FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel ima iko kakvih friskih slika sa stadiona, dali se radi kojim intenzitetom jel i dalje jedan bager 2 covjeka i kramp..
Koliko su glupi menageri ovog portala a i drugih, pa tv kuce mnogo vise klikova pregleda pozornosti bi imali da svaki dan obidju zapocete stadione i izvjestavaju o sporosti nego sto objavljuju snime mcgregora kako mu treba sisa kitu, sto opste nema nikakve veze sa sportom.
Koliko su glupi menageri ovog portala a i drugih, pa tv kuce mnogo vise klikova pregleda pozornosti bi imali da svaki dan obidju zapocete stadione i izvjestavaju o sporosti nego sto objavljuju snime mcgregora kako mu treba sisa kitu, sto opste nema nikakve veze sa sportom.
Pa vise zarade od 50 % klubova iz Premijer lige.Antikloc je napisao/la: ↑01 sep 2022, 14:21Djevojke generalno slabo sta zarade donose,nase pogotovohordesofdevil je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:21Pa i ove djevojke nase mogu donijet zaradu neku ne preveliku al svaka hiljada je bitna
![]()
![]()
![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Meni je maloprije stigao SMS da je dres isporucen (odabrao sam dostavu na adresu), tako da je vjerovatno stiglo sve u fanshop.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- AvanGarda46
- Kontakt:
Pozivamo sve navijače FK Sarajevo da se pridruže odlasku na ovo gostovanje, a i sva ostala, jer naša podrška mora biti jednaka našim očekivanjima od kluba, a ona su sami vrh. Napominjemo da je ovo jedno od rijetkih gostovanja koje će biti dozvoljeno, zbog toga..
i oni koji jesu nekad, a i oni koji nisu nikad, zajedno, svi u Mostar!
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ocekivao sam vece interesovanje medija pa i samog kluba za pracenje rekonstrukcije terena na Kosevu.
Klub ne znam ni da je objavio slike od kako su poceli radovi, mediji dosli jednom nesto poslikali i noga.
Nadao sam se da cemo svaki drugi dan moci vidjeti kako napreduju ili ne napreduju radovi
Klub ne znam ni da je objavio slike od kako su poceli radovi, mediji dosli jednom nesto poslikali i noga.
Nadao sam se da cemo svaki drugi dan moci vidjeti kako napreduju ili ne napreduju radovi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Potrebna 2 igraca za SportSport.ba ligu, ako ima zainteresovanih nek se jave.
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sta bi sa Kovom i Benfikom.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Kakav bolan "zapadni" Mostar?bodribordo je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:10Hajde forum navijači, mladji/stariji nebitno.. Na Skenderiju, odvoji 25,00KM za voljeni klub i u Nedelju u Zapadni Mostar.. Mnogo vas piše o promjenama, a niko ne dolazi na utakmice, vec cavrlja preko foruma, ovo je dokaz, Nedelja, dobar termin, gostovanja dugo nije bilo, i kraj. SVI U ZAPADNI MOSTAR!MortemHz je napisao/la: ↑01 sep 2022, 14:03Utakmice i gostovanja čine navijača kompletnim. Na gostovanjima se pokazuje privrženost, odnost i pripadnost grupi i klubu. U prethodnom periodu gostovanja su bila zabranjena zbog korone, a trenutno zbog rekonstrukcije terena, te je grupa ograničena u djelovanju u tom pravcu.
Ovim putem obavještavamo da je organizovan prijevoz autobusima za utakmicu u Mostaru protiv HŠK Zrinjski. Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 19:00h. Cijena prijevoza je 25,00 KM, dok je cijena karte za utakmicu 10,00 KM koje će se prodavati na ulazu na tribinu. Uplate za gostovanje danas do 18h i sutra od 15h do 19h u prostorijama shopa UNFKS Horde zla.
