FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje su ovi sad sto su prozivali upravu? Odlican transfer i niko prije do sad nije doveo ovakvo zvucno pojacanje

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
U svakom slucaju moze nam pomoci,Vranjes daje golove a znamo svi kako smo efikasni,jedan gol u dvije utakmice prosjek.
-
simonknows
- Kontakt:
Ne palim se ja, samo da se vidi koliki sam neprijatelj klubaSunderland je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:41Ja ne znam sto se ti palis svega mi ali iskrenosimonknows je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:37Uu što smo požurili, nisam očekivao dogovor danas!simonknows je napisao/la: ↑01 sep 2022, 08:16Jutro saborci
Naime, pričao sam oko pojačanja, i defanzivac (oni koji su me privatno pitali za njega znaju i ko je) neće stići, po meni nije neke šteta. Okrenuli smo se jednom dobrom veznjaku koji bi trebao stići uskoro, a možda već danas dobijemo jednog baš jakog špica (nije Zec). Po mojim informacijama to je već gotova stvar i pitanje je samo kada će potpisati.
Moram ovaj put pohvaliti upravu za ove poteze, jer kako kritikujem kada ne ide, kažem i kada ide i svaka čast momci, samo nastavite!
gdje su oni bliski upravi da nam i oni šta otkriju i zaštite klub od neprijatelja poput mene?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Svaka cast upravi na dovođenju ovakveee bombe, koliko je ovo radost za navijace Bgm je i malo strah da se nismo precijenili, imamo li mi pare za ovakvu masinuu , ali vjerujem da uprava zna sta radii . S ovim bismo ako se sve kockice sloze mogli vremenom do 6 7 mjesta doci bar za ovu sezonu
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kvalitet ima, kondicije svakako niko u ligi nema, za volju cemo vidjeti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jos jedan prema informacijama od neki dan 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eto i Avdije 
Sta je ovo jbt.Haman cekali zadnji dan da nas iznenade

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sunderland
- Kontakt:
Sloboda je moja nacija
evo i za Amera
"Osim Vršajevića, postoji mogućnost da se u Slobodu vrati napadač Amer Bekić. Posljednji angažman imao je u Hrvatskoj, a prilikom posljednjeg boravka na Tušnju imao je određene nesporazume sa aktuelnim rukovodstvom Slobode. No, čini se kako su odnosi sada bolji i kako bi se Amer Bekić mogao još jednom vratiti na Tušanj."
"Osim Vršajevića, postoji mogućnost da se u Slobodu vrati napadač Amer Bekić. Posljednji angažman imao je u Hrvatskoj, a prilikom posljednjeg boravka na Tušnju imao je određene nesporazume sa aktuelnim rukovodstvom Slobode. No, čini se kako su odnosi sada bolji i kako bi se Amer Bekić mogao još jednom vratiti na Tušanj."
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
hicemmooo evrtopuuuu,,,,,,, jebbbesssss mi sveeee,,,, aaaaaaaa
Još samo da se na Tušanj vratimo...Sunderland je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:16Hocemo još, jel gotovo nije![]()
Inače, trebat će njima svima malo vremena da dostignu željenu formu, ali ovo su baš dobre vijesti...
p.s Kakav si mi??
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Stvarno mi nije jasna politika kluba...
zezas se?
70% naseg igrackog kadra su igraci od 18 do 23 godine,zasto bi Bekic bio problem?mi posle njega nismo imali pravog spica.
Zasto je Vranjes problem?Covijek koji je igrao za reprezentaciju,naosvajao se trofeja kod nas i vani,nazabijao se golova sa 20/30 metara,pogadjao sa penala i slobodnjaka,nastimao bruku golova.Za Avdiju sta tek reci..
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovo su pojačanja Stojanu neka je sa srećom i dobrodošao. Aktualni Vršajević i Bekić po meni dobra pojačanja.
Sloboda kao Hitna pomoć, vršimo reanimacije propalih karijera u klubu po povoljnim cijenama.
Šalu na stranu ako se Vranješ uklopi sa Saidom i Komazecom, imaš majstore fudbala koji na individualni kvalitet mogu sami donijeti pobjedu.
Ali samo ako "kliknu" inače katastrofa u najavi
Šalu na stranu ako se Vranješ uklopi sa Saidom i Komazecom, imaš majstore fudbala koji na individualni kvalitet mogu sami donijeti pobjedu.
Ali samo ako "kliknu" inače katastrofa u najavi
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Vrsajevic ima i neku ponudu sa Kipratuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 sep 2022, 14:46Ovo su pojačanja Stojanu neka je sa srećom i dobrodošao. Aktualni Vršajević i Bekić po meni dobra pojačanja.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 13 gostiju.