Zakrić sa svojim guzovima i građenjem jedino na ovakvom terenu može pokazati svoj puni potencijal. A šta uradiše od Borca i kluba, Bože sačuvaj.
Idemo sad po duplu krunu, sljedece godine tripleta
Nikad ni nece biti jasns politika naših klubova,posebno onih koji nemaju novac za vrh tabele
covijece okani nas se,brini se o svom anicicu i staklenom makedoncuamypitar je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:20Nikad ni nece biti jasns politika naših klubova,posebno onih koji nemaju novac za vrh tabele
.Imas finansijske probleme,plata ti kasni ti dovodis polu invalida od 36 godina,a plus toga im dajes veliku platu.
Liga kao liga nema kvalitet ,uvedes mlade talentovane igrace ,koje sutra prodas Zelji ,Sarajevu ,Zrinjskom uzmes procenat od prodaje ,a osiguras opstanak sa par iskusnijih igraca u timu.Ovako ces opet imati slican ucinak na tabeli i sa Vranjesom ,Husejinovicem i Komazecom opstanak u ligi , i bices u debelom minusu.
Koja je to politika kluba, ili su talovi neki meni nije jasno.
Što se tiče vremena aktivnog fudbala i brzine protoka lopte, te kretanja igrača bez lopte, ja razliku ovdje ne vidim, neovisno o terenu.
To je politika kluba identicna onoj koja je nas Čelik odvukla u provaliju i sunovrat. Zato sam i postavio gore pitanje oko placanja igrača i dal se sve uredno servisira.amypitar je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:20Nikad ni nece biti jasns politika naših klubova,posebno onih koji nemaju novac za vrh tabele
.Imas finansijske probleme,plata ti kasni ti dovodis polu invalida od 36 godina,a plus toga im dajes veliku platu.
Liga kao liga nema kvalitet ,uvedes mlade talentovane igrace ,koje sutra prodas Zelji ,Sarajevu ,Zrinjskom uzmes procenat od prodaje ,a osiguras opstanak sa par iskusnijih igraca u timu.Ovako ces opet imati slican ucinak na tabeli i sa Vranjesom ,Husejinovicem i Komazecom opstanak u ligi , i bices u debelom minusu.
Skupa ekipa koja opet ne moze iznad 7. mjesta na tabeli. Opstanak se moze obezbijediti i sa dosta jeftinijom ekipom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:33Od Vrsajevica tesko da ce imati neke koristi.Skoro 37 godina,zadnji nastup u maju,nije prosao nikakve pripreme
Vranjes ako bude na 50-60% iz zadnje 2 sezone gdje je postigao 30 golova dobili su veliko pojacanje.
Bekic isto ok napadac,ima 200 nastupa u nasoj ligi.Cini mi se da im je bio dobar u zadnjem mandatu.Kad na to dodamo Komazeca,malog Mehmedovica,Husejinovica,Vosnjak,2 dobra golmana itd.ekipa koji bi trebala imati sigurnu sredinu tabele
Kažem upitna je ta velika četvroka. Samo je vi forsirate da bi se ugurali u nju. Zasto ne trojka? Ili petica, šestica pa da dodamo još neke klubove.brig je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:40Polako druzePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:01Izvini care nismo te baš najbolje razumjeli.
Umjesto neke velike četvorke mi uvalismo četvorku.
Nesporazum, dešava se.
Prvo čestitke na pobjedi, zasluzeno
A drugo, da, Široki je dio velike četvorke i to će biti još jako dugo a vi o tom možete sanjati samo. Da nekad budete klub kao Široki Brijeg
Drugo, rezultat je velik s obzirom na stanje na terenu. Lako ti sad pisat povukli ručnu ovo ono. Povukli ste ****. Da je Lukić na startu drugog zabio za 3:2 pitao bih te ja. Sve u svemu jako dobra utakmica, otvorena.
Plus vam je priznat prvi gol iako se uopce ne vidi da je lopta presla liniju, pomocni na snimci ne signalizira da je gol pa je zanimljivo tko je odlucio da je gol!? Ako nitko nije vidio?
E našao se javljati navijač slobode, realno samoadmirrx je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:25covijece okani nas se,brini se o svom anicicu i staklenom makedoncuamypitar je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:20Nikad ni nece biti jasns politika naših klubova,posebno onih koji nemaju novac za vrh tabele
Naravno da je pogubna.RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:31To je politika kluba identicna onoj koja je nas Čelik odvukla u provaliju i sunovrat. Zato sam i postavio gore pitanje oko placanja igrača i dal se sve uredno servisira.amypitar je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:20Nikad ni nece biti jasns politika naših klubova,posebno onih koji nemaju novac za vrh tabele
Na duze staze ova politika je pogubna po klub a i totalno besmislena. Sve se svodi na neki instant rezultat, a i to je upitno dal ce ostvariti, a poslije svega problema i dugova brdo.
A zasto ne bi mogli iznad 7. mjesta sa ova tri igraca, ako dodju? Pogotovo u ovoj situaciji kakva je trenutno u nasoj ligi, gdje svako svakog moze dobit. A imas i opciju ganjati Evropu preko kupaSuvorov je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:46Skupa ekipa koja opet ne moze iznad 7. mjesta na tabeli. Opstanak se moze obezbijediti i sa dosta jeftinijom ekipom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:33Od Vrsajevica tesko da ce imati neke koristi.Skoro 37 godina,zadnji nastup u maju,nije prosao nikakve pripreme
Vranjes ako bude na 50-60% iz zadnje 2 sezone gdje je postigao 30 golova dobili su veliko pojacanje.
Bekic isto ok napadac,ima 200 nastupa u nasoj ligi.Cini mi se da im je bio dobar u zadnjem mandatu.Kad na to dodamo Komazeca,malog Mehmedovica,Husejinovica,Vosnjak,2 dobra golmana itd.ekipa koji bi trebala imati sigurnu sredinu tabele
Baš tako, pred nama je, sve će se na terenu vidjeti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 14:04Ja bih ipak sacekao, ako oni svi dodju, naravno, da na terenu pokazu jesu li pojacanja i sta mogu u ovim godinama. Da mi ne nagadjamo ovako bezveze
sta pricas ti covijece dragi,kao prvo nije tacno da Sabrina daje pare,sve finansira Dzambic Nino,kao drugo u nasem rosteru je 70% igraca od 18 do 23 godine tako da se bezveze izvaljujes..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:53E našao se javljati navijač slobode, realno samoadmirrx je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:25covijece okani nas se,brini se o svom anicicu i staklenom makedoncuamypitar je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:20
Nikad ni nece biti jasns politika naših klubova,posebno onih koji nemaju novac za vrh tabele
Koja je to politika kluba, ili su talovi neki meni nije jasno.![]()
Sabrina vas levati ako vam ona dovodi. Komazec, Vranjes Vrsajevic, neko spomenu i Ermina Zeca![]()
Nema sta, mlada poletna ekipa, zalog za budućnost, već na zimu ih možete tusnuti dalje za bar 400-500 hiljada eura.
Kone su još i dobre ispale s politikom za razliku od vas. Vade ih transferi Santosa i Amoaha, doduše imaju glupog trenera koji će gurati Beganovica i Kosorica dok otkaza ne popuši. A ima ekipe u najmanju ruku da ih niko ne obruka, a da mogu bilo koga iznenaditi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, goGlobal, hazarder, Mostarska, rishovski i 44 gosta.