FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta će nam zečevi, daj nam malo lavova tigrova
- Probisvjet
- Kontakt:
Bio sam ja. Nemam ti nista rec. Fuj.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 avg 2022, 20:38Je li neko bio na utakmici da kaže šta više? Ovo se moralo uzeti nakon poraza od Posušja, ali nije kako čujem a i čitam nije bila neka igra, mora se više golova postizati. Trebaju nam pojačanja prema naprijed jer je ovo meni se cini ekipa koja se odlično zna braniti, ali što se tiče postizanja golova ako sta uđe. Eto ne znam više šta reći nisam gledao tako da je ovo moj neki zaključak nakon što vidim rezultat.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Da nije Lendric novi napadač? 
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pricao sam sa par ljudi koji su bili jucer u Kaknju i svi su slozni u tome da je Sloboda bila bolji protivnik i da tekstualni prijenos sa ss.ba nema veze sa zivotom, Ali dobro, navikli smo mi da smo u drugom planu i da nismo, niti cemo ikada biti, rezimski...
Elem, to ne mijenja cinjenicu da je bod i dalje los protiv desetkovanog novajlije, koji je u utakmicu sa nama usao bez kompletne zadnje linije. Ovaj bod bi moooozda i bio dobar da u subotu nismo zijanili, kazem, mozda!
Ne mogu a da se ne otmem utisku da ova ekipa moze vise i bolje, bez obzira na ogranicenost kadra. Po mom misljenju opet pogresna postavka i selekcija igraca za jucerasnju utakmicu. Uloga Kurtalica u svakoj utakmici mi zaista nije jasna, bez obzira na rezultat i stanje na terenu, njega se uvodi da bi nesto iz nekog razloga zatvarao. Valjda struka zna!
Utakmica protiv drugog novajlije u subotu je mozda i prekretnica za prvu polusezonu. Pobjeda je a must, ali kako (?).
Upravnom Odboru zelim sto manje tendera u buducnosti...
Elem, to ne mijenja cinjenicu da je bod i dalje los protiv desetkovanog novajlije, koji je u utakmicu sa nama usao bez kompletne zadnje linije. Ovaj bod bi moooozda i bio dobar da u subotu nismo zijanili, kazem, mozda!
Ne mogu a da se ne otmem utisku da ova ekipa moze vise i bolje, bez obzira na ogranicenost kadra. Po mom misljenju opet pogresna postavka i selekcija igraca za jucerasnju utakmicu. Uloga Kurtalica u svakoj utakmici mi zaista nije jasna, bez obzira na rezultat i stanje na terenu, njega se uvodi da bi nesto iz nekog razloga zatvarao. Valjda struka zna!
Utakmica protiv drugog novajlije u subotu je mozda i prekretnica za prvu polusezonu. Pobjeda je a must, ali kako (?).
Upravnom Odboru zelim sto manje tendera u buducnosti...
075
-
Idemosloboda
- Kontakt:
Ko je taj novi napadac
izgleda da je naš novi igrac odabrao i broj 
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Mi navijaci Slobode kao da nismo vec napaceni, pa nas vi sto znate za igracs o kojem se radi jos vise prcate
. Niste fer
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Krpic ili niko 
Sad kad ti treba krilo ko oci u glavi, ti kamaras napadace. Mada, nama sve treba, ali Komazec je itekako odlican napadac kojem trebaju lopte, a loptu mu nema ko dati. Mehmedovic bi bio daleko protuktivniji kao AMF.
Sad kad ti treba krilo ko oci u glavi, ti kamaras napadace. Mada, nama sve treba, ali Komazec je itekako odlican napadac kojem trebaju lopte, a loptu mu nema ko dati. Mehmedovic bi bio daleko protuktivniji kao AMF.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
iii sta kazes??antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:56Mi navijaci Slobode kao da nismo vec napaceni, pa nas vi sto znate za igracs o kojem se radi jos vise prcate. Niste fer
zaboravi ti reci za ovog prvog imas objavu na insta vec pa pregleedaj,u onaj tamo klub nece sigurno,posvadjao se sa direktorom i isprozivao ga
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma ako njih dvojica dodju, ova ekipa dobija skroz drugu dimenziju. Top pojačanja bi biliadmirrx je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:08iii sta kazes??antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:56Mi navijaci Slobode kao da nismo vec napaceni, pa nas vi sto znate za igracs o kojem se radi jos vise prcate. Niste fer
zaboravi ti reci za ovog prvog imas objavu na insta vec pa pregleedaj,u onaj tamo klub nece sigurno,posvadjao se sa direktorom i isprozivao ga![]()
Volim tebe, više od sebe
uz njih mi imamo i mlade,Avdica bi polako trebalo gurati u tim,Alic eno zabija tamo,Harun isto mora imati vise prostora+Osmankovic dok dodje sebi bice nam i on pojacanje sigurno(povreda ga je unazadila pravo)antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:10Ma ako njih dvojica dodju, ova ekipa dobija skroz drugu dimenziju. Top pojačanja bi biliadmirrx je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:08iii sta kazes??antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:56Mi navijaci Slobode kao da nismo vec napaceni, pa nas vi sto znate za igracs o kojem se radi jos vise prcate. Niste fer
zaboravi ti reci za ovog prvog imas objavu na insta vec pa pregleedaj,u onaj tamo klub nece sigurno,posvadjao se sa direktorom i isprozivao ga![]()
-
Sunderland
- Kontakt:
Dobro dosao
Uh otkud pare za Vranjesa?
Svaka cast bgm,definitivno ce biti od pomoci
Svaka cast bgm,definitivno ce biti od pomoci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
simonknows
- Kontakt:
Uu što smo požurili, nisam očekivao dogovor danas!simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:16Jutro saborci
Naime, pričao sam oko pojačanja, i defanzivac (oni koji su me privatno pitali za njega znaju i ko je) neće stići, po meni nije neke šteta. Okrenuli smo se jednom dobrom veznjaku koji bi trebao stići uskoro, a možda već danas dobijemo jednog baš jakog špica (nije Zec). Po mojim informacijama to je već gotova stvar i pitanje je samo kada će potpisati.
Moram ovaj put pohvaliti upravu za ove poteze, jer kako kritikujem kada ne ide, kažem i kada ide i svaka čast momci, samo nastavite!
gdje su oni bliski upravi da nam i oni šta otkriju i zaštite klub od neprijatelja poput mene?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
Sunderland
- Kontakt:
Ja ne znam sto se ti palis svega mi ali iskrenosimonknows je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:37Uu što smo požurili, nisam očekivao dogovor danas!simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:16Jutro saborci
Naime, pričao sam oko pojačanja, i defanzivac (oni koji su me privatno pitali za njega znaju i ko je) neće stići, po meni nije neke šteta. Okrenuli smo se jednom dobrom veznjaku koji bi trebao stići uskoro, a možda već danas dobijemo jednog baš jakog špica (nije Zec). Po mojim informacijama to je već gotova stvar i pitanje je samo kada će potpisati.
Moram ovaj put pohvaliti upravu za ove poteze, jer kako kritikujem kada ne ide, kažem i kada ide i svaka čast momci, samo nastavite!
gdje su oni bliski upravi da nam i oni šta otkriju i zaštite klub od neprijatelja poput mene?
Sloboda je moja nacija
Treba nam veznjak tog kalibra bas smo tanki.
E sada covjeku je 36 god, koliko je spreman uopste....
Ali dobro je neka udje u ritam pa na proljece da bude spreman akb
E sada covjeku je 36 god, koliko je spreman uopste....
Ali dobro je neka udje u ritam pa na proljece da bude spreman akb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.