Admin koji je vas pustio da pljujete sve redom od igraca,bivših trenera napravio pitarasku temu. Ne kvari ja ovu temu,nego takvi pljuvaci kao ti s još par acc. Nije admin lud.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 sep 2022, 14:57Pa huahopki to i jeste prvenstveni zadatak na temi.. Admini ga pustaju da trola mjesecima i unistava svaki pokusaj diskusije.. Al eto, neka im ga.. Neka sam pise sa svojih par racuna..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- jointunija
- Kontakt:
Dokaz kakvi paraglajderi pišu po temi,treninga očima nisu vidjeli,a da ne pričam o pripremi utakmice,ali jadovi to ne znaju,jer nemaju socijalnog života,da se druže sa ljudima iz te branše,trenerima,igračima sportskim radnicima.bhsport je napisao/la: ↑02 sep 2022, 15:54Braco i Luha su Pepovi za Bogija. Bogi nek ide u Slaviju i glumi Pepa.
Hasagić im Bog-Allah a jadovi ne znaju da nam je tužbom umalo izbio licencu,ali su pročitali negdje da je Bogi išao na sindikat da zaštiti svoja prava,koja mu je profiter oduzeo u tandemu sa slovenskom ublehom!
Nikad pameti nećemo doći.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
sa sadašnjim rasporedom nas i konkurenata u narednih par kola možemo finu seriju napraviti
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mmm Bandiću volim kad te stave

- dubioza144
- Kontakt:
5:43

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Prati Bogicevica a ne Zelju. Onog koji je davio Kosorica kapitena na Otoci i samarao nade igrace u dresu Olimpica.jointunija je napisao/la: ↑02 sep 2022, 16:34Dokaz kakvi paraglajderi pišu po temi,treninga očima nisu vidjeli,a da ne pričam o pripremi utakmice,ali jadovi to ne znaju,jer nemaju socijalnog života,da se druže sa ljudima iz te branše,trenerima,igračima sportskim radnicima.
Hasagić im Bog-Allah a jadovi ne znaju da nam je tužbom umalo izbio licencu,ali su pročitali negdje da je Bogi išao na sindikat da zaštiti svoja prava,koja mu je profiter oduzeo u tandemu sa slovenskom ublehom!
Hasagic je trener za ublehe jer i laik moze vidjeti napred Muftica a posebno Bendera. Prema poslu kojeg obavljaju oni Hasagicu prismrditi ne mogu a kada napuste klub neka ih Edis vodi u Dejcic, Becice i Petrovac na moru.
Kome su oni treneri nek odmah prestanu pratiti loptu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Inače ti si neko ko ima reference da određuje koje kakav trener igrač. S sportom imaš veze ko moj rahmetli dedo.bhsport je napisao/la: ↑02 sep 2022, 18:18Prati Bogicevica a ne Zelju. Onog koji je davio Kosorica kapitena na Otoci i samarao nade igrace u dresu Olimpica.jointunija je napisao/la: ↑02 sep 2022, 16:34Dokaz kakvi paraglajderi pišu po temi,treninga očima nisu vidjeli,a da ne pričam o pripremi utakmice,ali jadovi to ne znaju,jer nemaju socijalnog života,da se druže sa ljudima iz te branše,trenerima,igračima sportskim radnicima.
Hasagic je trener za ublehe jer i laik moze vidjeti napred Muftica a posebno Bendera. Prema poslu kojeg obavljaju oni Hasagicu prismrditi ne mogu a kada napuste klub neka ih Edis vodi u Dejcic, Becice i Petrovac na moru.
Kome su oni treneri nek odmah prestanu pratiti loptu.
- MocMahale444
Bogicevic seoska lola tuzio klub treba u Slaviju nek njima donosi srecu bem ga u stau.
Ovdje ga levati brane
Ovdje ga levati brane

