NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2022, 09:14

Prije nego pocnemo pricati o penalima, pogledajte snimak.

Kod prvog cisto igranje rukom. Kod drugog je opet Durmis iskoristio ruku na ledjima i guranje s ledja. Znaci oba penala su imali elemente penala.

Celik!3,2,2.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 01 sep 2022, 09:28

Neko reče za Mehića, i slažem se u potpunosti, on mozda pretrci dosta za jednu tekmu ali nista konkretno ne uradi, Vardo isto ove dvije domace tekme katastrofa, kruzi i kad vidi da nema ideje samo opuca 5m preko gola..

Karalić kad igra mi imamo igrača manje, precijenjen lik, ja sam njega upamtio samo kad je dao hattrik protiv Borca i onaj gol protiv Koline. Onaj klasicni tip napadaca koje smo godinama imali, sto na 20 utakmica daju 3 gola. Po meni klupa i zamjena Koliću.

Durmiš i Međuseljac su dobri nema tu sta, prosle sezone dva najbolja strijelca, ali sebicni previse brate, imam utisak da Međuseljac samo gleda svoj interes i svoj uspjeh, mozda se varam ali mislim da bi on prvi napustio klub kad bi dobio iole neku ponudu.

Onaj žuti Arnautović se bori, trce prema naprijed uvijek, među onim je sto se najvise zalažu, ali kad se treba vratiti nazad nikad ga nema, uvijek prazna njegova strana.

Salkić i Sivac dva nasa najbolja igraca ubjedljivo

Isak je standardan u odbrani o njemu necu govoriti

Sve u svemu ima tu jos mnogo da se radi i gresaka da se popravlja jer ih pravimo vise nego prosle godine. Igramo previse opusteno u nekim situacijama posebno protiv Mosevca..

Crni gavran
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Crni gavran » 01 sep 2022, 11:59

Pozdrav,
Poslije bitke svi generali su pametni. Veliki grijeh bi bio kriviti igrace i navijace. I ja sam licno ocekivao da cemo glat pobjediti ali..... Bosna Visoko nije ni nalik na onu iz prosle sezone, ova sadasnja je puno bolja. Omer Joldic je nadmudrio naseg Duvnjaka, nije dobro izgubiti od direktnog i izgleda jedinog protivkandidata za titulu. Tako je i bilo i prosle godine protiv Stupcanice , izgubili 0:1 pa izgubili i titulu.. Ja se bojim da se istorija ponavlja. Mislim, treba se boriti, ne treba gace unaprijed skudati, ali gubiti bodove na Bilinom Polju protiv direktnog protivkandidata i fulati na jednoj utakmici 2 penala , takav luksuz ne bi smjeli sebi dopustati. Mi smo bili u situaciji da zavisimo sami od sebe, sada mi zavisimo od drugih, tj. od onog koji bi mogao otkinuti koji bod Bosni. Al hajd valja se boriti.
Neko rece da ce Natron biti kanta za nabijanje jer su izgubili od Famosa u Hrasnici 7:0 A vidi čuda? Taj isti Natron pobjedi odnosno otrese juve Kolinu 4:1, po Duvnjaku ozbiljnog protivkandidata za titulu , koja je istog tog Famosa u Hrasnici dobila 2:1.
Pratim malo i Stupcanicu , igrali kod kuce protiv Simbau 3:3, izgubili od Radnika Hadzici....Mislim da bi se ovaj Čelik u 1.ligi federaciji grcevito borio za opstanak. Dobro momci jesu mladi i imaju prostora za naredak i treba im dati podrsku, ali nemamo mi jos kvaliteta sa ovom ekipom za 1.lugu federacije
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 01 sep 2022, 12:13

Pozdrav,
Poslije bitke svi generali su pametni. Veliki grijeh bi bio kriviti igrace i navijace. I ja sam licno ocekivao da cemo glat pobjediti ali..... Bosna Visoko nije ni nalik na onu iz prosle sezone, ova sadasnja je puno bolja. Omer Joldic je nadmudrio naseg Duvnjaka, nije dobro izgubiti od direktnog i izgleda jedinog protivkandidata za titulu. Tako je i bilo i prosle godine protiv Stupcanice , izgubili 0:1 pa izgubili i titulu.. Ja se bojim da se istorija ponavlja. Mislim, treba se boriti, ne treba gace unaprijed skudati, ali gubiti bodove na Bilinom Polju protiv direktnog protivkandidata i fulati na jednoj utakmici 2 penala , takav luksuz ne bi smjeli sebi dopustati. Mi smo bili u situaciji da zavisimo sami od sebe, sada mi zavisimo od drugih, tj. od onog koji bi mogao otkinuti koji bod Bosni. Al hajd valja se boriti.
Neko rece da ce Natron biti kanta za nabijanje jer su izgubili od Famosa u Hrasnici 7:0 A vidi čuda? Taj isti Natron pobjedi odnosno otrese juve Kolinu 4:1, po Duvnjaku ozbiljnog protivkandidata za titulu , koja je istog tog Famosa u Hrasnici dobila 2:1.
Pratim malo i Stupcanicu , igrali kod kuce protiv Simbau 3:3, izgubili od Radnika Hadzici....Mislim da bi se ovaj Čelik u 1.ligi federaciji grcevito borio za opstanak. Dobro momci jesu mladi i imaju prostora za naredak i treba im dati podrsku, ali nemamo mi jos kvaliteta sa ovom ekipom za 1.lugu federacije.

