FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
86
46%
3. Sredinu tabele
33
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 186

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 sep 2022, 07:57

BarbareZeljin je napisao/la:
01 sep 2022, 07:55
segasega1 je napisao/la:
01 sep 2022, 05:32
Santosu obavzno do zime produziti ugovor
Ima jednogodisnji,ali je u intervju jednom izjavio da bi volio da u Zelji odigra 2-3 sezone.
Nadam se da ce nasi osogurati produzetak saradnje sto prije.
Zar u onom videu na predstavljanju nije rekao da je potpisao na dvije godine?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 01 sep 2022, 08:15

LjoZee je napisao/la:
01 sep 2022, 07:57
segasega1 je napisao/la:
01 sep 2022, 05:32
Santosu obavzno do zime produziti ugovor
Ima jednogodisnji,ali je u intervju jednom izjavio da bi volio da u Zelji odigra 2-3 sezone.
Brazilac je to. Sjetite se Brandaa. Nakon prve dobre sezone odmah ga prodati, dobro i njemu a i nama, poslije dolazi do zasićenja i obostranih problema. Mi smo razvojna liga, nemaš šta ti koga vezat godinama ovdje. Dvije sezone maximum i prodaja. Bitna je transfer politika (Hodzic,Amoah,Santos) a kokuz si ali imaš čovjeka koji to zna. Brazilaca i Afrikanaca ima milijardu koji se žele dočepati Evrope, bitno ih je preko nekih šema naći i dovesti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 01 sep 2022, 09:06

StrikeWarzone je napisao/la:
01 sep 2022, 08:15
LjoZee je napisao/la:
01 sep 2022, 07:57

Brazilac je to. Sjetite se Brandaa. Nakon prve dobre sezone odmah ga prodati, dobro i njemu a i nama, poslije dolazi do zasićenja i obostranih problema. Mi smo razvojna liga, nemaš šta ti koga vezat godinama ovdje. Dvije sezone maximum i prodaja. Bitna je transfer politika (Hodzic,Amoah,Santos) a kokuz si ali imaš čovjeka koji to zna. Brazilaca i Afrikanaca ima milijardu koji se žele dočepati Evrope, bitno ih je preko nekih šema naći i dovesti.
Jest al brandao plus 30 godina, a satnos nema ni 21

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 01 sep 2022, 09:31

Neuporedivi...Brandao smješan za ovog malog brzanera. Ja se fkat ne sjećam da sam na Grbavici gledao bržeg igrača.
Što se ugovora tiče, mislim da mu treba dati duži ugovor i povećati primanja, ne da bi ga zadržali, nego da bi ga skuplje prodali.
I zaganjat mu papire, možda bi i za reprezentaciju mogao zaigrati.

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 01 sep 2022, 09:46

Hvala Bogu druga pobjeda u gostima ove sezone!
Bravo momci, svaka čast!
Odlično prvo poluvrijeme gdje smo realno mogli zabiti još koji gol i ući u drugo poluvrijeme rahat, al mi ne bi bili mi kada sami sebi u stomak ne bi skočili!
Haracic svaka čast, suvišno je pricati o tome koliko smo opasniji sa njim u napadu i koliko naša igra bolja…Dzenisa gotivim al iskreno igrač manje na terenu kada je na poziciji napadača! Ovo je prvi put da smo uradili ono sto treba a to je kada je Haracic u igri da idemo na ubacaje, dok smo tu igru igrali isključivo sa Dzenisom i gdje smo bezopasni. Drago mi je zbog asistencije Amoaha dobiti će malo na samopouzdanju… veza Armin i Haris top! Sve u svemu bravo Sablja, bravo momci 3 boda su 3 boda! Žalosno je sto sad imamo vise pobjeda u gostima nego kući, al sta je tu je…
Svi na GRBAVICU protiv Igmana, ružan je termin al izgovora nema!
VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

Nunez

Post Postao/la Nunez » 01 sep 2022, 09:52

santos ima ugovor do kraja sezone sa opcijom automatskog produzenja na jos godinu a zvanicna primanja su mu smijesna

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 01 sep 2022, 10:23

Nunez je napisao/la:
01 sep 2022, 09:52
santos ima ugovor do kraja sezone sa opcijom automatskog produzenja na jos godinu a zvanicna primanja su mu smijesna
Pusti ti zvanicna, kod nas se na ruke uzme debelo, ostalo je sica. Pod hitno na 4godine sa Santosom, ako su iole pametni!!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 sep 2022, 11:37