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Opet ovaj SDA bot lupa
Smanjite malo doživljaje, nema nijednog trenera ili igrača da mu nismo našli mahanu ili da ga nismo popljuvali a mnogi od tih su puno uradili za klub. Brzo i puno trošimo ljude. Razumijem, ni ja nisam zadovoljan sa nekim ljudima koji su u klubu ali unesite malo realnosti, ljudi su tu, rade i na nama je da ih bodrimo dok su tu.
Odmah da se razumijemo ne branim nikoga ali ipak mislim da treba malo imati poštovanja prema nekim ljudima, koji su nam puno valjali i puno radosti i sreće donijeli od Osima juniora, Bogičevića, Alihodžića, Mulalića, Bekrića, Adžema i drugih.
A dobro svi znate zbog čega je Bogičević preko sindikata pokrenuo postupak i ko je odgovoran za njegovo tjeranje iz kluba. A i ovo što je drug rekao i to je tačno, niko ne spominje to što je Hasagić sa kamatama od kluba naplatio preko 100k BAM ali on sada radi dobar posao sa golmanima a Bogi je smeće.
Niko od nas nije kompetentan da komentariše nečiji rad niti išta, a većina vas donosi neke svoje zaključke a bez da su popričali sa nekim, pogledali neki trening i tako dalje. Da malo popričate sa nekim od tih ljudi koje pljujete pa da vidite kako oni razmišljaju i kako se bore za naš klub.
Ovo je posljednji put da nešto pišem, budite mi pozdravljeni i nastavite hrakati sve redom obavezno.
Forca Željo!
Odmah da se razumijemo ne branim nikoga ali ipak mislim da treba malo imati poštovanja prema nekim ljudima, koji su nam puno valjali i puno radosti i sreće donijeli od Osima juniora, Bogičevića, Alihodžića, Mulalića, Bekrića, Adžema i drugih.
A dobro svi znate zbog čega je Bogičević preko sindikata pokrenuo postupak i ko je odgovoran za njegovo tjeranje iz kluba. A i ovo što je drug rekao i to je tačno, niko ne spominje to što je Hasagić sa kamatama od kluba naplatio preko 100k BAM ali on sada radi dobar posao sa golmanima a Bogi je smeće.
Niko od nas nije kompetentan da komentariše nečiji rad niti išta, a većina vas donosi neke svoje zaključke a bez da su popričali sa nekim, pogledali neki trening i tako dalje. Da malo popričate sa nekim od tih ljudi koje pljujete pa da vidite kako oni razmišljaju i kako se bore za naš klub.
Ovo je posljednji put da nešto pišem, budite mi pozdravljeni i nastavite hrakati sve redom obavezno.
Forca Željo!
mosa lošmi stićko tit-ula!
- dubioza144
- Kontakt:
Mi se polahko trebamo cistit ovih kartona
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- PointBlank
- Kontakt:
1921boy je napisao/la: ↑02 sep 2022, 20:11Smanjite malo doživljaje, nema nijednog trenera ili igrača da mu nismo našli mahanu ili da ga nismo popljuvali a mnogi od tih su puno uradili za klub. Brzo i puno trošimo ljude. Razumijem, ni ja nisam zadovoljan sa nekim ljudima koji su u klubu ali unesite malo realnosti, ljudi su tu, rade i na nama je da ih bodrimo dok su tu.
Forca Željo!

Pa kako će znati da je Hasagic uzeo troduplo kad su sve balavci. Nisu se rodili tad. Ovdje je 2006 god pa dalje..
Sve receno ali mi smo narod balkanski,najpoganiji mentalitet na svjetu.1921boy je napisao/la: ↑02 sep 2022, 20:11Smanjite malo doživljaje, nema nijednog trenera ili igrača da mu nismo našli mahanu ili da ga nismo popljuvali a mnogi od tih su puno uradili za klub. Brzo i puno trošimo ljude. Razumijem, ni ja nisam zadovoljan sa nekim ljudima koji su u klubu ali unesite malo realnosti, ljudi su tu, rade i na nama je da ih bodrimo dok su tu.
Forca Željo!
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Sve nove generacije zatupljene. Gledaj ti njima slika profila,rat,zastave, a nije se rodio kad je rat bio. Rat se završio prije 22 godine a mi dalje se oko generala bavimo inl sranjam. Nikad mi ko društvo necemo napredovati. Jer današnja omladina ne ide dalje od Konjica. Ko da ih je sve EL.Bake pravio na nekoj livadi.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 02 sep 2022, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ispod 4.000 protiv posusja je sramota za nas. Trebali bi se aktivirati po tom pitanju i pozivati raju na utakmicu.
Nema onog glasanja za igraca mjeseca haha da glasamo za Santosa 

- MocMahale444
Druze tebe je sevap odrobijatiHulahopka je napisao/la: ↑02 sep 2022, 20:50Sve nove generacije zatupljene. Gledaj ti njima slika profila,rat,zastave, a nije se rodio kad je rat bio. Rat se završio prije 22 godine a mi dalje se oko generala bavimo inl sranjam. Nikad mi ko društvo necemo napredovati. Jer današnja omladina ne ide dalje od Konjica. Ko da ih je sve EL.Bake pravio na nekoj livadi.

Dodikovac **** bi se za marku od vice. Picko jedna mala raspala.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Evo primjera degeneracije. Šta ces ti njemu ništa kad to nema mozga gram.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 21:00Druze tebe je sevap odrobijatiHulahopka je napisao/la: ↑02 sep 2022, 20:50Sve nove generacije zatupljene. Gledaj ti njima slika profila,rat,zastave, a nije se rodio kad je rat bio. Rat se završio prije 22 godine a mi dalje se oko generala bavimo inl sranjam. Nikad mi ko društvo necemo napredovati. Jer današnja omladina ne ide dalje od Konjica. Ko da ih je sve EL.Bake pravio na nekoj livadi.![]()
Dodikovac **** bi se za marku od vice. Picko jedna mala raspala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.