Ne zezam se ni sekunde. Nisam rekao da su ovo loši igrači, il da nam nisu pojačanja, samo mi nisu jasni potezi.admirrx je napisao/la: ↑01 sep 2022, 14:36zezas se?
70% naseg igrackog kadra su igraci od 18 do 23 godine,zasto bi Bekic bio problem?mi posle njega nismo imali pravog spica.
Zasto je Vranjes problem?Covijek koji je igrao za reprezentaciju,naosvajao se trofeja kod nas i vani,nazabijao se golova sa 20/30 metara,pogadjao sa penala i slobodnjaka,nastimao bruku golova.Za Avdiju sta tek reci..
- Niko ne zna izgleda kakvo je realno stanje u klubu ( i ovo me najviše nervira). Krenulo se s pričom kako se para nema , kako se ulazi s našom djecom u ligu , kako je cilj stabilizacija (čitaj opstanak), i sad na to sve tebi su potencijalna pojačanja Bekić Vranješ i Vršajević. Ako su ih dogovorili za pristojne pare onda je to sasvim korektan potez , al u to čisto sumnjam.
- Jasno mi je da nam je roster jako kratak i da su nam pojačanja dobrodošla, ali nas je u ovih nekoliko utskmica najviše krasila trka i borbenost. Jel misliš da će npr Vranješ trčat ko Delić il Mehmedović? Ili smatraš da sa ovim pojačanjima mi možemo promijenit stil igre i da ćemo sad igrat na posjed ?
Pod pretpostavkom da nam dođu sva trojica šta je onda cilj ove sezone?