istog sam misljenje,bolje gurati nekoga iz OP,pored Komazeca a sad i Bekica nece ni igrati više
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma dosta nam je ubleha za života. Tandir je za ovog izmislio fudbal, a svi dobro znamo kakav je bio Tandir
075
Samo da onaj novinar sto ga prati ufati jos par kadrova i ode on
Vidi ti Nine, jest' post'o zajeban...
PS Tandira ne spominjite molim vas, još su svježa sjećanja... Znam da sam mu na utakmicama je.bavao od do.
PS Tandira ne spominjite molim vas, još su svježa sjećanja... Znam da sam mu na utakmicama je.bavao od do.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
i to sjeverne, da slucajno ne bi ga koji bus dovezao opet
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
E sad se moze reci da je jaci tim nego proslogodisnji. 
- Beduin
- Kontakt:
Da ne otvaram, jel rek'o da je dosao u velikana BH fudbala, da Tuzla zasluzuje biti u vrhu i kako je ovo lijep grad? 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
tuzlanska Sloboda
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Je li ovo onaj bekić koji nam je u dresu sarajeva pokušao dati go sa "fair play" loptom koju je trebao vratiti??
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Slucajno mi izleti na ig neki koncept
-
simonknows
- Kontakt:
Još će se pričati uskoro. Nismo gotovi
Jako samo!
Jako samo!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
I opet steta sto se ekipa nije kompletirala pred pocetak prvenstva, sigurno ne bismo gubili bodove u ovim posljednjim utakmicama. Ali sta mozes kad si nepovoljno tlo za kvalitetne igrace velikim dijelom i sto se nema para, ali i ambicija, osim ako im propadnu jaci angazmani.
U nasoj ligi je tanka linija izmedju borbe za vrh i opstanak. Sreca pa je pocetak sezone i nista nije izgubljeno, uz par pobjeda eto te u vrhu. A s ovim pojacanjima se mora ciljati za nesto vise od borbe za opstanak. Vidicemo u narednim utakmicama u kakvom su stanju pojacanja.
U nasoj ligi je tanka linija izmedju borbe za vrh i opstanak. Sreca pa je pocetak sezone i nista nije izgubljeno, uz par pobjeda eto te u vrhu. A s ovim pojacanjima se mora ciljati za nesto vise od borbe za opstanak. Vidicemo u narednim utakmicama u kakvom su stanju pojacanja.
075 ❤
075 ❤
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ove sezone sredina tabele, a iduće je vrijeme da se vratimo i opet izborimo Evropu!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Steta brate sto izbori nisu 01.08., imali bi vec uigranu top ekipuBeduin je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:27I opet steta sto se ekipa nije kompletirala pred pocetak prvenstva, sigurno ne bismo gubili bodove u ovim posljednjim utakmicama. Ali sta mozes kad si nepovoljno tlo za kvalitetne igrace velikim dijelom i sto se nema para, ali i ambicija, osim ako im propadnu jaci angazmani.
075
- Beduin
- Kontakt:
Ima i toga.TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 10:31Steta brate sto izbori nisu 01.08., imali bi vec uigranu top ekipuBeduin je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:27I opet steta sto se ekipa nije kompletirala pred pocetak prvenstva, sigurno ne bismo gubili bodove u ovim posljednjim utakmicama. Ali sta mozes kad si nepovoljno tlo za kvalitetne igrace velikim dijelom i sto se nema para, ali i ambicija, osim ako im propadnu jaci angazmani.
U nasoj ligi je tanka linija izmedju borbe za vrh i opstanak. Sreca pa je pocetak sezone i nista nije izgubljeno, uz par pobjeda eto te u vrhu. A s ovim pojacanjima se mora ciljati za nesto vise od borbe za opstanak. Vidicemo u narednim utakmicama u kakvom su stanju pojacanja.![]()
![]()
Al nesto slabije ceste rade, izgleda nemaju kad od priprema. Dok po Zivinicama ubise.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.