Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

el-fighter
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2009, 23:23

Evo i Zlaja će igrati za bh. košakašku reprezentaciju. Treba nam dodatni vjetar da nas malo razigra. Zlaja je sigurno jedan takav igrač.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 maj 2009, 23:40

vidjet cete ljudi sta ce biti sa vardom,za preldzica cisto sumnjam zasto bi se patio,a sada slovenci mogu samo jednog imati naturalizirnog,a poznajuci njih kakvi su cigani namjerno ce nas zafrkati da ne upotrijebim vulgarniju rijec...evo kad nece hrvati andersona mogli smo ga mi uzeti :D :D :D :D mislim da su on i domercant tu negdje samo je alan blji u odbrani i vjerovatno ima bolji ulaz dok domercant ima malo bolji sut....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 maj 2009, 00:10

neno#4 je napisao/la:vidjet cete ljudi sta ce biti sa vardom,za preldzica cisto sumnjam zasto bi se patio,a sada slovenci mogu samo jednog imati naturalizirnog,a poznajuci njih kakvi su cigani namjerno ce nas zafrkati da ne upotrijebim vulgarniju rijec...evo kad nece hrvati andersona mogli smo ga mi uzeti :D :D :D :D mislim da su on i domercant tu negdje samo je alan blji u odbrani i vjerovatno ima bolji ulaz dok domercant ima malo bolji sut....
slovenci su uvijek mogli imati samo jednog naturalizovanog igraca nije to sad nikakva promjena. od bosanaca oni najozbiljnije racunaju na prelđića ali od bosanaca begic jedini pokazuje zelju da igra za sloveniju. ili da budem precizniji pokazuje najvise zelje :D
sumnjam da ce nam zlaja biti toliko pojacanje koliko svi ocekuju od njega ali se nadam da nisam u pravu i da cu imati priliku nakon baraza da kazem da mi je zao sto sam tako mislio
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 maj 2009, 00:42

neno#4 je napisao/la:evo kad nece hrvati andersona mogli smo ga mi uzeti :D :D :D :D mislim da su on i domercant tu negdje samo je alan blji u odbrani i vjerovatno ima bolji ulaz dok domercant ima malo bolji sut....
jos da igraju istu poziciju bilo bi ih sjajno porediti...

a za vardu cu provjeriti za koji dan ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 23 maj 2009, 12:18

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:evo kad nece hrvati andersona mogli smo ga mi uzeti :D :D :D :D mislim da su on i domercant tu negdje samo je alan blji u odbrani i vjerovatno ima bolji ulaz dok domercant ima malo bolji sut....

neko bi sad rekao nebi i zemlja.
Ovaj debil iz cibone igra nisko krilo ali i beka moze igrati bez problema dok domercant igra beka ali u evrop komotno moze(s obzirom na odraz i snagu)igrati nisko krilo.
Glupo upoređivati vjerujte mi,domercant je bolji za klasu.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 23 maj 2009, 12:23

ja stvarno ne znam kog ce +nam vraga amerikanci u reprezentaciji kad se ne trude nimalo,bolje nekog ko ce se boriti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2009, 12:49

bio je jedan amerikanac koji je ginuo i borio se kao da igra za svoju zemlju..Terry Castle,medjutim ovi nasi strucnjaci su ga se odrekli tj otpuslai ga zbog Domercanta koji nikad nista posebno nije pokazao za reprezentaciju,samo dok je dobio papire i onda voz i kasnije zbog Bremera,ja jos necu skontat kome pade na pamet da ona ovca igra za reprezentaciju,odron od igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2009, 16:37

