Tacno....minus je sto smo ispodprosjecni na sutu. Ali ne mozes imati sveBenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:49Mi nikada ni u jednom sportu nismo imali ekipu koja može bez prestanka trčati tri danaNapokon to imamo i mislim da nas zbog toga, zbog fizikalija koje su vidljive i najvećim laicima, svi respektuju više nego mi sami sebe.
Jer mi smo navikli da igramo za oko, za raju, tehnički savršeni a da umremo na poluvremenu. U bilo kojem sportu.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam gledao Njemce ali za nadati se da su slabiji nego Slovenci i Litvanci. Ove 2 repke za sad sta prikazuju nije dobro za nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja se uzdam u eventualnu pobjedu protiv Njemacke.Ipak su Litvanija,Slovenija i Francuska level iznad nas.Mozda nas je Francuska malo i podcijenila,al sad sigurno nece
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Momci halalite ako je neko vec upitao, ima li kakav snimak utakmice da se na miru pogleda? Ne da mi se listati sad ove sve stranice unazad... 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Kakvo sudjenje jbt fes
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ovo što igraju Slovenija i Litvanija je vrhunska košarka, nadam se da sa nama neće biti ovako šuterski raspoloženi, u protvnom teško im možemo parirati jer oni imaju i fiziku i šut a mi samo fiziku, iako nakon pobjede nad Francuskom moramo vjerovati u naše igrače.Ono što mi je interesantno
je mala minutaža Sulejmanovića u svim utakmicama koje je vodio Bećiragić.Suljo je znao odigrati odlično kod Vedrana i bio je jedan od nosioca igre, kod Adisa ga nema, par minuta i to je to, čak i danas kad je spremio jednu bitnu tricu u narednom napadu ga je zamjenio i više nije ulazio.To mi je čudno jer on nije baš tolika rupa u odbrani, ali u konkurenciji naših igrača-ciglaša, najbolji je šuter za 3 nakon Robersona i mogao bi imati dosta prostora za tricu naročito kada je Jusuf na parketu i kad ga udvajaju.Mislim da je on igrač koji bi trebao imati više minuta.
je mala minutaža Sulejmanovića u svim utakmicama koje je vodio Bećiragić.Suljo je znao odigrati odlično kod Vedrana i bio je jedan od nosioca igre, kod Adisa ga nema, par minuta i to je to, čak i danas kad je spremio jednu bitnu tricu u narednom napadu ga je zamjenio i više nije ulazio.To mi je čudno jer on nije baš tolika rupa u odbrani, ali u konkurenciji naših igrača-ciglaša, najbolji je šuter za 3 nakon Robersona i mogao bi imati dosta prostora za tricu naročito kada je Jusuf na parketu i kad ga udvajaju.Mislim da je on igrač koji bi trebao imati više minuta.
Zadnja izmjena: ovisnik, dana/u 01 sep 2022, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
N1NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:56Koliko emocije u slici....jel to sa zvanicne stranice?
nama uvijek zapadnu neke suterske ekipe (latvija, litva, finska, evo sad i slovenci rokaju trojke) lol
Uh, kakav nivo kosarke Slovenije i Litvanije...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Obje ove ekipe su za nas spejs šatl realno... ali nema predaje
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Stvarno atomska kosarka
Njemacka je sansa ove dvije dabogda da ista ursdimo, previse su jaki u napadu prije svega u sutu
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima izać. Al fakat koji smo baksuzi, da baš upadnemo u ovu grupu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije ovo odrziv nivo, pucaju trice preko 50%,to nije odrzivo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Protiv Njemacke se nadam samo fer sudjenju. Mada kosarka je poznata po domacinskom sudjenju, pogotovo na velikim turnirima. Namucit cemo mi svakoga ovdje.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Snimak neki ljubim vas u srce

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Samo neka rešetaju i jedni i drugi, neće u svakoj utakmici biti ovako raspoloženi, pogotovo ako mi usporimo ritam i budemo jaki u odbrani. Ovdje dosta ima i do toga što i jedni i drugi žele igrati u bržem ritmu pa je zato i očekivano da su ovako raspucani.
Ja vidim naše šanse u svakoj od naredne četiri utakmice, koliko će one biti realne najviše će zavisiti od naših igrača i njihovog pristupa tim tekmama.
Večeras navijati za Francuze, neka odmah ohlade Švabe to potencijalno može biti dobro za nas jer znala je Njemačka chokirati itekako u prošlosti, pogotovo u mečevima koje su nominalno morali dobijati, a takav će biti i protiv nas.
Ja vidim naše šanse u svakoj od naredne četiri utakmice, koliko će one biti realne najviše će zavisiti od naših igrača i njihovog pristupa tim tekmama.
Večeras navijati za Francuze, neka odmah ohlade Švabe to potencijalno može biti dobro za nas jer znala je Njemačka chokirati itekako u prošlosti, pogotovo u mečevima koje su nominalno morali dobijati, a takav će biti i protiv nas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, COYGBiH, EdinjoBos, ovisnik i 17 gostiju.