Odigrati kao onomad s Mirzom i dobiti Litvance ili da Doncic iskrene zglob pa srusiti Dezelu. Ostalo nema sanse.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Dobra rotacija gdje smo relativno odmorili Nurkica,Lazic svakako nije puno igrao + Suljo i imamo tri svjeza igraca za vjerujem potrosenije Njemce.
Gluho bilo. Hvala svima koji su mi cestitali.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
**** Orbanove fasiste 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nurkic neprimjetan a najbolji strijelac. Frajer je mašina, strašan, najbolji centar uz Goberta na EP sigurno. On kad odigra utakmicu na nivou dobit cemo nekog od GER/SLO/LIT/FRA.
tako nam i po rasporedu ide, Litva i Fra za kraj gdje uz mozda opustenu igru bi mogli iznenaditibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:19Njemačku/Sloveniju, jedine šanse po meni, Litva i Fra ce nas zgazit
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Tebalo bi 2 bit dosta, mad ne bi me cudilo da se desi da opet budemo jedini koji sa 2 nisu prosli ko onomad sa 3 ..jer grupa je taka da svak svakog moze dobitNerminFatic je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:19Odigrati kao onomad s Mirzom i dobiti Litvance ili da Doncic iskrene zglob pa srusiti Dezelu. Ostalo nema sanse.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
BRAVO!
⚜
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jokić, Valanciunas, Nurk i GobertBenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:22Nurkic neprimjetan a najbolji strijelac. Frajer je mašina, strašan, najbolji centar uz Goberta na EP sigurno. On kad odigra utakmicu na nivou dobit cemo nekog od GER/SLO/LIT/FRA.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Bravo momci, idemo dalje.
Volim te

Volim te

ako nam ista trenutno ide na ruku u ovoj grupi, je raspored utakmica
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- BenjooJutub
- Kontakt:
Tako je, Jokica nekako nikako ne mogu racunat kao centrababoedindzeko09 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:23Jokić, Valanciunas, Nurk i GobertBenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:22Nurkic neprimjetan a najbolji strijelac. Frajer je mašina, strašan, najbolji centar uz Goberta na EP sigurno. On kad odigra utakmicu na nivou dobit cemo nekog od GER/SLO/LIT/FRA.

- BuggyTheClown
- Kontakt:
Nemojte na Kemicu srati. Lik veze nema o košarci ali bar ga nije neugodno slušati, a i fin je čiko.
E ovaj drugi već...Samo čekam da se začuje škljoc Laške limenke.

E ovaj drugi već...Samo čekam da se začuje škljoc Laške limenke.
⚜️
Svaka čast svim igračima na pobjedi, pa i Musetu 

NerminFatic je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:19Odigrati kao onomad s Mirzom i dobiti Litvance ili da Doncic iskrene zglob pa srusiti Dezelu. Ostalo nema sanse.
I haj ti sad skontaj protiv koga ima sanse kao neko sto ne prati Kosarsku sem ove nase reprezentacije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:19Njemačku/Sloveniju, jedine šanse po meni, Litva i Fra ce nas zgazit

Giannis Antetokounmpo inace vozi moto GPBenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:22Nurkic neprimjetan a najbolji strijelac. Frajer je mašina, strašan, najbolji centar uz Goberta na EP sigurno. On kad odigra utakmicu na nivou dobit cemo nekog od GER/SLO/LIT/FRA.

P.S. Cestitke momcima. Kosarkasi su mi uvijek bili najdraza reprezentativna selekcija.

Zar je on centarEvander je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:26Giannis Antetokounmpo inace vozi moto GPBenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:22Nurkic neprimjetan a najbolji strijelac. Frajer je mašina, strašan, najbolji centar uz Goberta na EP sigurno. On kad odigra utakmicu na nivou dobit cemo nekog od GER/SLO/LIT/FRA.
P.S. Cestitke momcima. Kosarkasi su mi uvijek bili najdraza reprezentativna selekcija.![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj nama grupe a gledaj grupe D: Ceska, Izrael, FInska, Srbija, Poljska i NIzozemska 

Don't believe the hype.
Mora se popraviti odbrana na sutu za 3 poena.Svabe ce nas sahranit ako im budemo isli ispod blokova stalno
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAGarfia i 16 gostiju.