Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Nisam uopste rekao da se Barca ne osljanja na Messija, pobogu normalno da se osljanja. Ali kao sto ti rece u velikoj mjeri se oslanjaju i na Xavia i Iniestu. Sad price SBBKBB da nema njih dvjice su nesto drugo.
Barca se ni blizu ne oslanja na Messija kao mi na Ronalda. Pogledajte SP, osvojila ga je "Barca" i to bez Messija, a Argentina sa Messijem je ispala od Svaba potpuno ponizena. U Barci se mora potrefit da Xavi i Iniesta imaju los dan (znaci, ne zavisi toliko od Mesija), dok u nas ako ga Ronaldo ima onda je cijeli tim u kurcu. I to je po meni jos jedna prednost Ronalda u odnosu na Messija, sto je dobar i bez odlicnih suigraca.
Sto se vecerasnje postave tice, ona bi prema Marci trebala izgledati ovako:
-------------------Iker------------------
Ramos---Pepe---Carvalho----Marcelo
-----------Lass----------Xabi-------------
Ozil-------------Kaka-----------Krištjano
----------------Adebayor------------------
Sto se vecerasnje postave tice, ona bi prema Marci trebala izgledati ovako:
-------------------Iker------------------
Ramos---Pepe---Carvalho----Marcelo
-----------Lass----------Xabi-------------
Ozil-------------Kaka-----------Krištjano
----------------Adebayor------------------
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Samo da Khedira igra ne volim nesto ovog Lass-a
i stop je jos bolje nema Di Marie
Sto sam i ocekivao kad je Kaka vratio 
i stop je jos bolje nema Di Marie
Hala Madrid !
Mislim da jedino ta zamjena Khedira-Lass i to bi bilo najbolje sto zasad imamo ponudit..
Volio bi nekada vidjeti da igramo sa 1 zadnjim veznim...znam tesko na ovakvoj utakmici ali samo da probamo,nesto kao Barcelona sa Ozilom i Kakom u sredini a Di Mariom i Ronaldom na krilima...L_blancos je napisao/la:Mislim da jedino ta zamjena Khedira-Lass i to bi bilo najbolje sto zasad imamo ponudit..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja bih volio da pocnemo sa Benzemom i Adebayorom zajedno, zivo me zanima kako bi to izgledalo na terenu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Morata zabio hat-trick za Castillu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Idealna sansa da smanjimo zaostatak. Jos igramo protiv "bratskog kluba" koji ce uraditi sve da zagorca Barceloni zivot.
Mislim da ako budemo ponovili nasu igru od proslog kola sa Sociedadom da cemo dobiti. Kljucna stvar je takodjer i rani pritisak na gol protivnika, tj. slomiti ga odmah, to je recept za gostovanja ove godine. U prilog nam ide i cinjenica da je Cornella el Prat odlican stadion, nije poput stadiona Almerije na primjer.
VAMOS MADRID!
@SanIker, prodamo Benzemu i Moratu sljedece godine uvrstimo u 1 tim
Mislim da ako budemo ponovili nasu igru od proslog kola sa Sociedadom da cemo dobiti. Kljucna stvar je takodjer i rani pritisak na gol protivnika, tj. slomiti ga odmah, to je recept za gostovanja ove godine. U prilog nam ide i cinjenica da je Cornella el Prat odlican stadion, nije poput stadiona Almerije na primjer.
VAMOS MADRID!
@SanIker, prodamo Benzemu i Moratu sljedece godine uvrstimo u 1 tim
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
to koliko je ronaldo dobar bez jakih suigraca se vidi kroz velike utakmice,gdje misli dominirati kao protiv raznih osasuna,gijona i slicnih,ali sve se zavrsava sa mislju ili pokusaju..jedno protiv slagiranih protivnika je jedanko dobar...Portillo je napisao/la:Barca se ni blizu ne oslanja na Messija kao mi na Ronalda. Pogledajte SP, osvojila ga je "Barca" i to bez Messija, a Argentina sa Messijem je ispala od Svaba potpuno ponizena. U Barci se mora potrefit da Xavi i Iniesta imaju los dan (znaci, ne zavisi toliko od Mesija), dok u nas ako ga Ronaldo ima onda je cijeli tim u kurcu. I to je po meni jos jedna prednost Ronalda u odnosu na Messija, sto je dobar i bez odlicnih suigraca.
ne zaboravimo da mu je do sada svaka utakmica protiv barce bila flop..kao i u 1/8 finala LP protiv lyona...
tj. ne moze iznijeti real..
nebuloza ogromnih razmjera je iznositi gluposti da real ne moze nista bez ronalda,tako se i za manchu mislilo,pa su izasli podjednako jaki..
istina da igra ne bi bila ovakva,al' bi isplivao neko drugi..
sto se messija tice,on hara u barci,on hara i u argentini,pogledaj malo kako igra on u argentini,pogledaj njega i ronalda na Sp pa reci ko je bolje prvenstvo imao...messi je svaku utakmicu dominirao veznim redom,samo sto je taktika presudila...
sto se tice ronalda,jedan gol protiv super-snazne koreje...i neprepoznatljiva igra bez kreativnosti i ideje...uostalom imali su i direktan duel neki dan..opet messi uspjesniji
ne postoji parametar ili uslov gdje je ronaldo bolji od messija..i ja sam navijac reala,ali prije svega pratim fudbal i vidim nesto sto je cijeli svijet uvidio
Evo kraj. Castilla dobila 6-1. Morata dao tri gola, Sarabia, Juan Carlos i Denis po jedan.
