...a je li to nov kosta 400KM ili polovan...ja preferiram nove mobitele,jer nemam previse povjerenja u polovne...Sexmachineboy je napisao/la:Imaš na piku. Oko 400 maraka košta..enobarca je napisao/la:...planiram kupovati novi mobitel,mnogo mi se svidja sony ericsson w995...da li zna netko kolika mu je cijena i gdje ga ima za kupiti u BiH ili u Hrvatskoj...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Poslat ću ti na PP pa ti vidi. Uglavnom nov je telefon. Za jedno 5 minuta.. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zipa od 1:08 koja legenda

zipa od 1:08 koja legenda
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Haj kupi od mene mobitel.enobarca je napisao/la:...planiram kupovati novi mobitel,mnogo mi se svidja sony ericsson w995...da li zna netko kolika mu je cijena i gdje ga ima za kupiti u BiH ili u Hrvatskoj...
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Bosco ,pa šta je sa tobom ,što si se povuko sa foruma 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidiš da sam tu.legenda reala je napisao/la:Đesi Bosco ,pa šta je sa tobom ,što si se povuko sa foruma
...ma ti si skup...Bosco je napisao/la:Haj kupi od mene mobitel.enobarca je napisao/la:...planiram kupovati novi mobitel,mnogo mi se svidja sony ericsson w995...da li zna netko kolika mu je cijena i gdje ga ima za kupiti u BiH ili u Hrvatskoj...
enobarca je napisao/la:...ma ti si skup...Bosco je napisao/la:Haj kupi od mene mobitel.enobarca je napisao/la:...planiram kupovati novi mobitel,mnogo mi se svidja sony ericsson w995...da li zna netko kolika mu je cijena i gdje ga ima za kupiti u BiH ili u Hrvatskoj...
Nisam ba, dajem ga ispod cijene, ali niko neće. Skoro nov.
...@Boscso je li ti to ozbiljno ili se zezas... 
Ma ne zezam se, dobar mobitel prodajem, dobio ga iz inostranstva, doduše nije taj što ti hoćeš. Ako je ko zainteresovan " LG Incite je mobitel ".enobarca je napisao/la:...@Boscso je li ti to ozbiljno ili se zezas...
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
...ahm ja mislio da je ovaj sto ja hocu,ja kupujem samo Sony ericssone...pa postavi na **** oglas za taj mobitel...Bosco je napisao/la:Ma ne zezam se, dobar mobitel prodajem, dobio ga iz inostranstva, doduše nije taj što ti hoćeš. Ako je ko zainteresovan " LG Incite je mobitel ".enobarca je napisao/la:...@Boscso je li ti to ozbiljno ili se zezas...
Postavit ću kad dopunim kredit da mogu onaj "pikkredit" kupit ili kako to već ide.enobarca je napisao/la:...ahm ja mislio da je ovaj sto ja hocu,ja kupujem samo Sony ericssone...pa postavi na **** oglas za taj mobitel...Bosco je napisao/la:Ma ne zezam se, dobar mobitel prodajem, dobio ga iz inostranstva, doduše nije taj što ti hoćeš. Ako je ko zainteresovan " LG Incite je mobitel ".enobarca je napisao/la:...@Boscso je li ti to ozbiljno ili se zezas...
Koliko para je taj LG, mada nisam ljubitelj tog tipa telefona 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma dao bih ga za dvije i pol stoje jer nisam vidio da se u nas prodaje sličan, mada sam siguran da možda vrijedi i više.Puma je napisao/la:Koliko para je taj LG, mada nisam ljubitelj tog tipa telefona
Nov kosta 110 eura, ali poznato je da su LG mobiteli sranja ... da je frizider bio bi skup jer su tu najjaci.Bosco je napisao/la:Ma dao bih ga za dvije i pol stoje jer nisam vidio da se u nas prodaje sličan, mada sam siguran da možda vrijedi i više.Puma je napisao/la:Koliko para je taj LG, mada nisam ljubitelj tog tipa telefona
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nov 110 eura ? Jel to provjerena informacija ? Ako jest ku*** cu ga prodat i za 150.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hocel neko haxballa nek on napravi sobu kaze ime sobe i pass..
???
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
na piku ima polovan 370 KM, tako da je ta tvoja cijena cak i realna, ali raja nema para jbgBosco je napisao/la:Nov 110 eura ? Jel to provjerena informacija ? Ako jest ku*** cu ga prodat i za 150.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.