kobe je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

neko bi sad rekao nebi i zemlja.
Ovaj debil iz cibone igra nisko krilo ali i beka moze igrati bez problema dok domercant igra beka ali u evrop komotno moze(s obzirom na odraz i snagu)igrati nisko krilo.
Glupo upoređivati vjerujte mi,domercant je bolji za klasu.
vidjeli smo ko je bolji anderson ili domercant u medjusobonom obracunu,pa domercant nije ubacio nista ciboni koliko se ja sjecam u sieni,a anderson ih je ubio u drazenovom domu,volio bih da predje sad u makabi(ako ne ode u nba) sto domercant nikada vidjeti nece, pa da vidite kako je kad igra u boljoj ekipi,a domercant da 10 poena i kazu odlicno je odigrao,a anderson kad zabije 20 poena to je solidno a na njemu se najjaca odbrana igra, to ste vidjeli u areni na finalu,ko je malo bolje gledao...a sto se tice odbrane tu je henry rupa,a alan je za njega pera bozic, niko mu nista ne moze u odbrani jedan na jedan :D :D :D :D ..a nekad igra i sutera,ustvari igra ga uvijek kada je rozic na parketu,ja bih ga odmah za repku pozvao samo kad bi htio,ali to su samo mastarije.......

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 24 maj 2009, 00:33

neno#4 je napisao/la:vidjeli smo ko je bolji anderson ili domercant u medjusobonom obracunu,pa domercant nije ubacio nista ciboni koliko se ja sjecam u sieni,a anderson ih je ubio u drazenovom domu,volio bih da predje sad u makabi(ako ne ode u nba) sto domercant nikada vidjeti nece, pa da vidite kako je kad igra u boljoj ekipi,a domercant da 10 poena i kazu odlicno je odigrao,a anderson kad zabije 20 poena to je solidno a na njemu se najjaca odbrana igra, to ste vidjeli u areni na finalu,ko je malo bolje gledao...a sto se tice odbrane tu je henry rupa,a alan je za njega pera bozic, niko mu nista ne moze u odbrani jedan na jedan :D :D :D :D ..a nekad igra i sutera,ustvari igra ga uvijek kada je rozic na parketu,ja bih ga odmah za repku pozvao samo kad bi htio,ali to su samo mastarije.......
u ciboni se 90% napada igra preko i na andersona, dok s druge strane monetpaschi igra timsku kosarku... samo kad pogledas lavrinovica, satoa, stonerroka, mcintyrea, domercanta... svi rasporede suteve, dok sa druge strane anderson hladno ispuca 15+ suteva na svakoj utakmici i zabije 20 poena. wow!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 maj 2009, 09:59

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:vidjeli smo ko je bolji anderson ili domercant u medjusobonom obracunu,pa domercant nije ubacio nista ciboni koliko se ja sjecam u sieni,a anderson ih je ubio u drazenovom domu,volio bih da predje sad u makabi(ako ne ode u nba) sto domercant nikada vidjeti nece, pa da vidite kako je kad igra u boljoj ekipi,a domercant da 10 poena i kazu odlicno je odigrao,a anderson kad zabije 20 poena to je solidno a na njemu se najjaca odbrana igra, to ste vidjeli u areni na finalu,ko je malo bolje gledao...a sto se tice odbrane tu je henry rupa,a alan je za njega pera bozic, niko mu nista ne moze u odbrani jedan na jedan :D :D :D :D ..a nekad igra i sutera,ustvari igra ga uvijek kada je rozic na parketu,ja bih ga odmah za repku pozvao samo kad bi htio,ali to su samo mastarije.......
u ciboni se 90% napada igra preko i na andersona, dok s druge strane monetpaschi igra timsku kosarku... samo kad pogledas lavrinovica, satoa, stonerroka, mcintyrea, domercanta... svi rasporede suteve, dok sa druge strane anderson hladno ispuca 15+ suteva na svakoj utakmici i zabije 20 poena. wow!
ma nemoj mi reci.... anderon je cak bio u nba,mada to nije mjerilo,a kada je domercant tek dosao uvijek je imao dobar dio suteva pa poslije je zavrsio na klupi kao zamjena za kaukenasa, koji je usput puno bolji od njega...a ne kazem ja da je domercant los nego kazem da nije toliko dobar kao sto vecina misli...a gdje su u ciboni calloway,kus,prkacin,rozic,vukusic,svi oni uzimaju solidan broj suteva,a za razliku od domercanta anderson ima ulaz a ovaj skoro da i nema samo sut i to je to,a ja ipak mislim da on nece htjeti igrati za nas,ali vidjet cemo sta ce biti.....

