije ni Joldic trenercina. Treca liga.
Bosni je opet lakse bilo igrati i imali su i srece hajmo reci zasluzeno.
Realan rezultat je bio X ko kuca ako vec Celik nije pobjedio.
Sta je tu je

odgovor za Truhlu

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 avg 2022, 23:01

Poraz ko poraz, nije svejedno, teze mi oada to sto je otjeralo 70% vecerasnje raje. Ima nas 500 sto uvijek pratimo i to je to..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 31 avg 2022, 23:04

Kolko je veceras pubilike bilo?

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 31 avg 2022, 23:05

Karalic - Arnautovic - Medjuseljac - Vardo prelosi bili .. prvu trojicu pojela atmosfera, noge se odsjekle, dok ovaj zadnji umislio da je Casemiro ...

Bolje i sad nego nekad poslije, da svi od prvog trenera do zadnjeg igraca se pogledaju u ogledalo i medjusobno u oci, i da shvate da nisu dva koplje vec iznad ove lige ..

Bekovi su nam preofanzivni to se vidjelo i protiv Mosevca, nazad ostaju samo dva stopera, i Vardo koji bi TREBAO isto, ali ga povuce da osuta sa 40 m, pa na vjetrometibi ostanu Aladin i Sabic .. Sivac mali je odlican i fizicki i tehnicki superiorniji od Arnautovica i on to nekako i stize zatvarati i nazad, zato je na kraju i platio danak grcevima, mislim da je najvise pretrcao, dobro da je ikako mogao hodati. Dok ovaj na lijevoj strani dobrano kaska i trenutno najkriticnija pozicija, takticki je bas bas tanak, i njegov je onaj gol Bosne, da je bio gdje je trebao, ocistio bi onaj centarsut lagano.

Da nije bilo Aladina poceli bi nam tačeve visočaci pucati na sred Bilinog, mora se imati odredjena doza drskosti, pogotovo u ovakvim ligama. Steta na kraju atmosfere, ali budimo realni, drugi penal vise nije nego sto jeste bio. Ajde bar necu vise slusati ove gubare stare sa tribina kako psuju djeci mrtve nakon loseg pasa ili greske, i dječici sto lopte ubacuju ako ne postupe momentalno kako su oni zamislili. To su oni koji ce sutra jedva docekati nasladjivati se ovom porazu, i nadam se da vise nikad ni nece doci na Bilino.

Ekipa ce, ubjedjen sam, izaci samo jaca iz ovoga. Kao sto kaze izreka: " Na velike valove ne šalju se mali brodovi. "

DAGLAS123
Kontakt:

Post Postao/la DAGLAS123 » 31 avg 2022, 23:06

Nisu momci izdrzali pritisak igrali su pod strahom. Vidjeli smo puno gresaka koje inace ne rade , uigrane akcije i automatizmi u igri nisu funkcionisali iz tog razloga dok je za goste ovakav teren i ambijent utakmica zivota.jednostavno nisu imali sta izgubit . Mi smo imali ulogu favorita . Karic.isakovic su klasa bili i u premier ligi a da ne pricamo o ovom rangu takmicenja . Mlada smo ekipa koja ce napredovati sigurno uz iskusnije igrace a i trener je mlad i treba im dati punu podrsku . Oni su najbolje sto imamo i to treba cijeniti i nakon poraza i pogresaka . Sto se tice publike nema nam ravnih nadaleko

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 avg 2022, 23:07

KenoRob je napisao/la:
31 avg 2022, 22:59
Znam ja sta zelis reci ali ne moze biti znanje 2 precke, 2 penala, i deset solidni sansi.
Ima tu znanja ali nije ni Joldic trenercina. Treca liga.
Bosni je opet lakse bilo igrati i imali su i srece hajmo reci zasluzeno.
Realan rezultat je bio X ko kuca ako vec Celik nije pobjedio.
Sta je tu je

odgovor za Truhlu
Kad ti se jednom desi ovakva utakmica to je sreca. Al kad te vec dvije godine za redom uzimaju konkurenti na isti nacin, onda je i do nas. Nista se nije naucilo iz poraza od prosle godine, identicna utakmica. Nego isto napaljeni majmuni grlom u jagode. Tu se vidi rukopis trenera i takticka postavka.

Ako nista, barem nece vise pritiska biti do kraja sezone, nego 400 ljudi na stadionu i laganica.

Da me pogresno ne shvatite, puna podrska za Duvnjaka, nadam se da ces izvuci pouke iz ove tekme i napraviti jos bolji niz :bih:

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 31 avg 2022, 23:09

Medjuseljac ako ovako nastavi, mislim da nece jos dugo igrati fudbal, prelos, mekan u duelima, mrsav, tanak skroz.

Najvise se forsira, a ne moze momak, trudi se ali dzaba...

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 31 avg 2022, 23:17

Mislim da je bilo oko 4000 gledalaca, dobra brojka nema sta. Glavu gore, idemo dalje, momci se jos celice. Da nije bilo publike i ovog pritiska, vjerujem da bi glat dobili, eto vam odgovor zasto ovoj ekipi trebaju stariji igraci. Mora se napraviti spoj iskustva i mladosti, druge nam nema.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

denisov

Post Postao/la denisov » 31 avg 2022, 23:18

avenija je napisao/la:
31 avg 2022, 22:43
Omer Joldic nadmudrio Duvnjaka.

Rečenica koja definiše večerasnju utakmicu.

Ja da sam na mjestu Karica namjerno bi ofulao penal. Meni ciganski bod otet ne treba.

Publika, navijaci sve super..Ima bogami Čelik svoje publike itekako jos uvijek i nakon svega. Sada se moramo vratiti, moral je pao.

Igrači lete ko muhe bez glave ili stado bez čobana..pogresno pripremljena utakmica, Joldic nas ubio taktikom i presingom na sredinu i zadnju liniju.

Zasluzena pobjeda Bosne.

Čelik nastaviti gdje je stao. Idemo dalje, bolje i jače.
Kako bolan nadmudrio. Pogledaj ponovo utakmicu koliko smo sansi profulali. Ne noras brojati penale. Kakve veze ima tu Joldic ili Duvnjak. Nismo imali srece i to je glavni razlog poraza.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.