EDIT: Finale Kupa u kosarci. 30-30 za sada sa Barcom.
nemoj ignorisatiPortillo je napisao/la:Evo kraj. Castilla dobila 6-1. Morata dao tri gola, Sarabia, Juan Carlos i Denis po jedan.
nisam ja toliki kreten da vrijedjam
Morata i Sarabia se smjenjuju po tekmu.. Ne pamtim kolo u kojem jedan od ove dvojice nije bio strijelac.. A u zadnje vrijeme postizu po dva-tri.. Samo se smjenjuju.. Proslo kolo dao Sarabia dva, predproslo Sarabia dva Morata 1 , ono prije toga Morata 2 Sarabia 1.. Ubijaju..Portillo je napisao/la:Evo kraj. Castilla dobila 6-1. Morata dao tri gola, Sarabia, Juan Carlos i Denis po jedan.
I ja bi volio da vidim kako bi to izgledalo .. Mislim da ne bi bilo lose sa jednin zadnjim veznim stim da Arbeloa igra jer nebi imao ko pokrivat supljinu koju pravi Marcelo kad ide naprijed..
Ma dje se necu ljutit jbt reis. Onda si me smrtno uvrijedio, ne ide jbg.
Ali eto, kada vec hoces. Gledaj, nemam stvarno vremena za rasprave Ronaldo vs Messi jer mi je stvarno vise dodijalo ponavljati jedno te isto po 5435984364x, prosao sam toliko rasprava Ronaldo vs Lessi i ne samo ja nego i ostalih mali milion ljudi po drugim forumima, za neke je to Ronaldo za neke Mesi, za mene Ronaldo i tu nema dalje, ali eto, idem sada u tvom stilu opvrgnut to sto si napiso, za neku duzu raspravu stvarno nemam vremena, skinicu ti sutra ban pa cemo nastavit.
. Drugo, postoje parametri i oni ce uvijek postojati, meni je zao tebe sto tako mislis. btw. usporedila ih je nedavno La Gazzeta Delo Sport, i rezultat je bio nevjerovatan, obojica su dobili po 88 bodova, nerjeseno. Tesko je stvarno zamisliti Mesija u nekoj drugoj ekipi, a da to nije Barca, sa slabijim suigracima gdje sam treba preuzet odgovornost na sebe kao sto to Ronaldo radi u Realu. Obojica su vrhunski igraci, ja kvalitetu Mesija ne osporavam, obojica su stvarno velemajstori kojima se svijet treba divit i tesko je zaista odrediti ko je bolji, Marca je jednom napisala "Si, Ronaldo es Pele, Messi es Maradona", sve je stvar licnog ukusa, ja preferiram Ronalda, za razliku od tebe.
Sad stvarno nemam vise vremena odgovarat na narednih 10 postova koji ce biti upucivani meni, tako da je najbolje da sviju ignorisem pa odgovorim sutra
I nema stvarno potrebe ulaziti u daljnju raspravu, ja sam svoje rekao evo po 64369064x i stvarno mi se neda vise ponavljati, to je moje misljenje i ja ga nikada necu promjeniti, kao ni ti.
Dobi nas Barca i u kosarci, 45-55.

Ali eto, kada vec hoces. Gledaj, nemam stvarno vremena za rasprave Ronaldo vs Messi jer mi je stvarno vise dodijalo ponavljati jedno te isto po 5435984364x, prosao sam toliko rasprava Ronaldo vs Lessi i ne samo ja nego i ostalih mali milion ljudi po drugim forumima, za neke je to Ronaldo za neke Mesi, za mene Ronaldo i tu nema dalje, ali eto, idem sada u tvom stilu opvrgnut to sto si napiso, za neku duzu raspravu stvarno nemam vremena, skinicu ti sutra ban pa cemo nastavit.
Da, vidi se kroz velike utakmice, utakmice protiv Milana, Porta, Arsenala, Liverpoola, Lyona, Valencie, Atletica (y los otros), najlaske je nabrojat Gijone i Almerije pa rec da ga nema u velikim utakmicama. Protiv Barce su svi bili losi ne samo on. Onda, kazes nije nas uspio iznjeti protiv Lyona? hahaha, e moj Kosta, on je tu utakmicu bio daleko nas najbolji igrac i daleko najbolji igrac na terenu, koji je grizao, ubijao i zabio. Nije on kriv sto mrtvac Higuain fula 3x prazan gol, i oba puta (3...) mu je on dodao. I Higuain je bas sutao u onom momentu kada je imao Ronalda samog. Jeli i 2006 krivis Zidanea sto nas nije uspio iznjeti? Nesto kasnije Robinha i protiv Liverpoola tvog Robbena? Stvarno jadno, jos nijedne lijepe rijeci o Ronaldu nisi rekao otkako si postao "novi covjek", a ne onakav kakvog te zapravo znam.to koliko je ronaldo dobar bez jakih suigraca se vidi kroz velike utakmice,gdje misli dominirati kao protiv raznih osasuna,gijona i slicnih,ali sve se zavrsava sa mislju ili pokusaju..jedno protiv slagiranih protivnika je jedanko dobar...
ne zaboravimo da mu je do sada svaka utakmica protiv barce bila flop..kao i u 1/8 finala LP protiv lyona...
tj. ne moze iznijeti real..
