Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Dat ćemo vam još jednog brazilskog internacionalca, još bolji bek, startni bek Brazila 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Darwin Nunez, Diogo Jota, Joel Matip and Curtis Jones are all back for Everton.
Lazes da im on i dalje starta?IlCapitano je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:54Dat ćemo vam još jednog brazilskog internacionalca, još bolji bek, startni bek Brazila![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- IlCapitano
- Kontakt:
Zadnjih par puta kad sam ih gledao uvijek je startao, i igrao dobro. Sandro je baš za jedne utakmice u 10 dana. I dalje ima momenata ali standardno kod Brazilaca kad nisu motivisani...gaston je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:55Darwin Nunez, Diogo Jota, Joel Matip and Curtis Jones are all back for Everton.Lazes da im on i dalje starta?IlCapitano je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:54Dat ćemo vam još jednog brazilskog internacionalca, još bolji bek, startni bek Brazila![]()
![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Raduje me povratak Matipa, Gomez je u momentima strašno nesiguran, imam osjećaj da će se ukenjati svakog trena. A onda ispravi grešku i pošalje perfektnu dijagonalu od 50 metara u napad
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I nabije loptu s voleja u pizdu materinu u 95oj minuti dok se ganja rezultat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Znaci sad i arsenal ima kvalitetniji vezni red 
Sad me zvala tetka od mog komšije koja radi u skladištu John Lennon aerodroma i kaže klub uzeo dva aviona. Jedan je jel' u Torinu, a drugi je u Njemačkoj 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Maitland-Niles je na prodaju
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gomez je kurcina i zasluzeno zadnja opcija na CB.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
I wasn't convinced about him, but i've just read that he's a party animal and he once missed a Clasico because he got an STD - fully on board now, let's back the lad.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
dachodachoni
- Kontakt:
Potrebna 2 igraca za SportSport.ba ligu, ako ima zainteresovanih nek se jave.
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Reci Aerials da prestane plakat i igrat cuPivopija je napisao/la: ↑01 sep 2022, 18:05Potrebna 2 igraca za SportSport.ba ligu, ako ima zainteresovanih nek se jave.
Ten toes, I done laps in the trench
Ko bi rekao...
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jucer sam na tekmi posebno gledao Hendu sa loptom na onoj poziciji Thiagovoj, ono je uzas, znaci bas moras biti neki los igrac da ne mozes bolje od onog odigrati.
So rumours flying around Liverpool are trying to sign Moisés Caicedo in the last few hours of the window.
Coincidentally, Caicedo has decided to remove Brighton from his Instagram BIO tonight
Just to add some more fuel to the fire, he’s also just decided to start following Virgil, Keita, Salah, Thiago and Firmino on Instagram
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.