BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Ovakvo suđenje ni Sparsi nisu imali u nasoj ligi
- marlostanf1eld
- Kontakt:
A kad se ovi krivonogi fudbaleri zakace na kosarkaske teme 
Jesu sudije krive sto se ne brani sut za 3? Jesu sudije krive sto kod nas niko ne moze suta pogdodit?
Jest lose sudjenje al to nije sve ni blizu
Jest lose sudjenje al to nije sve ni blizu
Ma nema sta sut ih krenuo, plus mentalno te sudija malo ubije i to je to. Svaka cast momcima na pokazanom.
Kakva lozana ovih glibavih svaba...smiju se svjesni da ih sudije guraju a da smo mi nemocni da to promijenimo, definitivno navijam protiv njih do kraja prvenstva...odvratna ekipa bez ijednog cool lika
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Joj što bih volio da neko ovog gambijca raspalog njemačkog Schroedera nabije laktom u usta, sve mu yebem, ko da je all star se ponasa u pm
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
švabe su podigli nivo a mi smo stali! nemaju sudije nikakve veze sa tim.
njihov trener je ukapirao da im Lo stabilizira igru i da su sa njim jači. oni su sveskupa relativno tanki ali u svakoj tekmi imaju dobre segmente, to se dobro vidjelo protiv francuza, ko je gledao, sad se isto ponovilo u trećoj četvrtini.
mi sa druge strane imamo dva igrača, oni su nekad dovoljni, uglavnom nisu
naša glavna utakmica će biti protiv francuza
Tobejarabi
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ne možeš sa 2 igrača. Cijelo vrijeme se čekao neko da pogura pored Nurkića i Muse. Amer i Halilović uprskali. Ne može im se ponoviti ovakva tekma tako da, idemo dalje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mi smo izgubili tekmu u 1.poluvremenu. Ako se mislilo dobiti, razlika je morala i trebala biti dvocifrena. Nije zbog lose odbrane i promasenih slobodnih bacanja.
Kasnije su se ovi konsolidovali, malo se ukljucile i sudije i to je to.
Bekir bi trebao poceti odmarati glavne igrace i pokusati razigrati nekog novog za sutra.
Kasnije su se ovi konsolidovali, malo se ukljucile i sudije i to je to.
Bekir bi trebao poceti odmarati glavne igrace i pokusati razigrati nekog novog za sutra.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Roberson koji svaku profi sezonu puca preko 40% tricu i koji je izvukao 2 tekme je “crnjo bez suta”. Koji mentoli pisu ovdje grob te nejebo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
**** li mu mrtvo africko porijeklobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:09Joj što bih volio da neko ovog gambijca raspalog njemačkog Schroedera nabije laktom u usta, sve mu yebem, ko da je all star se ponasa u pm
NEMA NAZAD
Zato sto je dobio opomenu da ako nastavi prigovarati da ce dobiti tehnicku, odnosno pokazao mu to signalom za tehnicku.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
ma ne mozes pobjediti kad ti cijelu utakmicu ne ide sut, polomise se nasi za poen
Zadnja izmjena: bob, dana/u 03 sep 2022, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Jos na time outu onaj majmun schröder provocira namjerno,i jos selektor njihov.Mater im yebem u pic.ku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali si naporan jbtmarlostanf1eld je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:08A kad se ovi krivonogi fudbaleri zakace na kosarkaske teme![]()
Hahaha sta sviraju jbt