Da, hara, sto bi Paja rekao u djepu Badstubera hahahaha. Nijednom na SP-u nije proglasen igracem utakmice za razliku od CR-a. I kako te nije bolan stid rec da je slabiji od Mesija sa repkom, ja bi se odmah pokopao. Pa covjek je sa 5x slabijom ekipom od Argentinske (svih ovih godina) bio viceprvak Europe (trebao biti prvak ali eto...) uvrsten u najbolju momcad prvenstva sa 18 godina i bio u FIFpro 11. SA 18 GODINA. Nakon toga bio njihova glavna uzdanica na SP-u 2006. gdje su dosli do polufinala. Na ovom Mundijalu nije mogao preko najbolje reprezentacije na svijetu (mozda ikada), i uz to su se ravnopravno nosili sa njima, za razliku od Argentine koja je ponizena od Njemacke, protivnika kojeg je Spanija od koje je Portugal ispao razbila. Direktan duel, i Mesi uspjesniji? hahaha, prvo, evo mogu ovo upotrijebiti. I Ronaldo je igrao protiv Spanije kada ih je dobila 4-0, bio daleko najbolji igrac na utakmici i jeli to znaci da je Portugal jaci od Spanije? Naravno, radi se o prijateljskoj utakmici, drugo, nedavno su igrali upravo Argentina i Portugal, a Ronaldo je pokazao Mesiju kako se igra sa repkom, bez obzira na rezultat. Prvo, dao je gol iz igre za razliku od Patuljka, drugo, dok je Ronaldo igrao Mesi nije bio uspjesniji u tom duelu (Argentine i Portugala), za tvoju informaciju Ronaldo je izasao u 60. minuti i sve do tada Portugal je bio daleko bolja ekipa na terenu, i uz to dao je 2x cistu loptu Almeidi koji je fulo prazan gol na pola metra od istog.sto se messija tice,on hara u barci,on hara i u argentini,pogledaj malo kako igra on u argentini,pogledaj njega i ronalda na Sp pa reci ko je bolje prvenstvo imao...messi je svaku utakmicu dominirao veznim redom,samo sto je taktika presudila...
sto se tice ronalda,jedan gol protiv super-snazne koreje...i neprepoznatljiva igra bez kreativnosti i ideje...uostalom imali su i direktan duel neki dan..opet messi uspjesniji
Sad bi ja prvo mogao da osporim tvoje navijanje za Madrid, jer i sam znas kako je ono labavo, ne zelim nista preudicirati, ali ipak, nisi kao jane postoji parametar ili uslov gdje je ronaldo bolji od messija..i ja sam navijac reala,ali prije svega pratim fudbal i vidim nesto sto je cijeli svijet uvidio
Sad stvarno nemam vise vremena odgovarat na narednih 10 postova koji ce biti upucivani meni, tako da je najbolje da sviju ignorisem pa odgovorim sutra
Dobi nas Barca i u kosarci, 45-55.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
NikakoHarrison je napisao/la:Ja bih volio da pocnemo sa Benzemom i Adebayorom zajedno, zivo me zanima kako bi to izgledalo na terenu.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
60-68 :r šteta 
[youtube][/youtube]
Recite vi sta je potrebno da ja ne govorim...
Recite vi sta je potrebno da ja ne govorim...
- Donnie Darko
- Kontakt:
dabogda onim šupcima večeras šesticu razvalili. jedini matchup u kojem navijam za real. 
Sami ste kriviDonnie Darko je napisao/la:dabogda onim šupcima večeras šesticu razvalili. jedini matchup u kojem navijam za real.
---------------Casillas------------------
Arbeloa-------Carvalho------Pepe-------Marcelo
---------------Alonso-----Khedira-------
Ronaldo-----------Ozil---------------Di Maria
---------------Adebayor----------------
Eto Kheidra ispred Lass ali i DI Maria ispred Kake...hajmo ovo dobit jer ono od juce jos nista neznaci..
Arbeloa-------Carvalho------Pepe-------Marcelo
---------------Alonso-----Khedira-------
Ronaldo-----------Ozil---------------Di Maria
---------------Adebayor----------------
Eto Kheidra ispred Lass ali i DI Maria ispred Kake...hajmo ovo dobit jer ono od juce jos nista neznaci..
Crveni Casillas ode sve u 3 pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.