Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Moze on biti okej ako ga ne budu derale povrede. Nije tu da zabija niti asistira, samo distribucija. Pa Juve godinama ima gori vezni red od nas, nije ni cudo sto je los bio. Plus Engleska je cudo, naizgled prosjecan igrac moze doci i prekucati ligu. Nikad se ne zna.
Samo povrede, on je bas injury prone.
Samo povrede, on je bas injury prone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja ne znam jel on postenu utakmicu odigrao od kad je otisao iz Barce
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Samo cu reci da Kulusevski i Blentancur izgledaju kao pristojni igraci u Engleskoj, a bili su flopovi gore. Pogotovo ovaj drugi.
Ma **** im Bellingham mater u šupak, sve je ovo njegovo maslo. Da Bog da ga Pep doveo u januaru odma i zaćero im ga do balčaka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma lik ce biti 15 opcija svakako hajd ne vrijedi se nervirati, ispred njega ce biti trenutno Fabinho djed Eliott Jones pa mozda cak i Carvalho. On ulazi samo ako se jos dvojica povrijede a da se niko ne vrati u medjuvremenu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Doživio sam nirvanu, do kraja sezone ključni igrač i moljakanje Juventusa da ga otkupimo 
- IlCapitano
- Kontakt:
Bentancur nikad nije bio flop. Došao za 9m, igrao solidno, dobar igrač za rotacije. Prodan jer su trebale pare za Vlahovića.
Kod Kulusevskog ne vidim nikakav napredak osim pumpanja statistike. Kad ima prostora i igra na kontre super je, kad ga zatvore on nema rješenja. Ista priča je bila u Juventusu.
Arthur nema osnove fudbala. Zna primiti loptu i dodati je 2 metra od sebe. Ne pokriva prostor, nema pluća za trku, nema zadnji pas, nema šut, nema defanzive, stalno povrijeđen. Sretno vam, drag mi je Klopp, ali bolje bi šanse imali da ste uzeli Rabiota ili McKennieja.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Oj nije igrao od maja dan te vidio
Ima i Barkey slobodan 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
McKenni je po meni bolja opcija bio.Rabiota nešta personalno ne gotivim , tu mi je negdje sa Arthurom tako da nejasan potez.
Keita,Ox,Thiago,Arthur - injury prone
Jones,Hendo,Fabinho-polu injury prone
Milner - atomska bomba ništa
Keita,Ox,Thiago,Arthur - injury prone
Jones,Hendo,Fabinho-polu injury prone
Milner - atomska bomba ništa
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Da hoće bar Keitu u šupak bezobrazni nabiti negdje do večeras
Ovaj lik je soft i za zenski fudbal.
Nek posalju keitu tamo ako moze pa nije los deal
Nek posalju keitu tamo ako moze pa nije los deal
Htjeli ste veznjaka **** vas veznjak
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Uopšte nema buy opcije, tu je sezonu i kraj priče. Jedino da oduva pa da ga ovi kupe. Sljedeće ljeto Jude i mirna Bosna.

Pa to se pominje kao neki generalni plan.
Nadam se da su dobili neku vrstu potvrde od Judea i Dortmunda jer bi smrt bila cekati ga naslijepo.
Nadam se da su dobili neku vrstu potvrde od Judea i Dortmunda jer bi smrt bila cekati ga naslijepo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ma haj, štaš sad. Poželit momku sreću i aBd da se na kraju ispostavi da mi moljakamo Juventus da ga otkupimo iduće ljeto. Niko sretniji od mene.
- IlCapitano
- Kontakt:
Kakav je Kostas, koliko tražite za njega?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma nema sanse nemamo druge opcije za lb a vec ga polijepo rotira s Robertsonom.
Tsimikas ozbiljno prijeti da Robertsona pošalje malo na hlađenje, ne vjerujem da će ga puštati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.