Stalno se na press konferenciji pozivaju i navijaci i simpatizeri da dođu. Juce je bila lijepa posjeta. Nijectesko zakljuciti da ce na sljedecoj utakmici broj glefalaca biti manji. Raju zanimaju samo pobjede i tacka. Drugo smo mi ovisnici koji cemo gledati svaku utakmicu
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 01 sep 2022, 12:18

I da, Mehić odličan, najbolji za klasu od svih u timu

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 01 sep 2022, 12:46

Ja koliko se sjecam zadnji put na Bilinom da je dva penala odbranio bio je Romeo Mitrovic u mecu mladih reprezentacija BiH I Spanije, s pocetka stoljeca :D

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 01 sep 2022, 13:13

Bosna ce biti jak konkurent u vhu i tesko ce ih biti skinuti uz Famos.Zadnja linija im je stajala poprilično dobro, drugo poluvrijeme jesu se branili ali mi nismo nista konkretno uradili osim prvih 5 minuta drugog poluvremena gdje smo uputili par šuteva na gol, kasnije smo dolazili do gola ali kad dođemo do 16 gubimo loptu, driblaju pojedinci koji igraju za raju i zanemaruju taktiku, ima se tu dosta analizirati.Greška trenera je što nakon prvog penala i na početku odmah drugog poluvremena nije izbacio Međuseljca jer je izgubio samopouzdanje to se vidjelo lopta se odbija od njega duel svaki gubi noge mu se tresu.Vardo loš skroz nije to taj Vardo, od pocetka sezone nije vise u elementu niti ce biti,traziti zamjenu njemu, a Šehiću naći zamjenu i na klupi.Loš igrać do bola, kako se prepade starta na loptu.Isakoviću naći još jednog iskusnog igraca ne moze sam ide naprije nazad rupa ostane a on ako nije nazad odma šansu za go ima bilo koja ekipa.
Mahir uđe ne mozes mu lopte uzet kao u stara vremena, j.ebes penal lopta je bila jaka golman je nije ni vidio.Takva lopta ne moze biti precizna, kod Alija je bila spora al je trebala biti barem preciznija.
Liga je tek počela, pobjediti Baton i onda na Bilinom pobjediti iduću i ovo će se zaboraviti.Nadat se još kiksu Bosne i Famosa.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 01 sep 2022, 13:19

Kad igramo u Sarajevu, subota ?

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 01 sep 2022, 13:27

RubikovaKocka je napisao/la:
01 sep 2022, 13:19
Nedjelja ja msm

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 01 sep 2022, 13:31

Crni gavran je napisao/la:
01 sep 2022, 12:18
I da, Mehić odličan, najbolji za klasu od svih u timu
Jesi ozbiljan?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2022, 13:47

Mahir je bio najbolji u Zepcu, a i utakmicu prije toga je bio medju najboljim. Sad zbog jedne vise nista ne valja?

19 utakmica za redom bez poraza, izgube jednom, odjednom ne valja ovaj, ni onaj, treba nam 5 novih igraca. Tacno nekad pomislim da bi bolje bilo da su nas ugasili na vrijeme da ne citamo i ne slusamo ovakve stvari.

I onda neko pocne pricati nesto o jugu. Jug moze svaku utakmicu uletiti i prekinuti i dobijati kazne, i opet ce manju stetu uciniti svom klubu nego pojedini strucnjaci sa zapada.
Celik!3,2,2.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 sep 2022, 14:00

Kad si već spomenuo jug, grupa i dalje raste, sinoc odlična brojka konacno i na domacoj utakmici..

Nekako kakav puls salje grupa takav je puls i grada i opcenito simpatizera i brojke gledaoca na stadionu.

U Žepču fantastični, sinoc opet brojka oko 200 ali ultrasa pravih a ne Indijanaca.

Iskreno za mene je jug vezivno tkivo i spona izmedju svega, i uprave i igrača i publike i simpatizera itd itd..

Neka garancija koja drzi sve na okupu i nadam se daljnjem rastu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 sep 2022, 14:05

Ma biti ce ovo ok sve, samo treba izvuci pouke iz ovog poraza i to je to. Kritike prema igracima, nema smisla, pogotovo skols koji je pojeo Zepce proslo kolo. Treba biti umjeren i u porazu i u pobjedi. Nadam se da ce nam se mirnoca u igri vec u nedjelju vratiti i sa novom pobjedom nastaviti dalje :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2022, 14:15

Prema nasoj stranici utakmica je 3.9., tj. subota, 16:30.
Celik!3,2,2.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 01 sep 2022, 14:16

Kad ce ono biti zrijeb za Kup Federacije zaboravio sam?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 sep 2022, 14:27

Tek je trece kolo, sta ste zakulali. Ako mislite da Bosna nece nigdje kiksati, debelo se varate. Do kraja prvenstva mozemo se 5 puta smijeniti na prvoj poziciji.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 01 sep 2022, 15:15

RubikovaKocka je napisao/la:
01 sep 2022, 13:19
Stadion Koševo II, nedjelja 04.09.2022. u 16:30
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 01 sep 2022, 15:17

kirat410 je napisao/la:
01 sep 2022, 14:16
Kad ce ono biti zrijeb za Kup Federacije zaboravio sam?
08.09.2022.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

gigun

Post Postao/la gigun » 01 sep 2022, 16:47

Ups :wave:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 01 sep 2022, 17:14

redbull93 je napisao/la:
01 sep 2022, 14:27
Tek je trece kolo, sta ste zakulali. Ako mislite da Bosna nece nigdje kiksati, debelo se varate. Do kraja prvenstva mozemo se 5 puta smijeniti na prvoj poziciji.
Bude li suđeno kao prošle godine, neće nigdje kiksati. Pa gori penali od ovih su im svirani svaku drugu utakmicu. Bosna kad kiksa, tu je gospoda u crnom da to popravi. Jedino ako fulaju dva penala kao mi. :)
Prošlu sezonu su počeli kiksevi tek kad se Stupčanica bodovno odvojila.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.