Nema ništa na ruke, šta pišete gluposti. Radi se na produženju ugovora sa Santosom.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 01 sep 2022, 11:49

riGonTM je napisao/la:
31 avg 2022, 22:51
Nejasni su mi stvarno potezi Mulalica... Hajd na derbiju ubacit Tuceta u 85. jer je sve bilo izgubljeno pa sta bude bude, al ti danas ubacujes njega, Dzenisa i Stilu 10 minuta prije kraja iako te ljudi NAPADAJU sa svih strana gdje traze bod, ti izbacujes igrače koji su jedino mogli nešto napravit iz kontri jer se branis (Santos i Amoah). Vadis Haracica koji ti je cijelo vrijeme izvlačio stopere daleko od svog gola i tako radio fenomenalan posao praveci prostor krilima i ti ubacis svog jarana Dzenisa... vile ga nosaju, ne znam sta nas je sacuvalo danas al eto 3 boda su 3 boda. Ovaj Zeljo moze daleko dogurat, ovaj Zeljo ima kvalitet i ima odlicnu ekipu, samo nam treba neko ko će te POSLOZIT.

Idemo sad dobit Igmana, pa napad na titulu, imamo pravo zar ne? 😅
De se više dogovorite ko mu je jaran,jel Aco koji je preselio na klupu,jel Tuce koji završava igračku karijeru,ili je ipak Dženis koji s klupe uđe.Bože sačuvaj.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Nunez

Post Postao/la Nunez » 01 sep 2022, 11:50

šta se bolan radi do kraja sezone ima ugovor prije dva mjeseca ga potpisao

ako nema nista na ruku onda za milju ipo igra ili ljepše receno 750 eura

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 01 sep 2022, 11:54

Treba samo mlatit gluposti, broj postova na forumu > Zeljeznicar :puke:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 01 sep 2022, 12:16

Nunez je napisao/la:
01 sep 2022, 11:50
šta se bolan radi do kraja sezone ima ugovor prije dva mjeseca ga potpisao

ako nema nista na ruku onda za milju ipo igra ili ljepše receno 750 eura
Žalosno je ovo što radiš i kakve gluposti pišeš. Fuj!
Željezničar za život cijeli!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 01 sep 2022, 12:42

jointunija je napisao/la:
01 sep 2022, 11:49
riGonTM je napisao/la:
31 avg 2022, 22:51
Nejasni su mi stvarno potezi Mulalica... Hajd na derbiju ubacit Tuceta u 85. jer je sve bilo izgubljeno pa sta bude bude, al ti danas ubacujes njega, Dzenisa i Stilu 10 minuta prije kraja iako te ljudi NAPADAJU sa svih strana gdje traze bod, ti izbacujes igrače koji su jedino mogli nešto napravit iz kontri jer se branis (Santos i Amoah). Vadis Haracica koji ti je cijelo vrijeme izvlačio stopere daleko od svog gola i tako radio fenomenalan posao praveci prostor krilima i ti ubacis svog jarana Dzenisa... vile ga nosaju, ne znam sta nas je sacuvalo danas al eto 3 boda su 3 boda. Ovaj Zeljo moze daleko dogurat, ovaj Zeljo ima kvalitet i ima odlicnu ekipu, samo nam treba neko ko će te POSLOZIT.

Idemo sad dobit Igmana, pa napad na titulu, imamo pravo zar ne? 😅
De se više dogovorite ko mu je jaran,jel Aco koji je preselio na klupu,jel Tuce koji završava igračku karijeru,ili je ipak Dženis koji s klupe uđe.Bože sačuvaj.
Ma balo ne zna šta piše. Lupaj pa lupaj.. Sve ubleha što ima skupilo se na ovoj temi da lupaju ko maksimi,nevjerovatno..