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2009, 10:18

vidjecemo Andersona kada bude igrao za neki ozbiljniji klub od Cibone kakva ce mu statistika biti. mislim da je glupo i pricati o njemu na ovoj temi jer on se dvoumio bi li i za hrvatsku igrao pa zasto bi zrtvovao svoj odmor radi BiH? Ja ga ne bi volio vidjeti u Bh dresu jer mi je odvratan i prepotentan jos se sjecam one utakmice NLB lige kada su sudije maksimalno šiljile za Cibonu u Skenderiji a on je jos i na svaku odluku prigovarao cerio se nešto,provocirao publiku.... Domerkant ima puno bolji šut a nama je potrebniji šuter. Samo problem Domerkanta je sto nema konstantu ali kada ga krene tesko da ga i jedan igrac u europi moze zautaviti. Neko je spomenuo Castlea i ja se slazem apsolutno sa svim sto je napisao jer nikad vise sigurno koga god doveli da nam igra necemo vidjeti onakvu borbenost u Bh dresu od strane naturalizovanog igraca.

Ismire odlazi!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 maj 2009, 10:29

@fera
anderson nece igrati za hrvatsku zato sto repesa to nije htio,a on je htio,ja kazem da je solidan igrac i nista vise......

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 24 maj 2009, 12:30

neno#4 je napisao/la:ma nemoj mi reci.... anderon je cak bio u nba,mada to nije mjerilo,a kada je domercant tek dosao uvijek je imao dobar dio suteva pa poslije je zavrsio na klupi kao zamjena za kaukenasa, koji je usput puno bolji od njega...a ne kazem ja da je domercant los nego kazem da nije toliko dobar kao sto vecina misli...a gdje su u ciboni calloway,kus,prkacin,rozic,vukusic,svi oni uzimaju solidan broj suteva,a za razliku od domercanta anderson ima ulaz a ovaj skoro da i nema samo sut i to je to,a ja ipak mislim da on nece htjeti igrati za nas,ali vidjet cemo sta ce biti.....
jesi li stvarno ozbiljan kad mozes da poredis mcintyrea sa callowayom, kusa sa kaukenasom, prkacina sa lavrinovicem, rozica sa stonerookom, vukusica sa satom...?

domercant je ove sezone u losoj formi pa opet ima 10 ppg, a to ti valjda moze nesta govoriti...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 maj 2009, 15:42

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ma nemoj mi reci.... anderon je cak bio u nba,mada to nije mjerilo,a kada je domercant tek dosao uvijek je imao dobar dio suteva pa poslije je zavrsio na klupi kao zamjena za kaukenasa, koji je usput puno bolji od njega...a ne kazem ja da je domercant los nego kazem da nije toliko dobar kao sto vecina misli...a gdje su u ciboni calloway,kus,prkacin,rozic,vukusic,svi oni uzimaju solidan broj suteva,a za razliku od domercanta anderson ima ulaz a ovaj skoro da i nema samo sut i to je to,a ja ipak mislim da on nece htjeti igrati za nas,ali vidjet cemo sta ce biti.....
jesi li stvarno ozbiljan kad mozes da poredis mcintyrea sa callowayom, kusa sa kaukenasom, prkacina sa lavrinovicem, rozica sa stonerookom, vukusica sa satom...?

domercant je ove sezone u losoj formi pa opet ima 10 ppg, a to ti valjda moze nesta govoriti...
znam ja da ti ciljas na to da ti sve znas sto se tice kosarke,a domercant kada je igrao za nas ako se sjecas kvalifikacija i sramotnog poraza od portugala,nije mogao nista da pogodi, pa utakmica u makedoniji ili ovdje,domercant je odigrao odlicno u efesu i poslije u dinamu,ali nije nista osvojio iako je bio mvp,kada je trebalo nista nije dao ako se sjecas....ja ga nikada ne bi zvao da zauzima minute nihadu ili nekom drugom,on je mislio samo da ce se bolje prodati ako bude igrao za nas,domercant nije u losoj formi ovo je njegov maksimum,a ne poredim ja kusa,rozica i ostale,uostalom kada su drazen i nakic vladali siene nije bilo na mapi i ove godine ih pao hladno razbije dva puta na strani jednostavno ih ubije,i cibona ih je kuci dobila a na strani nije siena nesto toliko bila bolja...

