Likovi pljuju Musu, a on uz Mikija jedini dosao na utakmicu.
Ma kretenski je ovo ispucavanje trica, ova druga sa 22 sekunde ti ispalis bezveze a jako bitan napad
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
De duga je utakmica, oni su mescini tri trice uboli, mi jos nijednu. Valjda nas krene.
Treba i momke razumjeti, sinoc su neki visili do pola 1 na instagramu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
sto je najjace, ta bi usla i onda bi pokazivao kako je hladan
Ne znam da li u ex yu košarci postojao igrač sa većom razlikom šta misli da je i šta je u stvarnosti.
Neozbiljno su ušli u utakmicu ovo se teško može vratiti na pravi kolosjek, a poraz ovde bi bio naznaka raspada sistema epskih razmjera.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Azize, levatcino, kakvu si ovo postavu izveo da ganja rezultat.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "