BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Bravo momci samo hrabro.Zivcira soliranje Halilovica na zicwro 3-4 puta je upropastio sve.
3 bacanja na kraju prve, ovaj tip in na kraju druge i slobodna bacanja su razlog zasto nemamo 10+ razlike. Roberson se MORA prikljuciti.
Hajde momci, odigrajte trecu cetvrtinu kao protiv Francuza!
Hajde momci, odigrajte trecu cetvrtinu kao protiv Francuza!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mozemo ovo dobiti. Poluvrijeme smo odradili. Imamo +4, niko nema problema s licnim greskama. Nurkic je klasa za sve njihove igrače. Ako se priključe halilovic i roberson, dobijamo ih.
Puno grijesimo 6slobodnih su dobili na 2 faula za 3
Zatim koraci Halilovica prekrsaj Vrabca u napadu stvarno sami sebe uz sudije unistavamo
Zatim koraci Halilovica prekrsaj Vrabca u napadu stvarno sami sebe uz sudije unistavamo
-
linethreader
- Kontakt:
Sad se na ovim snimcima na poluvremenu lijepo vidjelo da su ono bili koraci Obsta, kad mu je lopta ispala iz ruku preko Muse, pa je ponovo uhvatio.. i sad Thieman isto koraci, kad je pao na zemlju, picka svira faul
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bravo momci! Odlično +5, vodili smo cijelo poluvrijeme.. samo pametno... Nurkić i Musa kapa dole... Hajmo Robertsone i ostali proraditi morate i nastaviti ovako odbranu igrati da koračamo ka osmini finala...
Volim te Bosno
Volim te Bosno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sta jbg? Dva faula na trici pravis, tehnicki, faul Vrabca na 2.5 sekunde do kraja napada. X promasenih slobodnih, sam juka 4 poena mescini.
Ali zato hajme srati na sudjenje koje je i vise nego solidno.
@igrajlopte 🐦
roberson mora postici 10ak poena u drugom pol, halilovic takodjer mora doprinijeti poenima, ne znam bas da ce nurkic i musa moci vuci citavu tekmu
Kamenjas se boji trojke, k'o da je mu je neko ubacio moje kosarkaske sposobnosti kao u onom filmu sa Durantom. 
Steta previse promasenih i primljenih slobodnih, sudjenje isto klasicno domacinsko, sve im se svira.
Steta previse promasenih i primljenih slobodnih, sudjenje isto klasicno domacinsko, sve im se svira.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 03 sep 2022, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
zeljovac21
- Kontakt:
ima li negdje stream tog sport kluba muka mi je gledati utakmicu na rtsu?
- Felixians4
- Kontakt:
Zaslužujete prolaz iz ove **** grupe,kad 2013. ste nepravedno ispali. A ovom selektoru se ispričavam,potaknut vašim komentarima i ja ga oblatio kad sam gledao CG-BiH,small sample.
Po 100 poena Mađarima,Francuzima,bit će i Nijemcima odigra li se u drugome ovako,a Nijemce mnogi proglasili favoritima za medalju nakon rutinskog rušenja Slovenaca i Francuza sjajnom obranom.
Premala razlika na poluvremenu,no nije lako protiv ove ekipe kad je Jusuf motiviran
Po 100 poena Mađarima,Francuzima,bit će i Nijemcima odigra li se u drugome ovako,a Nijemce mnogi proglasili favoritima za medalju nakon rutinskog rušenja Slovenaca i Francuza sjajnom obranom.
Premala razlika na poluvremenu,no nije lako protiv ove ekipe kad je Jusuf motiviran
-
bordobijeli
- Kontakt:
Odlična igra odlična. Bravoooo momci bravo. Bit ce tesko do kraja ovo izdrzati, njemci igraju rukometnu odbranu imaju mnogo faula i jos toliko nije svirano. Jednostavno to im je taktika da da deru odbranu i znaju da sudije nece sve svirati, vidjecemo od cega smo napravljeni i hocemo li ovo sve izdrzati.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Njemcima 12 faulova svirano, nama 10. Da nije domaćinskog suđenja bilo bi 30 za njih možda 2 za nas.
Uozbiljite se, prestanite pravit žrtve od sebe, čitave nacije i prestanite tražiti izgovore tamo gdje nisu potrebni.
Najnormalnije suđenje.
Dobro ovo izgleda za sad.
Uozbiljite se, prestanite pravit žrtve od sebe, čitave nacije i prestanite tražiti izgovore tamo gdje nisu potrebni.
Najnormalnije suđenje.
Dobro ovo izgleda za sad.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kamenjaš je katastrofa, igrač manje na terenu u napadu, stalno se izvlači na tricu a NIJEDNU nije ošutao, čak i kad sam ostane
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Yebem li im mamu. Ovo je i vise nego domacinsko sudjenje.
Mi smo cijelo vrijeme bolji, a Njemci ne bi ni Francuze dobili da mi nismo Francuze maksimalno iscrpili U kvalifikacijama.
Mi sa ovom igrom ne mozemo izgubiti od Njemacke.
Mi smo cijelo vrijeme bolji, a Njemci ne bi ni Francuze dobili da mi nismo Francuze maksimalno iscrpili U kvalifikacijama.
Mi sa ovom igrom ne mozemo izgubiti od Njemacke.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
E sad ide 3 četvrtina, normalno ubijamo protivnike. Samo nek nastave ovako kompaktno mada šteta što nemamo bar još jednog igrača ala Musa i Nurkić. Ovi ostali naši igrači 2 Liga
Moralo je ovdje biti puno vise razlike jer je bila totalna dominacija,svabe ne mogu losije od ovoga i to me brine..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Yebo ovo kad bukvalno zavisis od sudija, nisam sklon da puno pricam o tome al ovo je stvarno sramotno za FIBU sta radi, 2x cisti koraci o faulovima da ne pricam ljudi ispunili bonus na 5min do kraja i svaka lopta nasa pod kos nijedan faul osim na Nurkicu i to jedva a ovamo na drugoj strani kao sto neko rece kad vide da su promašili izmisle faul i bacanja.
2x faul na sutu za tri prvi nije bio 100% o drugom bi se i dalo pricati al onda da je isti kriterij mogli su svirati faul i Juki sad na sutu za tri na isteku. Zbog sudija mi se ne gleda drugo poluvrijeme jer imam osjećaj da mi sta god uradili sudije ce držati Njemce u igri fuuuj
2x faul na sutu za tri prvi nije bio 100% o drugom bi se i dalo pricati al onda da je isti kriterij mogli su svirati faul i Juki sad na sutu za tri na isteku. Zbog sudija mi se ne gleda drugo poluvrijeme jer imam osjećaj da mi sta god uradili sudije ce držati Njemce u igri fuuuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.