Ostalo je samo ime.....

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 maj 2009, 15:58

neno#4 je napisao/la:@fera
anderson nece igrati za hrvatsku zato sto repesa to nije htio,a on je htio,ja kazem da je solidan igrac i nista vise......
ne on je predugo razmisljao zeli li da zaigra za Hrvatsku ili ne...pa kad vec nije mogao da donese odluku Repesa je odlucio da ga ne zeli vidjeti u repki :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2009, 18:53

JameS je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@fera
ne on je predugo razmisljao zeli li da zaigra za Hrvatsku ili ne...pa kad vec nije mogao da donese odluku Repesa je odlucio da ga ne zeli vidjeti u repki :mrgreen:
bio mu je dat rok od 48 sati a on se nije izjasnio za to vrijeme i repesa je rekao da ne racuna na njega

Ismire odlazi!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 maj 2009, 22:44

http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=27597

procitajte ovo i vidite zasto je repesa tako odlucio.....

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 maj 2009, 00:35

neno#4 je napisao/la:znam ja da ti ciljas na to da ti sve znas sto se tice kosarke,a domercant kada je igrao za nas ako se sjecas kvalifikacija i sramotnog poraza od portugala,nije mogao nista da pogodi, pa utakmica u makedoniji ili ovdje,domercant je odigrao odlicno u efesu i poslije u dinamu,ali nije nista osvojio iako je bio mvp,kada je trebalo nista nije dao ako se sjecas....ja ga nikada ne bi zvao da zauzima minute nihadu ili nekom drugom,on je mislio samo da ce se bolje prodati ako bude igrao za nas,domercant nije u losoj formi ovo je njegov maksimum,a ne poredim ja kusa,rozica i ostale,uostalom kada su drazen i nakic vladali siene nije bilo na mapi i ove godine ih pao hladno razbije dva puta na strani jednostavno ih ubije,i cibona ih je kuci dobila a na strani nije siena nesto toliko bila bolja...
ne znam sve ali znam dosta...

domercant za nas nije odigrao nista... ispod prosjecno cak!

domercant nije u losoj formi vec je ovo njegov maksimum? ma daj ovo mora da se salis... isto kao da ne znas o kome pricas

PAO razbije Sienu? a koga to PAO nije razbio? i koliko znam Siena je razbila CSKA kod kuce, a to jako malo ekipa moze da uradi...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 maj 2009, 10:10

sta pricas jel partizan razbio pao - a,prosle ,ove godine,nisu oni tolio superiorni koliko ti mislis, mada ja za njih navijam...pa domercantu je ovo maksimum zato sto ne uzima svaki sut i sto nije glavni igrac ekipe,a sta je to za repku uradio molim te?? nista i to je cinjenica, igrao pao cetiri tekme sa sienom i od te 4 ako se malo sjecas dvije u sieni bruku razlike u prvoj lagana pobjeda,a u drugoj vratili se s dvocifrenog minusa i pobijedili....on za mene nije nista posebno,bar ja tako mislim...bolje da igraju nasi mladji nego on,a ja kada sam forsirao pricu da jovanovic treba da igra za repku svi su me zezali za to,cak mislim da si ti napisao i rugao mi se za ass. pa onda kos,ali nema veze doslo svima iz guzice u glavu pa valjda i tebi.....

Ostalo je samo ime.....

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 25 maj 2009, 10:36

Mislim da je glupo uopšte raspravljati o naturalizovanim Amerima u reprezentaciji.Niti jedan od njih nije ništa pokazao u reprezentaciji.Tery "Bosanac" jeste bio borben ali ni on nije imao učinak zbog kojeg je trebalo izbaciti nekog od naših košarkaša!Konkretno mislim da na poziciji na kojoj igra Domercant imamo sasvim dovoljno svojih košarkaša koji igraju na tom nivou!Ja lično ga nikad ne bi zvao u reprezentaciju.
Mislim da jedini košarkaš koji nije zaslužio takav odnos prvenstveno reprezentacije prema njemu je Damir Mršić.
Čovjek je najbolje košarkaške godine pauzirao da bi igrao za BiH a mi ga šutnuli ko džukca!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.