I ja sam za to,samo moderatori to mogu pretpostavljam?
Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Sestre Ramovic >> braca Antetokoumpo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne bih to rekao,Kostas je dobar kosarkas,pokazao je to i kroz pripreme i protiv Srbije do povrede,Thanasis je energy guy dobar defanzivac realno je da upadne u 12 nema Grcka bog zna kakav izbor.Alexis je bio visak sto je sasvim regularna odluka.Thanasis je npr u Bucksima apsolutni uhljeb,eh vec tu njeova nba karijera ne bi postojala bez brata 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
de bolanL-Train je napisao/la: ↑02 sep 2022, 19:41Ne bih to rekao,Kostas je dobar kosarkas,pokazao je to i kroz pripreme i protiv Srbije do povrede,Thanasis je energy guy dobar defanzivac realno je da upadne u 12 nema Grcka bog zna kakav izbor.Alexis je bio visak sto je sasvim regularna odluka.Thanasis je npr u Bucksima apsolutni uhljeb,eh vec tu njeova nba karijera ne bi postojala bez brata![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
@dela brate daj mi neke argumente da ne zasluzuju igrati u reprezentaciji i sve je u redudelinjo je napisao/la: ↑02 sep 2022, 19:42de bolanL-Train je napisao/la: ↑02 sep 2022, 19:41Ne bih to rekao,Kostas je dobar kosarkas,pokazao je to i kroz pripreme i protiv Srbije do povrede,Thanasis je energy guy dobar defanzivac realno je da upadne u 12 nema Grcka bog zna kakav izbor.Alexis je bio visak sto je sasvim regularna odluka.Thanasis je npr u Bucksima apsolutni uhljeb,eh vec tu njeova nba karijera ne bi postojala bez brata![]()
![]()

Kostas je standardan u Monacu,prva rezerva Motiejunasu na centru
U pet zadnjih utakmica sut mu je 3-3,8-11,5-6,5-7,3-4,zavrsava momak sve oko obruca,odlican je s bratom u tranziciji,preko dvije ukradene lopte,vise od blokade po mecu,bice on jako dobar kosarkas.

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Hrvati očekivano nezgodni, mogu napatiti svaku reprezentaciju na svijetu (ne računajući SAD) ukoliko imaju svoj dan, ali nisu stabilni nikako i nemaju kontinuitet na jednoj utakmici.
Druga stvar problem je i Mulaomerović koji je zaista i više nego prosječan trener, a i rotacija im je prilično skraćena što i nije čudno kad se uzme u obzir nesrazmjer u kvalitetu u ovom rosteru.
Druga stvar problem je i Mulaomerović koji je zaista i više nego prosječan trener, a i rotacija im je prilično skraćena što i nije čudno kad se uzme u obzir nesrazmjer u kvalitetu u ovom rosteru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
" % ? ? ?. ? на & &. ? $ $, ? " ? " ? ". Попут оног " ? $ је $ ".<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 19:20Katastrofalno sudjenje, ogromna protekcija odredjenih reprezentacija, danas Grcka, budite sigurni sutra i Njemacka. Kosarka je cak postala gora i od rukometa, mislio sam da je to nemoguce. Serem se ovim krovnim organizacijama u carape.
' " $ су ", ?, ? " $ " " $ је ? $ " "?" ? у $ на &. То & " " у &.
Je li ovo nema više ni Kovačića na SK pošto vidim da ne radi ovu utakmicu Srbije?
A šta je sa Radojevićem, prenosi li on?
Dobri Holanđani, niti skaču niti igraju odbranu 
Edit: Neko je za Radojevića pisao da je prešao na Arenu.

Edit: Neko je za Radojevića pisao da je prešao na Arenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Јесте $ % на Арену.
" " ? & %, & се $ страх $ $ $ $, $, па " ". ? " не & ", " је ? ? " ' & " ? " ? ". А - сутра је " са " " то се ' $ пуно ".
" " ? & %, & се $ страх $ $ $ $, $, па " ". ? " не & ", " је ? ? " ' & " ? " ? ". А - сутра је " са " " то се ' $ пуно ".
Biće večeras neki podkast Edina i Miloša? Ja kako sam skontao Miloša neku noć, radit će analize poslije utakmica Srbije. Sad ne znam hoće li to biti u lajvu ili će izlaziti sutradan (pošto Srbi 4 od 5 tekmi igraju u 21 sat).
Не " " ја те $, " то / '.
? ? $ Естонце...
$ $ ове $ ", не ' $ ' $ ? '...

? ? $ Естонце...
$ $ ове $ ", не ' $ ' $ ? '...
Čini mi se da je rekao dan poslije utakmice Srbije
Isto sam pisao za latviju prije par dana,sramota.Repka koja bi bila u top 5,6 favorita kada je kompletna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.