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 01 sep 2022, 14:00

slika

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 01 sep 2022, 14:11

BorbenaGljiva je napisao/la:
01 sep 2022, 01:47
Za pocetak, bravo Zeljo :bow: Pobjeda protiv ekipe koja nam ne lezi u gostima. Tri bobe ce sigurno popraviti posjetu na stadionu koja je ionako odlicna :bow: Odlicna postavka Mulalica u prvom poluvremenu, SPORI igraci na klupi i rezultat se odmah vidio. Jos Amoah nije prosao pripreme sa ekipom, a vjerujem i da nije spreman 100% bez obzira na individialne treninge koje je imao. Kao sto rekoh, a nisam jedini, Haracic je Drogba za Dzenisa i bez obzira na promasene prilike, znaci taman i da ne postige gol mi ocito igramo mnogo bolje kada je on u igri. Baj d vej covjek vec ima tri gola i asistenciju. Nelose za igraca iz druge lige :opaopa: jos ako se opusti malo moglo bi biti zanimljivo i nastavku prvenstva.

Prvo poluvrijeme smo odlicno odigrali, razlog - nije igrao Stilic, nema toliko peglanja lopte i poteza viska. On definitivno moze dati ruke, al zadnjih 30-ak minuta. Kada igra cijelu utakmicu, a ocito nema motoriku da to izdrzi, mora da se "dozira" cijelu tekmu da ne bi, doslovno, umro na terenu :rol: Mozda moze 60' da igra, al da manje pegla loptu.

Pokretan vezni red uz vrhunske krilne igrace je recept za uspjeh u ovoj ligi, a Boga mi i u modernom fudbalu, majstori sa loptom vise ne piju vode ni u nasoj ligi, jbg. To mora da nam bude put i plan za ovu sezonu i buducnost.

Takodjer Hodza i Hare vrhunski su odigrali jos jednu tekmu nakon sto su pojeli vezni red Tuzle, Nja i sada Posusje. Tekmu protiv Borca ne racunam, ondje smo svi bili retardirani.

Sto se tice golova koje primamo mislim da su nam bekovi najveci problem ove sezone, svi redom ispadaju i lose igraju odbranu, al svi redom. Malic barem ima dvije asistencije, nisam siguran ima li Vego jednu :problem: Vego moze dati ruke u napadu, zna je povuci, ima muda da krene naprijed, al je bas nekakav smotan u odbrani. Galic je medju losijim staterima, hem ispada u odbrani, hem nikakav ucinak u napadu i sto je najgore nema konkurenciju, Sehic nije desni bek i to se vidi.

Uglavnom, ovo bas i nije pita od tri marke, mozemo mi mnogo bolje od toga, sa navijacima pogotovo. Jel red za dvije pobjede u nizu, **** mu mater vise. Mada, Igman ce biti zajebana tekma u najavi.

Izmjene ne bih komentarisao, sve je vec napisano. Bas amaterski. Dzenisa gotivim, al brate nije za napadaca. Nek ga gura negdje, al ne u napad. Bilo koji junior ce pokazati koliko i on, ako ne i vse. Manje naime ne moze, jer je nemoguce biti onako los, realno.

Next stop: Igman !
Sve stoji kako si rekao, to je to. Samo mala ispravka, taj vezni red koji si spomeno, koji je po meni medju jacim u ligi, nije igro protiv Borca. Tako da svaku tekmu koju su njih dvojica poceli su vrhunski odigrali.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 01 sep 2022, 14:28

Aktivnih članova od 01.01.2022.
12.600/15.000
:ljepota: :salut:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 sep 2022, 15:20

Malić i Vego mogu ovako igrati, dvije utakmice i klupa, jer ne mogu da drže taj kontinuitet utakmica, dvije dobro odigraju, treću preloše.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 01 sep 2022, 16:31

Mamba21 je napisao/la:
01 sep 2022, 15:20
Malić i Vego mogu ovako igrati, dvije utakmice i klupa, jer ne mogu da drže taj kontinuitet utakmica, dvije dobro odigraju, treću preloše.
Baš cudno za igrace koji koštaju 1000 eura. Pa nisi platio 27 miliona pa ti cudno. Momcima svaka cast. Umjesto da ih podržite vi kakite..

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 sep 2022, 17:51

Potrebna 2 igraca za SportSport.ba ligu, ako ima zainteresovanih nek se jave.

SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 sep 2022, 18:08

Ovaj portal zna pisati o dini dizdarevicu **** iz zadruge gdje prodao vjeru za veceru i uzimao 300 za lazi ****.
A nece da kontaktiraju Eldina i pitaju sta se desava :(

Podrska ekipi a ti Sablja dohavizaj se **** te izmjene glupe zamalo opet da izgubimo 3 bobe kod mesara.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, Grbavica786, Lekqqq1921, Proximic, samoFKS i 47 gostiju.