Pozivamo sve navijače FK Sarajevo da se pridruže odlasku na ovo gostovanje, a i sva ostala, jer naša podrška mora biti jednaka našim očekivanjima od kluba, a ona su sami vrh. Napominjemo da je ovo jedno od rijetkih gostovanja koje će biti dozvoljeno, zbog toga..
![]()
SARAJEVO SIAMO NOI
Ne radi se nikako,danas sam ja bio.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:17Jel ima iko kakvih friskih slika sa stadiona, dali se radi kojim intenzitetom jel i dalje jedan bager 2 covjeka i kramp..
ISTINA ZA VEDRANA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad sam ja pisao da na Kosevu necemo igrati vise ove godine, pojedini me gadjali sa nekim rokovima, penalima zbog kasnjenja itd ko da smo u Njemackoj, a ne Bosni gdje ne postoji zakon i pravila.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovakvim tempom upitno je da li ćemo i na proljeće. Znači bukvalno 20 dana isto stanje.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 18:41Kad sam ja pisao da na Kosevu necemo igrati vise ove godine, pojedini me gadjali sa nekim rokovima, penalima zbog kasnjenja itd ko da smo u Njemackoj, a ne Bosni gdje ne postoji zakon i pravila.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Nista ne rade ublehasi.Isao sam prije 15 dana i jucer sve isto,nema razlike
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nista od koševa ove godine. Ne do bog da gradimo čitav stadion,ne bi ga za pet godina vidjeli. Nažalost to se znalo odmah ali vidim da u klubu plaho nisu zabrinuti.
Izvodi Bosman koji nema radnike ni za prugu pa uvoze Turke i ostale. Daj bože da na proljeće gledamo Sarajevo
Izvodi Bosman koji nema radnike ni za prugu pa uvoze Turke i ostale. Daj bože da na proljeće gledamo Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bosman samo treba travu da digne I sloj zemlje. Ostale radove treba da izvodi Grčka firma koja ce vjerovatno to dati nekoj nasoj firmi.FCUM je napisao/la: ↑01 sep 2022, 19:23Ma nista od koševa ove godine. Ne do bog da gradimo čitav stadion,ne bi ga za pet godina vidjeli. Nažalost to se znalo odmah ali vidim da u klubu plaho nisu zabrinuti.
-
- Kontakt:
Bosman je svoje brzo odradio, nema veze kad bi mi gradili sa ovim lopovlucima Vice,dao im je tender a ljudi nit imaju radnika,masina,struke da zavrse jedan teren a ne 4. Skontaj samo kad se u BL teren poceo praviti,znaci dno dna penali za ovaj javasluk su normalni svuda osim kod naseg saveza. Uzeo sebi pare levat kad ce se zavrsiti koga boli brigaFCUM je napisao/la: ↑01 sep 2022, 19:23Ma nista od koševa ove godine. Ne do bog da gradimo čitav stadion,ne bi ga za pet godina vidjeli. Nažalost to se znalo odmah ali vidim da u klubu plaho nisu zabrinuti.
U Zenici derbi 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To znači da nema gostujućih navijača pa sad..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nema ništa od penala kad je tender namješten po Vicinin željama. Sto će penale davati od onog preko kojeg se i peru paremosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 19:37Bosman je svoje brzo odradio, nema veze kad bi mi gradili sa ovim lopovlucima Vice,dao im je tender a ljudi nit imaju radnika,masina,struke da zavrse jedan teren a ne 4. Skontaj samo kad se u BL teren poceo praviti,znaci dno dna penali za ovaj javasluk su normalni svuda osim kod naseg saveza. Uzeo sebi pare levat kad ce se zavrsiti koga boli brigaFCUM je napisao/la: ↑01 sep 2022, 19:23Ma nista od koševa ove godine. Ne do bog da gradimo čitav stadion,ne bi ga za pet godina vidjeli. Nažalost to se znalo odmah ali vidim da u klubu plaho nisu zabrinuti.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka